Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most elköszönök, mert holnap korán kezdődik a nap. Jó éjt Mindenkinek!
Hát egyenlőre két ködlámpa fog figyelni háló mögött.Szart sem világít de a yardnak jó lesz.Még a vázsszámot fogja hiányolni.
"Aztán meg ha annyira jó akkor esetleg nem vállalsz majd ilyen beszerelését H3 foglalatba, hogy csak be kelljen dugni a régi helyére és már pilácsol is?" Még ez is meglehet.
Ha belegondolsz, akkor eddig két 15W-os izzó melegítette a foncsort, most csak 2*10Watt fogja.
Ezt megoldom. Nagy hűtőborda kell neki, meg stabil áramkorlát. Na meg persze el kell találni a projektor "gyújtópontját", hogy oda világítson ahová kell.
Aztán meg ha annyira jó akkor esetleg nem vállalsz majd ilyen beszerelését H3 foglalatba, hogy csak be kelljen dugni a régi helyére és már pilácsol is?

Ez egyébként jobb, mint akármelyik, mert hiába erős, fogyasztása alig és hőt sem termel annyit így nem vágja tönkre a foncsort sem meg az elektronikát sem.
Mint írja melegszik,ergo hűteni kell,ha nem olvadni fog a lámpád,nagyon.
Várjuk, várjuk

Nagyon írják a LED-nél, hogy szakszerű beszerelés kell neki. Ez nálad nem lehet probléma gondolom
Hozzáteszem hogy a 700 lumen egy 60W-os izzónak felel meg. A többit szerintem el tudjátok képzelni...
Hmm, 1 ilyen 10W-os powerled 400-700 lumen-t tud, a sima 15W-os izzó meg max 100-120-at. (lumen=fényáram). Asszem rendelek 2 db-ot, és kipróbálom. majd csinálok képeket a gyári égővel, és a led-ekkel is.
Tuti jobb lenne. Most nézem az új kasztnisban 35 wattos (H3?) van és tökéletes. Eddig én sem tudtam milyen van benne most néztem utána. 15 watt még ha kettő is tényleg nem sok. Irányjelző 10 W-os
Nos asszem megtaláltam a megoldást az első lámpára....

http://www.hobbyrendeles.hu/in...
Ééértem és köszi szépen a választ.
Igen kocsin is felfelé világít, de ezen máshogy. Ha főúton megyek és pl rányomom a refit akkor az útszéli táblát világítja, de annak is a teteje fele. Be kell állítani. Nah igen ha az olyan egyszerű lenne. Én egy állító csavart találtam, de az mind2 lámpát billenti egyszerre. Na most ha beállítom a tompítottat akkor nem jó a refi vagy ha lehúzom, hogy a refi jó legyen akkor a tompított meg nagyon lefele világít. Így marad a fasza tompított és a szarabb refi.
Fasza éjjellátókat lehet kapni vadászboltban.
Márpedig valamit csinálnom kell vele, mert ez így nem állapot.
A foncsorodból is puding lesz.
a régi izzó csatlakozójára tettem, vagyis az izzó füleire dugtam a gyári csatikat. szinte mindennap használom, 98%ban mindíg ég a lámpám (egyrészt mert kötelező nappal is motoron, másrész, legalább jobban észrevesznek.
most tűnt csak fel hogy tök későn indul el a motor! szinte a feléig elhúzom a gázt,hogyelinduljon a motor! nah jó nem a feléig,de...lehet olyan hogy a kuplung "elvan csúszva"? vagy mit tom én...
egyébként a robogotuning.hu-n nézz szét, ott van.
azt tudod-e hogy a doboz baromi módon növeli a légellenállást meg a fogyasztást, és csökkenti a teljesítményt?
Hello! Aprilia sr50-hez 2004 két körlámpás,keresek doboztartó konzolt(amire rászerelem a komplett csomagtartót) A segitséget előre is köszi.
köszi a sgítséget vaterán találtam olcsón kittet...
Azt tudja valaki, hogy minek van az old sr LC-nek az első variátor tárcsáján lapátozás, ha nem tud szívni ill. kinyomni levegőt sehová sem? Ill. érdemes-e megbarkácsolni, hogy kapjon is levegőt? Ha esetleg készített valaki ilyen átalakítást, akkor dobhatna egy képet róla.

Ma rájöttem a motor bajára, hogy mitől fullad meg 40 és 50 között. Lecseréltem a kuplungot, és akkor láttuk, hogy az acél perselyen, amin a rugó támaszkodik, igen csak be volt marva, melyet a rugó vitt véghez. Kicsit megcsiszoltam, és adtam neki teflon spray-vel, és láss csodát most már minden sebesség tartományból húz, felpörög, úgyhogy jó lett a gép! Azért cserélni kell a cuccot, majd nézek valahol ilyen acél kütyüt.
Simán a generátorra kötötted? Mennyit használtad így eddig? Mert én is azon gondolkodom hogy 50W-os izzót rakok bele, de csak egyet. Csak én fosok hogy leégetem a generátort, ezért az akkura akarom kötni. Viszont ehhez meg lehet hogy csinálnom kell egy másik fesszabályzót, meg teljesen át kell tekercselni az egész alaplapot. Nekem nincs berúgókar, és nem akarom magam megszo.....tani.