Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nekem az a gondom,mióta megvettem nem villant még ki a tank jel...pedig nem egyszer a piros tartományban volt a mutató...

a "tuning" cuccomra valaki áldást adna?:)
Ha túl nagy az emelkedő, az bármilyen motor megfoghat. Persze ha veszel bele új dolgokat akkor egyértelmű hogy jobb lesz, amennyiben jól be is állítod. Azért én mérnék egy kompressziót is előtte. Biztos ami tuti, nehogy meglepi érjen.
én gondolom hogy kb 2 liter van akkor benne..
tegnap nekem szinte semmit sem mutatott az óra,nyomtam bele vagy 3 litert és több mint fél tankot mutatott.. (bár nekem nem mindig mutat jól ,néha húzok rá egy cső gázt és teljesen leesik a mutató )
öhhmm erről tudnék vitatkozni, hogy mit művel a retek Apple, de ez tényleg nem telós fórum és itt OFF így ebbe nem megyek bele. Egyébként iPhone, iPad és itársai gyűlölő vagyok
az emelkedő elég nagy :) Igali (somogy megye) :)
nah most beszéltem a szerelővel...
ezeket ajánlotta,hogy állítólag jobban fogok gyorsulni,meg stb...
ezt
meg ezt
plusz még: görgő meg valami nagyobb rugó
mi a véleményetek?
85-ről 30-ra? Öööö, van elég kompresszió abban a motorban? Bár az sem mindegy hogy mekkora volt az emelkedő. 50ccm az 50ccm, akárhogy nézzük.
Dehogy nincs különbség! iPhone szent és sérthetetlen :D,ennél jobb nincs! De ez nem telós fórum
Jó én csak gyorsban gugliztam egyet ott androidod mobilt dobott ki. Végül is sok különbség nincs köztük. Nekem egyik sincs
nekem iPhone-m van...azzal is lehet ilyeneket mérni...
Én is így vagyok,de leakarom mérni mennyit eszik! Mert most kicsit sokat evett,igaz nagy dombokat másztam meg vele :)
de most éri el a piros csíkot és "csak" 210km-t mentem vele!
amúgy Kinter...nem tudom olvastad e problémám...egy elég hosszú és emelkedő elején 85-tel jöttem a tetjén meg alig 30-cal zötyögtem és tökre visszaesett a fordulat!
mit kéne csinálni,hogy kicist egyenletesebb legyen?(csak ne a karbi átalakítást írd lécci:) )
Ráguglizva én azt találtam, hogy ez Androidos mobilra vmi sebességmérő program GPS alapján. Én még nem láttam ilyet, de nem lehet bonyolult szerintem. Bár egy sima GPS is képes sebességet mérni
Szia!
Hogyan használod ezt a Speed Wiew et?
Ez passz, mert általában ha félig van a tankom, akkor irány a kút. Ez megszokás, az autónál is ezt csinálom. Sosem lehet tudni hogy mikor kell az üzemanyag, a kút meg olyankor tuti zárva.
Bem az!:) hanem hogy mikor eleri a piros csikot egybol kivillan? Vafy meddig megy le a mutato,mig kivillan?
A fehér rész 1,5*1,5 cm. Maga a LED (9db pici van benne), kb 8*8mm. 10W-nak van hirdetve, kb egy 50W-os izzónak felel meg, viszont ennek fókuszált a fénye. Máshogy nem tudom leírni: BRUTÁLIS. Elmondanám hogy ebből van 10, 20, 30, 50, és 100W-os is. Gondolj bele....
Raktam fel pár új képet a LED-ekről. A teszt alatt nem volt semmiféle foncsor, nagyító, fényvisszaverő a LED-eken, ezt a fényt saját erejükből nyomták(megjegyzem a névleges áram 80%-án). Engem meggyőztek. Ha ezek bent lesznek a gyári foncsorban, és jól beállítom a projektor "gyújtópontját", szerintem a fényük lazán eléri a xenon-ét. A projekt folytatódik ahogy időm engedi, és rakni fogok fel új képeket is.
Te annak a kis picsa LED-nek ilyen fénye van? Mekkora ez? Van vagy 2 centi átmérője? Nincs viszonyítási alap így nem tudom mekkora lehet.
Jó, de a Factoryn digitális óra van az pontosabb, mint a mutatós (elvileg).
Ha olyan szerelőt találsz aki normálisan megcsinálja, akkor sokkal stabilabb lesz mint a ditech.
Hohó, jó helyen jársz!
Sziasztok! Van egy aprilia sr50 di-tech tipusú robogóm, és van szerelő aki átalakítja karbisra. Van valakinek véleménye, tapasztalata ezzel kapcsolatban?
De ha jól emlékszem akkor igen. 2 liternél.
nem akkor gyullad ki amikor 2 liter van benne csak?
Balról-jobbra. Üzemanyag, világítás, olajszint, irányjelző.