Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem kicsit el van tájolva az illető.
A vaterán van egy aprilia red rose ,simson blokkal....140ért hirdeti ha jól emlékszem,hogy hogy gondolja nem is értem
Karbi: 5-20e
Gyújtásmodul: 10e
Kábelek, stb: 2-3e
Gyújtótrafó: 1-3e
Benzinszelep: 5-6e
Munkadíj: 15-20e
am menyiben van egy ilyen átalakítás mindenel együtt?
Mindent a tisztelt Ügyfélért.
Na igen, pont ez az egyenesfutás téma jött most elő. A gazdi szeretne egy Simson blokkot belerakni egy Suzuki TS50 krossz vázba. Végülis sikerült áthegesztenem, de még a pedélok beállítása, és pozícióba hegesztése hátravan. Jó meló. Kiskoromból a LEGO jutott eszembe....
jó még beszélünk róla ha nem tom elpasszolni!ha válalod a télen megcsinálhatyuk!
Magamnak csináltam, kivéve amit esetleg esztergálni kellett.
Amennyiben a forgattyúsházban minden rendben van (jó szimmeringek, és jó főtengely), akkor nem kell hozzányúlni.
Izé.Általában egyszer kell egy hibát megoldani és nem jön elő.
am én is átkozom a napot mikor megvettem a ditecet!a haveroknak karbisok vannak,azoknak so-sem semmi baja ezt meg álandóan szerelni kel!Arról még nem is beszélve hogy azok jobban is mennek,pedig egyforma lovas hengerek vannak rajtuk!
csak egy hozzá való gyertya kell!és jobb mit a malossi!
az előb beszéltetek a polini átalakítóról meg az malossi elektronikárol!Nekem az elektronika nagyon hamar behalt!és azóta az átalakítóval nyomom ne nekem nem prücköl!
Akkor semmi gond csak az egész blokktartót át kell hegeszteni a vázban úgy hogy a két kerék egy vonalban fusson a tengelytáv meg legyen és ne dőljön se jobbra se balra a blokk.
Tök egyszerű.
Könnyebb mint megjavítani a ditekket és eladni a pi..ba míg jó.
azt megoldom
Még nehezebb.
Hegeszteni mennyire tudsz.
meg akkor már egy minerelit vagy piaggiót belerakni mert ezt a morinit mindenki sziggya!
Nem kell.De ha nem vagy elektronyos master jobb ha bebaxod a blokkot egy dobozba felados kinternek ő megcsinálja és visszapostázza.
Azon gondolkoztam,hogy nem egyszerűbb-olcsóbb egy bontott karbis morini blokkot belevágni?minden passzolna,esetleg a kábelköteg kéne másik hozzá nem?
a főtengelyhez meg a forgatyúházhoz nem kel nyúlni?mert ugye edig csak levegőt meg olajat szívott be!A tengelyen meg ott van az excenter!
Csináltam én már szitkozódós esőtáncot körülötte.
Bejött.
Hát ez nem kis dolog!Te magadnak csináltad?
Ezt a gazditól kérdezd.
Rituális motoráldozat a nagy Karbiisten felé nem jáccik?
Olcsóbb, de nem hosszútávon. Ha meg már megvan a gonosz ditech, akkor nem szabad veszni hagyni.