Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autómosókban, mármint ilyen maszek komolyabbakban van ilyen spray.
http://www.pilotafutar.hu/matr...
Nem nagyon szoktak érte pénzt kérni, főleg ha mosatsz is...
De nem mindegy milyen hígítóval. Én lakkbenzintől erősebb cuccot nem kennék rá az tuti, nehogy kárt tegyen a műanyagban vagy annak fényezésében. Ki kell próbálni egy eldugott helyen (ahol ha véletlenül megkezdi akkor sem feltűnő), hogy nem bántja a fényezést és ha nem akkor mehet.
Én is a körmömmel kapargattam le a matricát nem volt könnyű ,de szerintem egy kis hígítóval könnyebben lejön, az a ragadós rész ami ott marad ha leszeded a matricát.
még valami...
matricát mivel tudom leszedni? az előző tulaj kicsit meghúzta,aztán a körmável kapargatta le...most vaterán találtam is matricát, szerencsére ugyanolyan. csak lekéne szedni a régit!
köszi
egy napra hazajöttem balcsis 1 hónapos nyaralásomból...és mi mással...robogóval járkálok :)
ha nem húzom a gázt ilyen fügyülő hangot hallok és elég lomhának érzem a mocit! mit tegyek vele? görgő segítene valamit?:)
Szerintem Aprilia szalonban.

Egyébként meg:

Nézd meg ezt majd ha nem boldogulsz akkor katt ide
Sziasztok van 1 SR50 factroyim és ha be melegszik akkor ha jobban odahúzom olyankor hangos fütyülő hangot ad ki
Mi kokozhatja ezt a hangot?
Annak kell lennie.Motorral kaptam.Gyári részekre kapcsolódik.Gyári motorokon láttam.
akkor te a variora voksolsz azt nem régen cseréltem benne görgőt és akkor nem láttam semmi gondot az nem lehet hogy a lemez csörög ami a görgőket fogja a három csavarral
A blokk sokszor elvezeti a hangokat.
nem, hát a hajtás részéből. a berúgókar környékéről.
de figyu akkor előröl hallanám a hangot nem?
Ez gyári?
hát ha nem is a szíjnak de talán a variátornak.
Nem vészes.Ehün.
Az az igazság hogy szét szedtem és nem látom rajta semmit amitől ilyen hangot kellene adjon.vagy lehet hogy a szíjnak van olyan hangja?nem tudom de kurva idegesítő
hát, ezt így hang alapján nehéz megállapítani, szét kell szedni és megnézni.
mert lehajolok és onnan jön a hang ha leállítom és csak gurulok akkor is lehet hallani és onnan jön?
mért vagy benne olyan biztos hogy az a kuplung?
Üdv lenne még egy kérdésem nem tudom miért de a kuplungom olyan 50-60 körül nyikorog vagy nem tudom de olyan furcsa hangot ad nem tudod véletlenül mitől csinálhat ilyet?
Előfordulhat viszont az is, hogy gyárilag fojtott gyújtás van benne.
Biztosan létezik hozzá gyári konzol, de én még nem láttam ilyet.
Sorry, de ez elég kevés infó. A karbi pontos típusa kellene, meg az hogy milyen motoron van, stb.... Ha nem tudjuk a gyári méretet, akkor fentről kell lefelé indulni. Enyémben pl 65-ös volt, meg asszem 34-es alapjárati.
van az ülés alatt sisaktartó, abban nem fér el? mert ha ott nem fér el nem valószínű hogy van olyan behemót amiben igen. ja és azt tudod ugye, hogy növeli a fogyasztást és csökkenti a végsebességet?
Üdv
vicces vagy de nem arra gondoltam hanem bukó tartó dobozra