Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom,nem magyar nyelv fórum,de figyeljünk már erre is kicsit jobban....

"én is ugy mértem és igen le van vlahol folytve sdztem kipufba és 75-80at viszi!"
igen az még jó. remélem sikerül és be fog álni max 4.5 re:D
Normál használat mellett be kell állnia 4-4,5-re.
kinter köszi akkor jó megnyugodtam:D remélem normál használtanál 4 vagy az aló ugrik:-) köszi mindenkinel
én is ugy mértem és igen le van vlahol folytve sdztem kipufba és 75-80at viszi!
XD a bicikliével kapszkodott belém:DXD
Jah a lényeg. A fogyasztásod ilyen használat mellett teljesen reális...
"...havert huzatam...", ezaz adjál neki, aztám meg sírjon a szád hogy milyen szar is az Aprilia, ha szétszakad a hajtásod. 1-es, köszönöm üljön le...
Először is kezdjük ott, hogy tanuljuk meg a motorunk nevét. A tiéd, mint mondtad karbis ezért nem SR 50 R Factory (az az injektoros) hanem csak SR 50 LC.

Másodsorban ha benne a fojtás akkor, hogy megy 80-at? Vagy milyen fojtás van még benne hol?

A 7 literes fogyasztás kurva sok. Ennyit egy 21-es karbival egy őrült tuningos gép eszik. Fogyasztást egyszerűen le tudod mérni tankolj teli, majd menjél 100 Km-t állj be egy kútra és tankold ismét teli. Így pontosan megkapod, hogy mennyi a fogyasztása és nem csak találomra. Egyébként ilyen használat mellett (folyamatos elindulás, megállás, indítás) többet eszik az biztos, mint az átlag.
Te szentséges atyaúristen' 7l/100km? Az a pici henger ennyit elégetett? Breko-Breko én 110le-t etetek 5l benyával...
Tegnapi tankolás SR 2,09l/100km
Hát majd ha ki lesz véve fojtás megnézed mennyit eszik.
jah de le van folytva meg ahogy használtam.. remélem hoszabb távon egy átlag tempoba 4felé nem megy
hát az suerintem k...rva sok
ja minden képen akartame gy sr-t ez lett:D na amia véleményed a figyasztáshz amit irtam normál tempoba mit ehet?
jah csak a tied ijectoros enyém karbis pigi blokkos egy példa:a motort tele tankoltam aszem 7l es a tank, én faluba-városba raktam bele olyan 4nap aallt 100km-t ien 1km enként megáltam ujra indittoam beregtetem ráncigáltama gázt stb.. havert huzatam 20km el meg volt mikro kihuzatam 80ig elözgetem után alasan mentem huzigált a gázt stb... igy itta ki 100km alat a teljes tankot aszem 7l es normál tempoba menyit zabálhat?
Most nézem te vagy az aki megakarta venni ditekkemet. Hát sztem 3 max 3fél.
aha értem köszi:D a karbis folytásos menyit zabálhat?
Nekem is 2,4 et 70esen
pont tegnap lett kitárgyalva mennyit fogyasztanak motorjaink...nekem ditech-es 2002-es és 2,5-et eszik!
sziasztok nekem van egy aprilia sr r factorym pigi blokos 2006os menyit ehhet 100on mérés alalt van csak idáig rosz tapasztaaltok vannak igaz nem sima motorozási adatok.:D menyit ehet majd be lesz ugy is mérve csak hátha valaki tud v mit?
Szervezés alatt...
Az utáljuk a ditekket fórumgyűlés megvolt már?
Na most majd kapok a fejemre, hogy ez nem BAJAJ-VESPA fórum.
Ilyen.