Sziasztok szemetvettetem cbr 125-ös mocira:D én ugy veszem hogy 50-es papirokkal:D meg haveromtól hallotam hogy jövöre az 50esre is lell rendszám nemárrrrrrrrrrrrrrrrr IGAZ EZ?
Ööö, a gyújtószikra is csökkenhet, mert gondolom sima CDI gyújtás van rajta. Vagy ez ditech? Mert ha az, akkor felejtsd el a törött mágnest, nem fog vele működni. Ha az ECU észreveszi hogy csökkent a töltőfesz, akkor rögtön magához nyúl.
Működhet, mivel gondolom a gyújtás jeladó a külsején van, de a világítás, meg a töltés csökkenhet. Nem beszélve arról, hogyha a mágnes pl. egy nem látható helyen elrepedt, akkor az idővel újra elszabadul. A többit el tudod képzelni.....
gyerekek nem hiszitek el mi történt, aki követte az írásaimat az tudja a mizériámat, de a lényeg hogy rájöttem mi kerreg a mociban!
A generátor mágneséből valami uton modon letört egy kis darab és az adta ki a zajt :-(( ez nem is lenne baj de sajna mire rájöttünk szétkapta a generátor tekercsét :-((((
Van valakinek komplett generátor elfekvőben eladó?
köszi (az amatőrségünk miatt 2x húztuk szét a mociblokkot :-(((( )
Már kezdek én is kételkedni benne de nem vagyok szerelő csak laikus de ha kiveszem az injektort és úgy indítózok azt látom hogy porlasztja a benzint összerakom és csak durrog meg leáll a vadi új gyertya meg bekormozódik.
Volna még 1 kérdésem. Lassan kivenném a folytást a mocibol.
A sima karbis mociban elvileg a fúvóka is folytva van, elvileg nagyobb átmérőjűt kell bele tenni.
Kérdésem, az lenne, hogy nem akarom, hogy dörzsárral kókányoljanak, inkább vennék egy fúvóka szettet, de ahogyan látom, van többféle
Melyiket/mekkorát vegyek?
Van egy speciális ditekkszerelőmérőm.
Ha odamegyek és fogja a fejét hogy krvaszar minek vetted sosem lesz jobb.Na ők valszeg rühellik és nem is fognak csinálni vele semmit.Ergo oda nem viszem.Volt kettőhöz szerencsém.Inkább magam hekkeltem.
A generátor mágneséből valami uton modon letört egy kis darab és az adta ki a zajt :-(( ez nem is lenne baj de sajna mire rájöttünk szétkapta a generátor tekercsét :-((((
Van valakinek komplett generátor elfekvőben eladó?
köszi (az amatőrségünk miatt 2x húztuk szét a mociblokkot :-(((( )
Volna még 1 kérdésem. Lassan kivenném a folytást a mocibol.
A sima karbis mociban elvileg a fúvóka is folytva van, elvileg nagyobb átmérőjűt kell bele tenni.
Kérdésem, az lenne, hogy nem akarom, hogy dörzsárral kókányoljanak, inkább vennék egy fúvóka szettet, de ahogyan látom, van többféle
Melyiket/mekkorát vegyek?
a www.scooterracing.hu -n találtam több félét is.
Ajánlanátok valamit.
Ha odamegyek és fogja a fejét hogy krvaszar minek vetted sosem lesz jobb.Na ők valszeg rühellik és nem is fognak csinálni vele semmit.Ergo oda nem viszem.Volt kettőhöz szerencsém.Inkább magam hekkeltem.