Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaszizsofi.
Még valami! Az sr-nél nem kell bajlódni állandóan a kuplung-bowdennel, meg a váltóműolajjal. 5000-enként cseréld ki a szíjat, és kész. Nekem a hátul két kerek lámpás típusom volt, de mégegyszer: NE VEGYÉL INJEKTOROST! ---ha csak nem vagy milliomos-----
Ne de egy 50-es rs nem is 30-as korosztálynak való. Vicc lenne. 14-16-ig max, keménykedni, rángatni a gázt a lámpánál.
De fel ám.
Szerintem egy 50-es sportmotornak látszó valami, hát na.... Én biztosan nem égetném magam vele. Most várom hogy megkövezzetek.
Csaszizsofi.
A világ egyik legjobb robogója az sr. Nézd meg egy összehasonlító fórumon, az enyém sajnos ellopták, de az di-tech volt. Na olyat ne vegyél, mert drága a javítása. Sima karburátorosokat is fel lehet tuningolni.
Egyébként ízlés kérdése, mielőtt az rs-sesek megköveznének. Ha az RS tetszik vegyél azt. Ha tetszik úgyis el fogod fogadni a negatívumokkal együtt.
50-es, 50-es. Én a többre becsülök egy 50-es robogót, mint egy 50-es sportmotornak látszó vinnyogó valamit.
50-es tzr: Feküdni kell rajta, nem megy sehova, és nem is pakolható. MIért is lenne jobb?
Nekem volt di-tech sr 50-esem. Lehetetlen rá berúgó-kart szerelni. Kérdezz egy motorszerelőt, majd elmagyarázza, hogy miért nem lehet. Itt hosszú lenne leírni.
bocsi rs-t akartam írni
Szisztok!Lenne egy kérdésem.
Szerinteteka yamaha Tzr 50-es jobb vagy az aprilia sr 50-es?
És amúgy ez vezethető mopedos jogsival?
Tákolt szar mindig van valahol. Nincs rajta tegyünk rá...

Én is azon gondolkozok, hogy burgmanra teszek egyet. MIlyen jó lenne. De mi a fasznak?
nagy valószínűséggel az nem ditech volt. nem véletlenül nincs benne gyárilag.
én láttam olyan di-tech-et aminek van berúgója
Tegyél fel a blokkjáról egy képet. A hűtőmaszka alapján nem ditech. Bár attól lehet átalakított öszvér. Ha nincs berugókar akkor ditech ennyi.
Vagy ellopták...........a berúgókart...............szoknak mindent lopni.
na ez azért így nem igaz. mert nem minden old sr replica és nem minden új kasztnis factory.
ha injektoros akkor Aprilia SR 50 Di-Tech. sajnos a képekről ez nem látszik, de ha nincs berúgókar akkor szinte biztosan injektoros.
Hat...nekem asszem aprilia sr 50 ditech...van egy kep rola nezd meg!
Alvázszám alapján próbáld azonosítani,ha másképp nem megy.

A hátsó lámpabúrát festetted?
csak így simán ?
aprilia sr 50 :)
nem factory mert az újabb...nem replica...mert az a régi
lenne egy nagyon gáz kérdésem de én már össze kavarodtam eben hogy az én apriliám melyik fajta mert minden hol másképp van írva meg hasonló és eben kérem a segítséget. (képeket raktam fel az adatlapomra )
Igen tudom. Én az enyémre gondoltam (karbis).
amikor bemelegszik akkor állo helyzetböl is torpan 30nál és persze lassitás után is
sajnos csodák nincsenek, holnap délutánra ....... hogyan, mivel?