Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ha több állásosat veszek forrasszam a megfelelő helyre.
Holnap lefényképezem
Ezzel azt akarod mondani nyugodtan szedjem ki, valószínű javítható?!
Holnap megírom, hogy kell-e! Főleg, ha a leírtaknak megfelel!
Köszönöm!
Be kell forrasztani.
Szerencsére csak ennyi a baj.
kérdés már csak, h hol lehet venni?
csak olyat találtam amin helyzetjelző és tompított állás is van
a csatlakozót lehet rá se lehetne dugni.
2000Ft.,ha kell van nekem,Szeged.
Mondtam én
Az enyém 5 L alatt nem eszik....De néha félek is rajta....
Megoldódott a világítás problémám!
A világítás kapcsolót kell kicserélnem a (körlámpás) SR-en
Kérnék segítséget, hol tudnék vásárolni ilyet?
csak két állásos ki és bekapcsolt állapot.
Remélem tud valaki segíteni.
Kösz!
Nem tudsz képet felrakni?

Factory felirat? Az érdekes, mert elvileg a Factory az az injektoros. Ez kezd érdekelni, hogy milyen szerkezet lehet.
Ami furcsa a farán faktory felírat van az SR mellet és nincs rajta vészleállító kapcsoló,amit még én a 2009es másikon még láttam
Én nem tudom nekem a milyen a gyári fúvóka de 80-nál kiakad a mutató akkor már ugyan nem érzem hogy tovább gyorsulna de nekem
az bőven elég lessz a már jobban bejáródik és folyamatosan mehetek majd annyival mert még nem kínozom.Mondjuk nem is kell kínozni mert pl a Debrecenbe kilőttem a lámpáknál és mire átértem a kereszteződésen már 80-nál járt
Egyszerű a magyarázat. Tavaly év végén gyártották mondjuk aztán ideért idén január-február környékén majd június-júliusig ott porosodott a szalonban és te megvetted. Változni esetleg matricázásban/festésben változhatott csak szerintem.
valamit valamiért
Mikóóó megvót még a ditekk digi gázzal 2,8-nál többet nem tudtam lenyomni a torkán.
És kevesebbet döglött meg mint a rohadvány mala F12-es ami 6-7-et evett meg valami szar polini hengerrel.
Hála a szarul (én) beállított karbinak és szét akart hullani minden méteren.
Azóta a kis betonkverővel 6-7közt járok de nem érdekel.
Megy.
Pedig inyektoros.
De 55-ös fúvókával nem is szaggatja fel az aszfaltot....
Az enyém kb 3 liter evett meg a városba is de tegnap bent jártam Debrecenbe 60-as tempóba mentem csak és akkor sem lett kevesebb
Az én súlyom viszont csak 70kg Jó lenne egy kicsivel kevesebb lenne.
Halihó!
Én viszont nem mert az enyémnek is 9-es a tizedik karaktere és egy hónapja vettem.Arra meg még senki nem tudott választ adni és nem is találtam rá még semmit miden különbözik a két évjárat
Az egy igen jó adat,azokhoz képest,amit eddig hallottam.
Sikerült lemérnem a fogyasztást:
2010-es sima karbis, minden folytás kivéve/kiiktatva, minden gyári 55-ös fúvóka, városi pörgős használat, és az én 120 kilómmal: 3,7l/100km
Korai vagy nem,leszedtem....
Akkor az nem olyan korai, mint azt hiszed. Nekünk már van vagy 100 liter (cefre) összeszedve, de még most jön a későbbi szilva. A korain már rég nincs szilva
Persze ezek rendben!
És mennyire igazad van!

(Én pont ma kezdtem el összeszedni,illetve leverni a korai szilvát a fáról..... )