Először is kezdjük ott, hogy tanuljuk meg a motorunk nevét. A tiéd, mint mondtad karbis ezért nem SR 50 R Factory (az az injektoros) hanem csak SR 50 LC.
Másodsorban ha benne a fojtás akkor, hogy megy 80-at? Vagy milyen fojtás van még benne hol?
A 7 literes fogyasztás kurva sok. Ennyit egy 21-es karbival egy őrült tuningos gép eszik. Fogyasztást egyszerűen le tudod mérni tankolj teli, majd menjél 100 Km-t állj be egy kútra és tankold ismét teli. Így pontosan megkapod, hogy mennyi a fogyasztása és nem csak találomra. Egyébként ilyen használat mellett (folyamatos elindulás, megállás, indítás) többet eszik az biztos, mint az átlag.
jah csak a tied ijectoros enyém karbis pigi blokkos egy példa:a motort tele tankoltam aszem 7l es a tank, én faluba-városba raktam bele olyan 4nap aallt 100km-t ien 1km enként megáltam ujra indittoam beregtetem ráncigáltama gázt stb.. havert huzatam 20km el meg volt mikro kihuzatam 80ig elözgetem után alasan mentem huzigált a gázt stb... igy itta ki 100km alat a teljes tankot aszem 7l es normál tempoba menyit zabálhat?
sziasztok nekem van egy aprilia sr r factorym pigi blokos 2006os menyit ehhet 100on mérés alalt van csak idáig rosz tapasztaaltok vannak igaz nem sima motorozási adatok.:D menyit ehet majd be lesz ugy is mérve csak hátha valaki tud v mit?
"én is ugy mértem és igen le van vlahol folytve sdztem kipufba és 75-80at viszi!"
Másodsorban ha benne a fojtás akkor, hogy megy 80-at? Vagy milyen fojtás van még benne hol?
A 7 literes fogyasztás kurva sok. Ennyit egy 21-es karbival egy őrült tuningos gép eszik. Fogyasztást egyszerűen le tudod mérni tankolj teli, majd menjél 100 Km-t állj be egy kútra és tankold ismét teli. Így pontosan megkapod, hogy mennyi a fogyasztása és nem csak találomra. Egyébként ilyen használat mellett (folyamatos elindulás, megállás, indítás) többet eszik az biztos, mint az átlag.
Tegnapi tankolás SR 2,09l/100km