Ha jól értem,amikor a jobb oldali fékkarral indítod,akkor oké,ha a másikkal akkor semmi.
Akkor valószínűleg nincs mindig kontakt a bal oldali fékkarnál.Az kapcsoló csere,vagy takarítás és befújás WD-40-el.A futkosást arra értem,hogy szerinted akkor és attól indul,ha futsz vele.Pedig ez egy robogónál eléggé valószínűtlen....
Remélem jól értettem a gondodat,és nem mondtam hülyeséget.Ha mégis.....akkor bocs.
féklámpa kapcsolóm? nem értelek? meg ezt a futkosást se :)
tuti én vagyok hülye bocsi.
de ha tudsz segíthetnél hogy mi baja lehet a mocinak...
csak ne azzal hogy, add el mert ditech...
ááááá! megvan a hiba! félsiker...a ball fékkarral csak "futva" indul,viszont a jobbal pöccre...örültem is magamnak hogy talán nem nagy a baj.Viszont hazafele megint elkezdett rángatni(talán nem kap elég benzint,vagy nem tom)
Feldobtam egy PoliniSport70 hengert,főtengőt,mindent cseréltem,plusz kapott a gép egy Polini SPC2003 variót,és Polini membránt is.(Fekvő,vizes Mina) Mondhatom,nagyon jó lett,vashengertől nem vártam ennyit.Bár hozzátartozik,hogy nem egy fúrott,agyonvágott henger,hanem gyári új.Ez rendben is van,viszont az önindítóm nem nagyon szereti,csak csattog össze-vissza,nem indít.Én viszont rugdosni nem nagyon szeretem....
Gondolom nem bír a hengerrel.Tudtok erre valamilyen megoldást?Vagy létezik valami "erősebb" önindító,és cserélnem kellene?
Nem hiszem, hogy akkor világítana. Nyomás érzékelés nincs. csak az olajtankban egy érzékelő ennyi. Ha nincs olaj hamar észreveszed. Pár kila és megszorul ennyi.
nah ma reggel szinte pöcre indult a motor...elmentem a boltba...kb 500 méterre van,ott kb 2 percet voltam és ismét nem indult csak tolással :)
ma csinálok videot és felrakom youtubera...
meg amikor beröggen ilyen csörgős hang van...
az mi lehet?
Olaj (2T) van benne elég? A factory pl azért is szokott néha felvillanni ha kevés az olaj és arrébb löttyen. Nekem akkor villogott. Teleöntöttem és jó lett.
Ja.Ez vót az a szervízes ami betette az ajtót nálam.2 hónap után kiderítik kuka az elektronyika.Mondom jó.Rábaxnak egy amerikás bontott folytott gyárit 60 és annyi.Mondom rendben.25k plusz szerelési díj.Nyel és rendben.Mondják kanyec az akksi.Mégegy nyelés 2 hetes volt a szentem.Mondom nem rakj bele viszek egyet.Nézem háhogy is van ez hogy szakadt kinyai retek akksi van benne a 2 hetes banner helyett.Mondom mi a szösz.Erre se szó se beszéd kiveszi egy parkoló moccból az enyémet.Húha mondom neki hol a hátsó sárbvédő me az is volt rajta.Erre a műhelyben maradt mert kiadták külsősnek.Két hétzig kuncsorogtam érte.Na szétkapom a nagyfesz trafó ami a vázhoz csavarozva kéne lennie a drótokon lóg.
Ezekután berág és elektronyika rádug és lón csodát megy mint a mérgezett egér.Csak raktam egy champion gyertyát és 15 fok felett nem használtam mert attól bedadogott felette mant.Hőfokjelző szilárdan picit a közép felett pár perc után. És még csodálkozik mindenki hogy utálom a magyar szervízeseket.Kivétel apromotor.
Akkor valószínűleg nincs mindig kontakt a bal oldali fékkarnál.Az kapcsoló csere,vagy takarítás és befújás WD-40-el.A futkosást arra értem,hogy szerinted akkor és attól indul,ha futsz vele.Pedig ez egy robogónál eléggé valószínűtlen....
Remélem jól értettem a gondodat,és nem mondtam hülyeséget.Ha mégis.....akkor bocs.
tuti én vagyok hülye bocsi.
de ha tudsz segíthetnél hogy mi baja lehet a mocinak...
csak ne azzal hogy, add el mert ditech...
Nem értem ezt a futkosást,pedig vissza olvastam a problémáddal kapcsolatban....
Feldobtam egy PoliniSport70 hengert,főtengőt,mindent cseréltem,plusz kapott a gép egy Polini SPC2003 variót,és Polini membránt is.(Fekvő,vizes Mina) Mondhatom,nagyon jó lett,vashengertől nem vártam ennyit.Bár hozzátartozik,hogy nem egy fúrott,agyonvágott henger,hanem gyári új.Ez rendben is van,viszont az önindítóm nem nagyon szereti,csak csattog össze-vissza,nem indít.Én viszont rugdosni nem nagyon szeretem....
Gondolom nem bír a hengerrel.Tudtok erre valamilyen megoldást?Vagy létezik valami "erősebb" önindító,és cserélnem kellene?
ma csinálok videot és felrakom youtubera...
meg amikor beröggen ilyen csörgős hang van...
az mi lehet?
Be van táblázva de érdemes rá várni.
Ezekután berág és elektronyika rádug és lón csodát megy mint a mérgezett egér.Csak raktam egy champion gyertyát és 15 fok felett nem használtam mert attól bedadogott felette mant.Hőfokjelző szilárdan picit a közép felett pár perc után. És még csodálkozik mindenki hogy utálom a magyar szervízeseket.Kivétel apromotor.