Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ismerem most ujrott be az agyag utcán lakik
Háznál.Régóta csinálja,ért is hozzá,meg jó fej is.
Hogy mennyibe,azt nem tudom,de esetleg nézd meg egün a kínálban,vagy hirdesd meg ott,hátha....
sajnos nem! van boltja vagy háznál dolgozik?
Szeged.Látom te Hmvhely.Mogyit nem ismered véletlen?Alacsony,copfos.Szereléssel foglalkozik.
Injektort és társait szerintetek kb mennyibe tudnám elpasszolni? És aki esetleg hirdeti, érdeklődnek e utána ?
Amugy te csongárd megyén belül merre laksz?
Szia!
Olyan mint a WD40 (nem tudom ismered e) ilyen olajzó spray
Szia Sadka!

Ezt tök jól leírtad!De mi az a turbo spray?
Szia!
Ez a berugó akadozás nállam is előjött éppen ma csináltam meg én teljesen kitakaritottam a rugó körül a variátor szíjnak ahogy kopik sok zsuva rárakodott illetve szépen a rugót bezsíroztam de nekem ahogy kivettem a berugó racsnit akkor szépen dolgozott a rugó nem akadt a berugó racsnit egy kicsi turbó spray-vel befújtam és összeraktam és most olyan szépen mozog hogy csak na
Jóestét mindenkinek!
Köszönöm Kinter! Szóval akkor szerinted sem normális hogy két nap állás után nem indul... megnézetem mindenképp, éb is arra gondoltam hogy talán az aksi vagy az önindító, az aksi tuti hogy nem volt cserélve, pedig már 4 éves a moci... itt az ideje talán.
Köszönöm a segítséget!
Puszka!
Csak Neked, csak most, csak mert csajszi vagy. Szóval ha az akku rossz, akkor azt észre veszed, mert elég lassan tekeri a motort, és egyre lassabban. Meg kellene nézni hogy az akkusaruk tiszták-e, és hogy mikori az akku. Egy 3-4 éves akkut mindenképp érdemes cserélni. Ha cseréled, akkor érdemes ellenőrizni a töltést is, nehogy az új akku, a régi sorsára jusson. Természetesen lehetnek kopottak az önindító bronzkeféi is, ezt lehet cserélni, ha találsz hozzá egy lelkiismeretes szakit. Legtöbben azt fogják ajánlani hogy vegyél újat. Na ez egyszerűbb, de sokkal drágább megoldás. 15-30e
igen tudom hogy robogó topic...ez is 49 cm3 :D
ez egy robogó topic :)
am asszem az sr 50 is 110 kiló körül van
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni: Vettem egy Rieju rs2 50 matrix mocit, és ha két napig nem tudom beindítani mert mondjuk nem érek rá, nem akar beindulni... szerintetek az önindító rossz vagy az aksi szarakodik? Elég szar csajszi létemre mindig úgymond berúgni... mégis csak 110 kg. gondolom a Ti mocitok nem szenved ilyen problémával. Mit tudok tenni hogy megszűnjön?
Ezer köszönet!
Puszka
Timi
Most viszont elteszem magam holnapra. Jó éjt Mindenkinek.
Jah, igen. Kimaradt valami lényeges. Ha mindezek után sem indulna simán, akkor érdemes szemügyre venni a membránszelepet, mert érdekes dolgokat tud művelni ha nem zár. Alkatrészeket itt tudsz beszerezni:
http://robogotuning.hu/
http://www.egumotors.hu/
http://www.robogobonto.hu/
Ha fel van töltve az akku, és mégsem indul, azt is okozhatja a karburátor dugulás, esetleg a szívató nem működik. Ha karbipucolás és beállítás után sem akar pöccre indulni, akkor jöhet a kompressziómérés, esetleg a tömítések ellenőrzése, végső esetben főtengely szimmering csere. Érdemes megnézni, és kipucolni a levegőszűrőt is. A váltóolajat a hátsó kerék mellett tudod megnézni. Ha minden igaz akkor 3 csavar is van. Beöntő, szintjelző, leeresztő.
Rendben köszönöm a választ!
És az miért van hogy aksival nemigen indul be? pedig zsír új.
Illetve tudnál küldeni egy olyan oldalt ahol árulnak sok Sr cuccokat(reális áron), buta kérdés de a váltó olajat hol kell megnézni,illetve tölteni?
Köszi!
A berúgód szorul szerintem, vagy a tengelyét kellene megzsírozni, vagy a visszahúzó rugó akad fel, vagy tört el. Ha ilyen sokat állt, akkor nem árt esetleg gyertyát cserélni, meg karbit és benzinszűrőt pucolni. Ami esetleg benne volt benzin, azt öntsd ki a pics....a belőle, és tölts bele újat. Nem ide tartozik, de akkor érdemes váltóolajat is cserélni.
Nem azért mondtam, és tényleg köszönöm az ötleteket meg a linkeket. Van itt nálunk is 2 hulladékfém kereskedő, de ezek inkább megeszik a hulladékot, minthogy eladjanak belőle egy kicsit.
Sziasztok!

Kéne egy 1995-ös évjáratú sr-hez oldalsztender!Akinek van irjon!

Üdv
Akkor nem szóltam. Esetleg egy ötlet nálunk van itt nem messze vagy 3 fémhulladék átvevő ahova be lehet menni guberálni és ha valami megtetszik akkor el lehet hozni kilós áron, persze drágábban, mint ahogy ők veszik. Vasat pl 100 Ft/kg áron adják ott. Nekem ha kell valami fém anyag, de nem kell teljes szál stb akkor oda megyek. Láttam én ott réz meg alu holmit is. Esetleg a ti környéketeken nincs valami hasonló?