Autómosókban, mármint ilyen maszek komolyabbakban van ilyen spray. http://www.pilotafutar.hu/matr...
Nem nagyon szoktak érte pénzt kérni, főleg ha mosatsz is...
De nem mindegy milyen hígítóval. Én lakkbenzintől erősebb cuccot nem kennék rá az tuti, nehogy kárt tegyen a műanyagban vagy annak fényezésében. Ki kell próbálni egy eldugott helyen (ahol ha véletlenül megkezdi akkor sem feltűnő), hogy nem bántja a fényezést és ha nem akkor mehet.
Én is a körmömmel kapargattam le a matricát nem volt könnyű ,de szerintem egy kis hígítóval könnyebben lejön, az a ragadós rész ami ott marad ha leszeded a matricát.
még valami...
matricát mivel tudom leszedni? az előző tulaj kicsit meghúzta,aztán a körmável kapargatta le...most vaterán találtam is matricát, szerencsére ugyanolyan. csak lekéne szedni a régit!
köszi
egy napra hazajöttem balcsis 1 hónapos nyaralásomból...és mi mással...robogóval járkálok :)
ha nem húzom a gázt ilyen fügyülő hangot hallok és elég lomhának érzem a mocit! mit tegyek vele? görgő segítene valamit?:)
akkor te a variora voksolsz azt nem régen cseréltem benne görgőt és akkor nem láttam semmi gondot az nem lehet hogy a lemez csörög ami a görgőket fogja a három csavarral
Az az igazság hogy szét szedtem és nem látom rajta semmit amitől ilyen hangot kellene adjon.vagy lehet hogy a szíjnak van olyan hangja?nem tudom de kurva idegesítő
Üdv lenne még egy kérdésem nem tudom miért de a kuplungom olyan 50-60 körül nyikorog vagy nem tudom de olyan furcsa hangot ad nem tudod véletlenül mitől csinálhat ilyet?
Sorry, de ez elég kevés infó. A karbi pontos típusa kellene, meg az hogy milyen motoron van, stb.... Ha nem tudjuk a gyári méretet, akkor fentről kell lefelé indulni. Enyémben pl 65-ös volt, meg asszem 34-es alapjárati.
van az ülés alatt sisaktartó, abban nem fér el? mert ha ott nem fér el nem valószínű hogy van olyan behemót amiben igen. ja és azt tudod ugye, hogy növeli a fogyasztást és csökkenti a végsebességet?
http://www.pilotafutar.hu/matr...
Nem nagyon szoktak érte pénzt kérni, főleg ha mosatsz is...