Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor kéne felvillannia a kis sárga tanknak,ha kevés a benyóm? a piros csík melyik részén?
Összeraktam, de csak próbából. Ha besötétedik, akkor csinálok pár képet. Nagyon erős fénye van, és még kb. csak a 80%-ával nyomatom, bár szerintem ez elég is lesz, mert innentől fölfelé igencsak melegedik a szerkezet.
Hihető Leddel hogy állsz?
Az SR órája egy hulladék. Az enyém 50ccm, növelt kompresszió, és etanol 130-at megy. Ha az óra igazat mond. De nem teszi...
üdv nekem van egy injektoros sr m ha van kérdésed szivesen válaszolok rá
Hát enyém én órám szerint 103at megy. De az ien útszéli mérő órákkal ha nézem mindig ponn ugyan annyit mutat. Meg még annyit h a gömb kasznis SR -eknek órája csal nagyon sokat, mer pl ami nekem 75 havernak 80.
Tegnap mértem meg Speed Wiew-el három motort,11 műhold alapján.

-Saját SR-em,Polini Sport70 henger,Polini vario,stb.-óra szerint kb. 120km/h,Speed Wiev---90km/h
-SR,Top Due Plus,Leo ZX,stb.,óra teljesen leakadt,Speed Wiev---90km/h
-Aerox,mondhatni high end,elég sokminden van bele zsúfolva,érzésre sokkal durvább mint pl. az enyém,óra nincs rajta,Speed Wiev---97km/h

Ennyit arról,hogy az "Ötvenesem Gianelli Reverse-el,110-et megy!"

Üdv! mennyit megy végre?mert nekem is ilyen van csak 50 es be!meg malossi 70 es computerrel és igy megy 120 at nekem!

Ezt egy csávó írta nekem egü galériámba kicsit vicces a fiú.
Épp most rakom össze egy teszt erejéig, és várom már a sötétet.
Várjuk!
Megérkeztek Hong Kong-ból a nagyteljesítményű LED-jeim. LED fényszóró projekt indul. Képeket folyamatosan fogok csinálni, és felteszem a galériába...
Esetleg egy ilyet eléfogni.
akkor már van egy tipped mi lehet a hiba.
persze ez csak távgyógyítás és mindjárt jön Pl.: Kinter kolléga és mondja a már unamolig ismételt sorrendet, hogy: "levegő kompresszor hány bart nyom megmérni, kompressziót hengerben megmérni, gyertyát leellenőrizni.... stb, stb, stb........ és a végén persze karbisra átalakítani!"
meg kellesz nézzem
Ezt nem tudom,az enyémen nicsen szűrő.De ha szétszeded a karbit,és van időd,akkor érdemes az egész rendszert takarítani,tank,stb.Hogy az esetleges későbbi dugulást megelőzd.
Na jó de busszal lehet menni olcsóbban is.
a másik dolog hogy a benzinszűrőbe alig van benzin ,még a fele sincs tele.
ez normális?
Valószínűleg dugulás lesz.
Sziasztok!
Tegnap mentem az sr-emmel és amikor mentem kb 60-70-el egyszer csak lefulladt,de utána elsőre beindult és ment rendesen.Aztán újból ezt csinálta amikor el akartam indulni,de nem fulladt most le hanem elengedtem a gázt és rendesen ment alapjáraton és kb fél perc múlva elindult.De mentem vele vagy 1 km és megint... Aztán megnéztem a benzint hogy van-e benne,meg volt benne kb 1-1,5 l ,még az alját sem láttam a tanknak.De a biztonság kedvéért raktam bele 3l és gond nélkül ment. Utána nem figurázott,de van amikor későn reagál a gázadásra pl. megyek úgy 50-el kb 1-2 km és egyszer csak húzok rá egy cső gázt és kell neki vagy 2-3 s hogy észrevegye hogy húztam neki.
El van dugulva a karbim?
Ja karbis morini sr
Bömbi R1200Rt 4,5L átlagfogyi...
Pedig húztuk a szájának rendesen a Mátrában, föl-le, föl-le egész nap
Jah es a tobbi! Igen leesik! Full gazon mentem es csak lassult-lassult!
Szia! Azt sajna nem tudom! A motort kb 1,5 honapja vettem. :S moroni kevlar szij van benn az tuti, Es eleg ujnak tunik...!
Szíj-görgő csere mikor volt? A fordulat leesik a dombon? Nekem pont ezt csinálta előtte, 30-ra belassult és csak 6000-en hörtyögött... most 70-el neki megyek a dombnak és 50-60-al felmegy a fordulat meg sem moccan, 8000-en pörög ugyanúgy.
Miért? csak ugyanúgy kell vezetni mint a robogót... 8000-es fordulaton folyamatosan! ............. 1-esben! A kreszt is betartod meg talán 8l-t is le tudsz nyomni a torkán...
sziasztok!
ma mentem a mocival kicsit hosszabb távot...
előttem egy nagy emelkedő( Igali tető). emelkedő előtt jövök rendesen 85-tel,emelkedő vége fele alg ment 30-cal...elég hosszú és nagy...de azért elég gáz érzés volt döcögni. mikor már egyens terepen volta,csak úgy kilőtt a motor! Ilyenkor mit kéne cserélni vagy csinálni? mentsetek meg az "add el...szar ditech"-től légyszi!