Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a dolog már régóta megy, de úgy néz ki hogy jövőre tényleg rendszámra, és vizsgára kötelezik az összes robogót.
új harminc pénz :-((((
Sziasztok szemetvettetem cbr 125-ös mocira:D én ugy veszem hogy 50-es papirokkal:D meg haveromtól hallotam hogy jövöre az 50esre is lell rendszám nemárrrrrrrrrrrrrrrrr IGAZ EZ?
Ööö, a gyújtószikra is csökkenhet, mert gondolom sima CDI gyújtás van rajta. Vagy ez ditech? Mert ha az, akkor felejtsd el a törött mágnest, nem fog vele működni. Ha az ECU észreveszi hogy csökkent a töltőfesz, akkor rögtön magához nyúl.
igen erre én is gondoltam, de akkor kéne belőle másik, alaplap is tud valaki olcsoért?
Működhet, mivel gondolom a gyújtás jeladó a külsején van, de a világítás, meg a töltés csökkenhet. Nem beszélve arról, hogyha a mágnes pl. egy nem látható helyen elrepedt, akkor az idővel újra elszabadul. A többit el tudod képzelni.....
esetleg a lendkerék működhet ha egy kicsi darab mágnes hiányzik belőle? nem vészesen nagy darab.
most nézem hogy alaplapnak és lendkeréknek hívják.
gyerekek nem hiszitek el mi történt, aki követte az írásaimat az tudja a mizériámat, de a lényeg hogy rájöttem mi kerreg a mociban!
A generátor mágneséből valami uton modon letört egy kis darab és az adta ki a zajt :-(( ez nem is lenne baj de sajna mire rájöttünk szétkapta a generátor tekercsét :-((((

Van valakinek komplett generátor elfekvőben eladó?
köszi (az amatőrségünk miatt 2x húztuk szét a mociblokkot :-(((( )
Nem igazán.
okés akk lassan cserélem az akksit...:)! A led-es hátsó lápa és az angel eye elős lámpa beszerelése nehézkes lehet?
a csík-és rakétalámpásban Dell'Orto PHBN 12 van, az újat sajnos nem tudom.
Elvileg rá van írva az oldalára.
A karbi tipuát, hogy tudom megállapítani?
Jó lenne tudni a karbi típusát, meg azt hogy most mekkora fúvókák vannak benne.
Mérj kompresszor nyomást.
Már kezdek én is kételkedni benne de nem vagyok szerelő csak laikus de ha kiveszem az injektort és úgy indítózok azt látom hogy porlasztja a benzint összerakom és csak durrog meg leáll a vadi új gyertya meg bekormozódik.
Üdv mindenkinek.

Volna még 1 kérdésem. Lassan kivenném a folytást a mocibol.
A sima karbis mociban elvileg a fúvóka is folytva van, elvileg nagyobb átmérőjűt kell bele tenni.
Kérdésem, az lenne, hogy nem akarom, hogy dörzsárral kókányoljanak, inkább vennék egy fúvóka szettet, de ahogyan látom, van többféle
Melyiket/mekkorát vegyek?

a www.scooterracing.hu -n találtam több félét is.
Ajánlanátok valamit.
Szerintem sem.
Én gyanítom hogy egyik pumpa sem volt rossz.
Van egy speciális ditekkszerelőmérőm.
Ha odamegyek és fogja a fejét hogy krvaszar minek vetted sosem lesz jobb.Na ők valszeg rühellik és nem is fognak csinálni vele semmit.Ergo oda nem viszem.Volt kettőhöz szerencsém.Inkább magam hekkeltem.
Én ezzel csak azt akarom mondani, hogy mielőtt egy drágább alkatrészt cserélne ki az ember, gondolkodjon el a lehetőségeken.
"a 8 éves akksit lassan már érdemes cserélni...." Annál azért gyorsabban.
ha már egyszer komolyabban elromlik, lehet hogy érdemes rögtön átalakítani és nem megjavítani/megjavíttatni. nem?