Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

di-tech-et ne vegyél szopatós ha rossz,a simánál meg cserélj egyből főtengelycsapágyakat,ha van rá módod,mert az olajszivattyúd,és a lendkereked belseje fogja bánni,ha más baj nem lesz.Szinte ilyenekkel szopok naponta De nekem jó
Az biztos sokkal szebb lesz, ha magadnak vágsz ki műanyagból valamit és valahogy rábarkácsolod. Egyébként meg 3 csavar tartja a sárvédőt olyan nehéz fel/le csavarozni? Csak a sárvédő betétet kell kivenni a keret maradhat úgy már nem csúnya.
ez így elég hülyén hangzik! más megoldás nincs?! más típuson láttam , hogy utolag fel lehetett rakni. most azon gondolkozom , hogy műanyagból vágok ki és hozzá rakom valahogy.
Nekem is le van véve, engem is összemocskol, meg az egész hátulját meg mindent. Megoldás: ha esik az eső vagy csak vizes az út felcsavarozod, ha nem akkor leveszed.
Fúúú kurva zavaró tényleg, hogy ég a lámpa állandóan . Főleg, hogy kresz szerint kötelező és nap közben rohadtul nem is látszik, hogy világít vagy sem (a motorról nézve). Ráadásul még nagy motorosok is égetik állandóan (sokan refivel), hogy jobban észrevegyék őket az autósok. Sosem értettem az ilyen embereket
Valamit valamiért....
Ha rám hallgatsz,az injektorost messziről elkerülöd...Csak karbist!
Sziasztok !

Egy olyan kérdésem lenne , hogy adott egy Talmácsi Sr 50 amiről leszedtem a felső sárfogót ,mert szerintem nagyon csunya rajta.Viszont így a hátamra veri az összes vízet az útról. van valami lehetőség az alsót meghoszabbítani esetleg vmi más megoldást tudtok rá? volt már valakineh ilyen próblémája?
igen,gyárilag úgy jöttek ki,hogy nincs rajtuk kapcsoló.Haveromnak is körkasztnis pigi sr-je van kb 3éves ,vett hozzá kapcsolót aztán megszakította a lámpák vezetékét,mert zavarta,hogy állandóan világít.
Jah és ho meiket érdemesebb megvenni és miért ? köszi
sziasztok !
Tudnátok nekem segíteni hogy mien sr-t vegyek ? Mert hallottam hogy van karbis meg injektoros is ezeket értem ho mi a kül.De van vmi diteches meg vmi factory-s ezeket nem értem ha vki segítene ebbe megköszönném :)Vagy ha vki tud mutatni jó sr-t linkelhetne :P De 2006- fölfele legyen mert ezek nagyon bejönnek :D Ha úgy egyszerűbb küldhetek msn címet is. Előre is köszi a segítségeteket :)
Szerintem én nem heggesztgetném át a vázat.Venni kell egy minás vázat,és szépen átpakolni,az legalább gyári lesz,és tuti nem szenved vele senki balesetet.....Anyagilag sem gáz,mert az eredeti cuccokat el tudod adni,így a befektetett pénz is visszajön.
Elsősorban a szerelőt kellene megkérdezned,hogy hol voltak benne a folytások,gondolom nem titok.Amúgy a kép alapján fogalmam sincs,mi ez.De hátha a guruk közül tudja valaki.Kíváncsi lennék azért,mi tartott két hónapig....
Nem igazán tudom,hogy 2004-ben volt e már az új külsővel az SR,vagy a kereklámpásod van e....Amennyiben az újabb karosszériás a tiéd,akkor normális,ha a duplakerek lámpás,akkor kell lennie kapcsolónak.Azt hiszem az újabbon folyamatosan megy a világítás,így nem kell kapcsoló sem....(Pedig néha biztosan jól jönne....)
kép:
Hali!

Hát ugy tünik ma eljött a nap, hogy hazahozzam a robogómat, 2 hónap után a szervízből...Már egy hete odamentem Sopronba, de még nem volt kész...

Na szóval, amikor odamentem, (eddig a motorbol amit ki tudtam préselni 79 km/h-volt óra szerint [ 2006 pókember factory] )
És akkor mondja a csávó, h a blokk televolt folytással és 1xűen nem hiszem el, hogy ha 79-et ment, akkor mien folytás lehet benne...Aztmondta, volt benne 2ő-is csak pár pillanatig láttam, az 1ikre emlékszem, azt lerajzolom painttel . Szóval az lenne a kérdésem, hogy azok mien folytások lehettek? Mennyivel fog jobban menni a motor? (Azt mondták nagyon fog huzni, csak elötte be kell jártani, mert főtengelycsapágyas volt, meg dugattyúcsere is kellett...stb...) Szoval mik ezek a folytások? Szoval az a cucc kb így nézett ki, arra nem emléxem pontosan, hány lyuk van rajta, lehet 1-gyel kevesebb, lehet 1-gyel több....De asszem arany színű volt...Szóval válaszaitokat előre is köszi,

Horváth Imre, Mosonmagyaróvár
Üdv.

Lenne egy kérdésem.
Van egy 2004-es Aprilia sr sport prom és azt szeretném kérdezni ,h az gyári ,h nincs rajta világítás kapcsoló?

A válaszokat előre köszönöm.
igen.külön kábel van a hátsó világításhoz,féklámpához,indexhez.Az indexet nem kötöd be és kész.
nem akarom hogy villogjon a hátsó led! vennék egy str8-at és maradjon meg a gyári idexem...
sztem annyi az egász hogy nem kötöm rá az index kábelét,nem?
bocsi,kicsit nehéz a felfogásom ilyentályt :D
persze,a gyárit meghagyhatod nyugodtan,mivel a ledek nagyon kis áramot vesznek fel,csak simán rákötöd párhuzamosan a két kanócot.Viszont ha csak a ledeset szeretnéd használni,akkor kell egy terhelő ellenállást kötni az áramkörbe,különben csak világítana nem villogna.
hát...én hátra szeretnék egyenlőre :)
attól félek hogy nem fog az index rendesen látszódni...
és arra gondoltam hogy meghagyom a gyári indexet...(csak nem tom kivitelezhető e... )
Néztem más LED-es hátsó lámpát,amiben nincs index...pl:ez .... ,de erről nem hallottam még semmit!
Ennyit tudok róla
http://youtu.be/5cykgpr20Tg
Amit tudok,hogy vettem kb 2éve egy krómos első lámpát,a krómozás szépen lekopott pár helyen.
most néztem,már olcsóbb,vagy rosszul emlékeztem.Csak 120e pénz.Nem is rossz,főleg ,hogy van benne klíma...
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
hi!
Valakinek volt dolga ezzel?
STR8 LED Hátsó lámpa irányjelzővel....
Az index mennyire látszik? vagy megoldható e hogy nem kötöm rá az indexet és csak a hátsó világítás ég...?