Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem 41.00
sziasztok meg tudja valaki mondani mennyi az alapmérete a morríni blokkos ditech -nek?ja már a hengernek, köszi
Igenis!, sajn nincs mivel megmérni..:S köszi azért, várok:)
Akkor mégsem ott lakom ahol te, csak sokat láttalak már erre azért hittem, hogy velük laksz

Én nem hinném, hogy akkora áramot venne fel. Ezért lenne jó tudni, hogy kb mennyit vesz fel, mert akkor lenne a tuti. De mondom várjuk meg kinter mestert, majd ő megmondja.
keresztlányaim ..nővéremék laknak ott! én szőlősi vagyok ezért csodálkoztam:D .. tul nagy lenne az áramfelvétele a kürtnek(?) ahhvv, pedig már az egyik lábtartó helyére felpróbáltam jo lenne:DDD
Majd jön kinter kolléga és megmondja a tutit. Ő itt a helyi villanyász.

Laktam ott? Hol? Te nem Oroson laksz (Vez. utca) most? Vagy csak jársz erre rokonéknál?
laktál itt?:D ezt nem tudtam...
Én sem értek hozzá, ezért kérdeztem itt, hátha valaki tud valami okosságot. nem életbevágó ha az lenne vennék egykürtöt 4ezer forint, ..bár akkor is ugyan itt tartanék
Te hát egy utcában lakunk. Most nézem ki vagy

Most végeztél ép. gépészen nem? Még kirándulni is voltunk együtt tavaly a hegyekben iwiwen ismerősök vagyunk
Ja, hogy úgy. Hát akkor nincs más hátra, mint rákötni és próba. Bár elektromossághoz nem értek annyira, de szerintem akksi feszültséget kell mérni, hogy van-e töltés és nem öli-e az akksit, bár egy kis villanymotort el kellene még bírnia.
nyiregy?:D hello 110be jártál nem?:D Perinecz ,Unicum stb:D
egy elektromos motor, aminek csuszólapátai vannak,levegőt termel, eljuttatja egy gumicsövön a kürthöz:D szóval légkürt, márcsak működtettni kellene ugy hogy ne legyen probléma,
Az biztos, hogy légkürt? Légkürtöt levegő működteti így ahhoz kompresszor kell meg levegő és nem akksira kell kötni.

Tényleg légkürtöt aki akar szerelni di-techesek előnyben
Sziasztok, hozzátok fordulok, a nyári unalom végén,:) szóval, találtam egy légkürtöt és felszeretném szerelni, kipróbáltam nem járt a motor, csak simán az aksiról... hát működött de az aksi meg pezsget erőteljesen, járómotornál nem próbáltam
gondolom ez is 12V-os csak hát lehet IFA-ba volt:D abba meg a két aksi akkora mint a fél szobám, megtudom ezt oldani valahogy? valakinek vmi ötlet? tudom hülyeség, felesleges, de elvan agyerek ha játszik^^ ja és nincs rajta semmi adat :S szal azt nem tudok írni, max egy képet rakni
Na nee,gyerekek,ezt láttátok már?Feltámad a ROMET.....

LINK
Igen,email:harrows001@hotmail.com

Ha esetleg lenne képed,hogy a fejidomhoz pontosan mi is kell,akkor azt küld el légyszives.
nem baj csak legyen, elérhetőséget tudsz adni?msn, telefon vagy mail cim
Nekem elvileg vannak ezek,de sajnos csak kb. 10 nap múlva tudnám neked elküldeni.Nem vagyok otthon....
sziasztok
a régi sr50 hez szeretnék vásárolni fejidom elejét, kormányt, index kapcsolót, ventillátor lapátot. merre találhatok ijet mert interneten nem igazán találtam
Biztos lehetsz benne hogy az injektort és a hozzá tartozó cuccokat el tudod adni. Sokan szo....k még ditech-el.
Amikor legelőször bementem hozzá csak néztem mennyi alkatrész az udvar hátsó része tele van vele
igen igen lassan beugrott
Az lesz az.Kék golfja van.
az orsovi rendelővel szemben egy nagy fa kapu!
nem tudom mennyire ismered vásárhelyt