Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem ment neki a Toyotának.
Kocsin sem látszik, meg csattanást sem hallottam
szegény gyerek! :(
Ahhhhhhh, basszus, szegény ! Nem szabad visszaengedni a gázt! főleg ha mellette állsz....
Ezt nézzétek meg,nekem nagyon tetszett!

link
oké
szerintem nincs! ezek ennyit tudnak kb! az enyém full gyári és a vége 85-90 között mozog! a haveré csak 80ig bírja.
Hali

Lenne egy kérdésem a 2004-es kereklámpás aprilia sr sport pro-ban a kipuf leömlőn kívül van-e folytás mert 75-80 a vége?

Előre köszi a válaszokat!
Én elhiszek mindenkinek mindent,de a tapasztalatom mást mutat,ennyi.Főleg amikor az egy éves garanciális Factory két hónapja áll a márkaszervízben,mert közük nincs hozzá.Gondolj bele,mennyiért vették meg a motort egy évvel ezelőtt,vitték a méregdrága átvizsgálásra,stb.Erre június eleje óta nem tudják használni.Vagy itt van id93 motorja,több hétig készült,részben mert nem igazán volt meg a hiba,részben mert nehezen lett hozzá alkatrész.Tökéletes volt,amikor elvitte.Mikor is?Kb. két hete használja.....Megint nem működik....Jó annak,akinek jó az injektoros,és nincs vele baja(de meddig?),de én nem ezt látom.Tényleg nem akarok erről vitát nyitni,mert sohasem lenne vége,de én maximum ingyen fogadnék el egyet,venni tuti nem vennék,újat sem.
Azért ne essünk már túlzásokba. "Jók a ditech-ek....". Jah jók, ha a vitrinben szeretnéd tárolni....
Én ma beszéltem egy független motor eladóval,aki szervizel is...
azt mondta hogy jók a ditech-ek,csak sokan nem értenek hozzá,mert mindenki megszokta a karbist és úgy is bánik vele...
A sejtésem annyi,hogy megint szétszeded,és kezdődik elölről a hibakeresés.Lehet akár computer is,ezeknél én már bármit el tudok képzelni.De lehet,hogy most teljesen más miatt nem megy,tényleg passzolom a kérdést....
Tudom,hogy elég x@rul hangzik,de én már biztos nem vergődnék a rohadékkal a helyedben....

(És akkor sokan megkérdezik,hogy miért is kell a jó és megbízható,kisfogyasztású,nagggyyyon is tuti Di-Tech-et felgyújtani a ...csába.... )
Mert te mire gondolsz?Van vmi sejtesed?
Nem tudom,de nem hinném.....De ezt megint csak akkor fogod megtudni,ha felraksz egy tuti jót,és teszt.
Megint szamitogep?
Már megint?Nem sokat bírt.....
Na igen,pont ez a lényeg.Amikor egy hsz.-t másodjára tudok csak értelmezni,az már gáz....
Udv!
Tudnatok segiteni?Mi lehet a baja a ditechemnek?Dadog es csak kis gazon megy,szarol gyorsul es olyan 50-55t a vege.Gyertyat vettem bele ujjat,nem ert semmit se.
Hali
Akkor vagy tanulj meg gyorsan és helyesen írni vagy írj lassan, de helyesen. Lényeg a helyesen szón van. Nem kérünk mi full helyesírást, mert mi is hibázunk, de ne legyenek már betű keveredések, meg kiolvashatatlan szavak, mondatok.
nem értem ..?(helyesirás? gyorsan irok és hibákal..
245,-
mennyi 1 liter etanol?
Enyém jelenleg ~4.5-5 liter etanollal.
haverom sr 50r-je 5l zabál ,nincs semmi fojtás benne ,de húz mint állat,tuningolt aeroxot otthagyott simán (mondjuk húzza is neki a száját)
az én karbis morinim pedig 3-3.5 elszik (van amikor csak szép sétamotorozás és van amikor csak cső gázzal megyek,tehát ez ilyen vegyes fogyasztási érték)