Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha csak dugulás lenne a probléma valszeg az előző tulaj is megcsinálta volna :) persze lehet hogy tényleg az...
nem tudom milyen állapotban van (ha a neten fenn van és be tudnád linkelni jó lenne) de érdemes meggondolni a ditech vásárlását...ha valami komolyabb baja van 50ezer alatt még akkor se fogod megúszni ha te megad csinálod meg és nem szervizbe.
írtam még egy hozzászólást mi a véleményetek róla?
szeretnék egyet vásárolni és az a gond vele hogy egyszer megy egyszer nem.. és a pontos problémára lennék kiváncsi azt írták róla
"van amikor megy an amikor nem mikor megy szépen jár"
"dugulás lehet a probléma"

nemtudom mennyire hihető ez..?
Az új ára horrorisztikus ,levegő injektorral együtt több mint 50e Ft-ba kerül.Bontottan 8-10e-től már ki lehet fogni.Mielőtt kicseréled,azért érdemes lenne megnézetni,feleslegesen ne dobd ki rá a pénzt.Az esetek túlnyomó többségében nem az injektorral van a hiba...
újonnan olyan 30-40 ezer körül van kompletten azt hiszem. bontottat is lehet venni, csak a ditech eléggé érzékeny az alkatrészekre... persze nem mindegy hogy új kasztnis e már, meg hogy pigi blokkos e de ha 2006-os valszeg igen.
de talán érdemes lenne megfontolni hogy nem kéne-e karbisra alakítani. még mielőtt sokat költesz rá.
sziasztok!
aprilia SR 50 injektor(2006) milyen árba mozog és hol lehet venni?
bontott esetleg?
jólenne info róla.. hogy mi milyen árba mozog ..
mesterek, kérlek nézzétek már meg nekem hogy a ditekkben indítás után mennyi idővel kezdi el adagolni az olajat. köszi
ditech központi elektronikája. a malossi ad hozzá egy mikor veszel egy 70-es hengert 100 rugóért...
ECU?:)
Mindent lehet ha rá tudod bírni az ECU-t a több üzemanyag adagolásához. Az a legjobb megoldás ha a 70-es hengerhez kapott ECU-t használod.
nah...a tesóm barátjának is van egy sr 50 ditech-je...rakott rá egy sport kipufogót és egy 70es hengert...ezt akkor lehet?:O
az stim, de amikor beinditom nem indult az adagolás azért kérdezem! ha ful gázt huzok majd gyujtást adok és várok akkor elindul.
az olajpumpát a vezérlőegység vezérli, onnan kapja az impulzusokat és minden impulzusra nyom egy pici olajat.
A vezérlőegység a fordulatszám jelet veszi figyelembe, amit a lendkeréktől kap.
Én is szoktam hosszú távra használni! pécs-kaposvár...kaposvár-marcali,balaton...stb!
helló morini blokkos ditekk, már kérdeztem de nem kaptam rá választ most újra,

indítás után mennyi idővel kell bekapcsolnia az olajpumpának?
Üdv én is csatlakoznék ehhez a témához nekem is csinálja de akkor is ha csak gurulok a motorral az sem nagy gáz?
Nagy robogó nem kéne... Nekem a fogyasztás a lényeg (2l/100km), ha volna vmi ami kevesebbet fogyaszt és persze hasonlóan képes erre a szédítő utazó tempóra akkor azzal járnék. Sajnos a lakhely és munkahely kiválasztása földrajzilag nem mindig kivánság műsor. Alkalmazkodok a helyzethez ahogy tudok...
Ha tempora, kényelemre meg élményre vágyok akkor hálisten van mit kitólni a garázsból, és akkor egy nagytestű-nagy ccm-es robogó fogyasztásáért cserébe egy egészen másik dimenzióban közlekedhetek...
Nekem 82 sincs meg 93
A fütyülő hang a hajtásból jön, egy adott sebességnél jobban hallható. Szerintem ez nem hibajelenség.
Hőlégfúvóval meg kell kicsit melegíteni és le fog jönni.
Azért nem vagy semmi, hogy egy ilyen robogóval napi 100 km-t mész. Én biztos vennék egy nagy robogót.
Amugy igen énis észrevettem már a motoron,de hát ez inkább kérdezzük meg az olaszoktol
köszi! és a lpmhaságán mi segítene?:) akksit hol és milyet vegyek? kicist nehezen indul...vagyis kell pár sec-et várni mig berobban a motor
Észrevettem valamit a mocimon (nevetni fogtok) Mivel ugyebár majdnem napi 100km-t ingázok vele sík úton dolgozni úgy, hogy gyakorlatilag ráteszem 7.800-as fordulatra a gázt (ez szembeszéltől, testhelyzettől, páratartalomtól függően 65-70km/h) és 45 percen keresztül kb kétszer kell ezt az állapotot megszakítani, így van ideje az embernek hülyeségeket megfigyelni...
A nagy digit km/h számokból 0-93-ig mindent sikerült már kiíratni vele egyet kivéve! Szóval észrevettem, hogy ha megszakadok se mutat soha "69"-et!
Kicsit tovább gondolkodtam ezen, persze lehet, hogy hülyeség, de próbáljátok ki (már akinek új műszerfala van), a szándékosság jeleit vélem ebben felfedezni, gondoljatok csak bele: az olaszok a nagy l'amour országa, lehet, hogy szexuális asszociáció elkerülése végett ilyenre odafigyelnek? Várom a teszt eredményeket!
lajstromjel eltávolító