az előbb láttam egy olyan sr50-est mint az enyém,ugyanúgy ditech meg minden,csak a színe meg a matricázás nem olyan volt...NAH MEG A KILÓMÉTER ÓRA! az enyém 120km/h-ig van számozva, amit én láttam az csak 80ig...
mi különbség van 2 között?
Pontosan, ahogy mondod. Attól, hogy LPG még nem olyan veszélyes, mint azt sokan gondolnák. A PB gázpalackot is ha meggyullad azért szokták kilőni, mert akkor csak szépen leereszt egy kis tűzzel egyidejűleg.
Nem fog.A biztonsági szelep ahogy növekszik a hőmérséklet és ezáltal a nyomás a tartályban kiengedi és lesz egy szép ártatlan gázfáklyád míg ki nem fogy.
akármilyen szakszerűen van beszerelve, attól még LPG gáz, és fel fog robbanni egy idő után ha valami körülötte meggyullad. szerencsésebb esetben csak elszivárog.
Igen robogóban valóban nincs értelme, hiszen soha nem térülne meg mert amúgy is kicsi a fogyasztás. Védett helyen nem kell lennie, hiszen egy szakszerűen(!) beszerelt LPG rendszer nem tud felrobbanni sem ütközéskor nem tűzesetnél. Autóban viszont van helye és a maiaknál a csomagtartóból nem foglal helyet, hiszen a pótkerék helyére teszik be a tartályt amibe 58 liter fér asszem. Hátrány nincs pótkerék.
Műszaki is kellesz gyalogosan is? Bemész a szerelőhöz az meg mondja, hogy állj rá a 2-es aknára, majd a fékpadra. Sőt zöldkártyánál mit csinál? Bedugja a "kipufogóba" a kis szondáját?
Lenne egy kérdésem nem tudja valaki véletlenül hogyan lehet dobozt rakni ditechre?
Megnéztem a karbit, 17,5mm-es Dellorto
mi különbség van 2 között?
Szerinted nem tökmindegy egy lángoló járműnél?
kinter: