Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért nem értem mert mondom jóerőben van.
Max 100 kisnyuszi.
100?!
A váz kapott plusz merevítőket. Képeket azért nem akarok felrakni, mert akkor jönnek az olyan hozzászólások hogy ez a szemétre való, stb. Na igen, most tényleg úgy is néz ki, de fog ez még menni, mert szeretem a kihívásokat.
Csak az én mocimba van még 100 paci. Nem ám csak azért jó erőbe van.
Előzmény gombot tessék használni és nem lesz félreértés
Szerintem sehogy. De a motor rögtön elmondja, ugyanis ha kezd fáradni a szimmering akkor először szépen elmegy belőle az erő, majd nehezen indul, mivel csökken az elősűrítés.
Mert sajnos azt nem tudom mégis mikor jó a szimering és mikor nem. Hogy kifúj rajta? vagy....?
JA azt hittem nekem írtad. De akkor nem.
Mire?
Ha kész lesz képet kérünk a fotógalériádba, hogy milyen lett. Sőt akár még videót is, hogy milyen vadállatot csináltál belőle. Egyszer haveromék 125-ös mz blokkot raktak bele. Hát mondanom sem kell, hogy a váz kuka lett egy délután után, úgy elcsavarták
Bocs ebből nem jöttem rá
És azt hogy nézem meg, hogy tömít-e?
Egyenlőre még csak én tombolok, az egyenesfutás és a pedálok felfogatása miatt.
A szimmering egy érzékeny jószág. Már berakáskor is fel lehet sérteni a felületét, esetleg lecsúszik róla a rugó, amit persze nem veszel észre, mert befelé van. Létezik belőle sima, vízhez való, vagy vitonos, hőálló és benzinálló. Főtengelyhez ezt az utóbbit használjuk. Volt olyan hogy az illető kb fél évente szedte szét a motort, aztán kiderült hogy miért: sima vízhez való szimmeringet rakott oda, "..mert hát az olcsóbb..". Nincs olyan szint hogy egy szimmering mennyire jó. Vagy tömít, vagy nem.
Na szóval? Szimeringet hogy tesztelem?
Nem tombolnak benne a lóerők.
Jah, bocs. Jelenleg egy Simson blokkos krosszmotort építek, és azon jár az agyam.
A karbi nem jött le a : gumicsonkról
Nem tom mégis mi az a szint mikor már rossz a szimering(ennyire még nem voltam benne a motorba)
A karbi nem jött le a hengerről? Pedig ott is szívhat falsot, ha el van vetemedve a talpa.
Na ha megmondod simán ránézésre, így kívülről hogy a szimmering rossz, akkor leborulok előtted.
Hát az biztos. Bár ma a karbit sem tudtam leszedni úgy odavolt csavarozva.
Annó nagyapámék is szétborították a pannóniát, oszt azt sem tudták hogy mi az a légkulcs. Erre az egyik idős "tanáromnak" volt egy jó mondása: "Sose azt nézd hogy hogy nem lehet valamit megcsinálni." Na ő olyan dolgokat szedett szét pár szerszámmal, hogy mi a csak álltunk körbe, és szívtuk magunkba a tudást. Bizony jó volt az ilyen idős szakiktól tanulni. Manapság egyre kevesebben vannak.