nem direkt a telószámod már leírtam a honlapodról holnap hívtalak volna de, csak nekem kéne holnap délutánra ha meg tudom oldani jó lenne, ha nem hívlak. Vagy tudsz rá lehetőséget hogy olcsoért itt legyen holnap du ra?
Köszi a válaszokat!
Biztos nem kopott a gyürű,bika a motor, megy mint állat! 100Kg vagyok, és az órája szerint 110-el megy! Egyszerüen nemtudja megtekerni rendessen a 70-es hengert! Rugásra hidegen és melegen is egyből indul!
Mivel nálunk(szolnokon kisbetűvel:()semmit nem lehet beszerezni,ezért rendelni szoktam.italmondo,scootershop,scooterracing,egümotors.Asszem valamelyiknek van pesthez közeli boltja is...
nyaralok és szombaton megyek haza pár órára...de csak délután,vagyis másnak kell megvennie. Gondoltam megkérdem és a szomszédnak könnyebb dolga lesz...de köszi a segítséget!
Most ezt komolyan kérded? Elmész egy motoros boltba és kérsz. Ha ott nincs akkor mész tovább addig míg nem találsz. Pesten vagy így van millió bolt amit be tudsz járni. Van hivatalos apriilia is.
mesterek, kellene nekem 2003 as morini blokkos ditekk-hez hengerfejtömítés! Mi a leggyorsabb módja hogy legyen nekem egy, pesten vagyok!
már csak ez hiányzik a mocihoz hogy menjen (sajna rosszat adtak beraktuk és érintkezik a víz az égéstérrel)
Ezt értem, de mikor fullad be? Álló helyzetből gyorsulsz pl. 70-ig és így fullad be 30 és 60 között, vagy gyorsul rendesen és egy gázelvételt követő újbóli gyorsulási szándék során fullad be?
Szerintem hamarabb "felvált" elől a variátor tárcsád, mint kellene, ezt pedig a kelleténél nehezebb variátorgörgők okozhatják. Vagy hátul probléma lehet a kontrasztrugóval és/vagy az acél védőhüvellyel (berágódik a rugó a védőhüvelybe). Bár ez inkább akkor okoz problémát, mikor a húzod a gázt, majd elveszed és nem pörög újra fel a motor, és csak szenved (nekem ez volt).
A bringa lámpákba általában 5 mm-es LED-et szoktak rakni. A LED-ekből van sokféle színű, méretű, és fényerejű. Amire figyelni kell, hogy a LED nem szereti a váltófeszt, és a visszirányú áramot. Magyarul ha azt akarod hogy hosszú életű legyen a dolog, akkor kell egy áramkorlát is neki. Tipp: LM317. Én innen szoktam rendelni, mert korrekt csapat, és gyors a kiszolgálás: http://www.hqelektronik.hu/
Nézd meg a karbit (ha nem di-tech ) mert nekem a tömités volt szakadva és szivta befele a koszt,és ugyonez a baja volt csak nekem 40 nél többet nem is ment
" köszi"
www.robogotuning.hu
Biztos nem kopott a gyürű,bika a motor, megy mint állat! 100Kg vagyok, és az órája szerint 110-el megy! Egyszerüen nemtudja megtekerni rendessen a 70-es hengert! Rugásra hidegen és melegen is egyből indul!
már csak ez hiányzik a mocihoz hogy menjen (sajna rosszat adtak beraktuk és érintkezik a víz az égéstérrel)
http://www.egumotors.hu/133-iz...
köszi
Köszi a segítséget .
Ugy néz ki,megvan a kompresszorod.Nem volt egyszerű....
Üdv!