Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, de mikor szerelőhöz viszed a motort, akkor nem az van kiírva a cégtáblára hogy "XY Balf..sz Motorszerelő". Hanem úgy gondolod hogy érti amit csinál.
az hogy 1-2x az nem baj. néha én is túl hamar engedem fel az indító gombját és nem indul be. előfordul.
a 8 éves akksit lassan már érdemes cserélni.
Költés relatív.Ha rögtön normális szerelőhöz viszi az ember negyedannyit sem kellene költeni.Ugyanis laikus fejjel gondolkodva legalább a 2. benzinpumpánál rá kellene jönni hogy az nem ok hanem okozat.
Magyarán nem hallgatni a balfasz szerelőre és tömegével venni a pumpákat hanem igenis meg kéne találni a hibát.Itt valszeg józan paraszti ésszel a nyomáshatároló szart be vagy a visszatérő ágon dugulás van és megszakad a pumpa.
Én már tanácsoltam párszor hogy ne költsön senki ennyi pénzt egy sz...r ditechre. Egy komolyabb hiba után, érdemesebb átalakítani karbisra. Semmi többet nem tudok elmondani, kérem kaccsojja ki...
őőőő nemhiszem..
de majd megnézem lehet h nemrosz tölet "kinter"ötlete
nem lehet hogy valami teljesen más van benne mint ami kéne?
Igen, elég nagy ez a fogyasztás, de a gyertya színéből meg tudod állapítani hogy kell-e ez a mennyiség a motornak vagy nem. Gyanítom hogy nem.
Üdv mindenkinek.

Volna még 1 kérdésem. Lassan kivenném a folytást a mocibol.
A sima karbis mociban elvileg a fúvóka is folytva van, elvileg nagyobb átmérőjűt kell bele tenni.
Kérdésem, az lenne, hogy nem akarom, hogy dörzsárral kókányoljanak, inkább vennék egy fúvóka szettet, de ahogyan látom, van többféle
Melyiket/mekkorát vegyek?

a www.scooterracing.hu -n találtam több félét is.
Ajánlanátok valamit.
előzmény gomb, az nem neked szólt
én számoltam...hát nekem 70km egy tank(7-8)liter....
őőő a karbi sem a gyári rajta
mondták haverok is szerintük tul sok benzint kap..hogy ez lehet-e baja?
nem szeretném eladni! szeretem nagyon! kb 2x fordult elő hogy 1. vagy 2. ikra indult be...csak gondoltam megkérdem,hogy ilyenkor akksi csere van vagy mi? amúgy az akksi a gyári vagyis már lassan 8 éves...
igen megvárom mig körtyök...
megvárod ameddig pumpál az ac?
a ditech átka :)
valóban addig szabadulj meg tőle amig nem kell rá többet költeni. vagy marad a karbisra alakítás, de az megintcsak pénz.
azt jó lenne ha leírnád milyen SR.
azt a fogyasztást számold át még egyszer :)
ha nem te számoltad el...az baj.
mi volt még tuningolva? karbi?
Az a baj hogy ezt a mocit áprilisba vettem és azóta ha két hetet tudtam vele menni akkor sokat mondtam és már egy 100.ast rá költöttem de már többet nem tudok rá áldozni,úgy döntök lassan hogy részenként eladom igaz sokat bukom rajta de már nem tudok többet bele tenni. kösz a segítséget
9-10?:O
nekem kb 2 litert,igaz ditech...
mér van az hogy olykor a 2. vagy 3. tötésre indul be? de csak ritkán...legtöbbször 1.-re beröffen
Sziasztok.
olyan problémám van kb fél éve vettem egy sr-t(karbis)tuning:70es henger gianelli kipu ... és ahogy olvastam itt-ott nagyon nem láttam sehol h vkinek 9-10et enne a motorja:/
a segitségetekre lenne szükségem..(mondtak már olyat is h a karbin kell állitani vmit..de olyat is h ne nyuljak hozzá mert csak szarabb lesz) segitségeteket előre is köszönöm
Zsolo neked mikor adta meg magát az első benzinpumpa?
elméletileg be kéne indulnia, ha benzint fecskendezel a légszűrőházba, csak utána leáll. ditech igaz, de nem sok esélye van hogy egymás után négy ac pumpa is bedöglik...
Nekem is fura volt, ezért nem is szóltam, de nem tudom, hogy az újabb modellekbe milyen plusz cuccok vannak.

Azért ne hogy lehúzzák ilyen címszó alapján!
A benzinpumpát feleslegesen cserélgetted,mert ha az bedöglik akkor be sem indul...esetleg előfordulhat,hogy szorul picit,vagy kontakthiba,de 4x egymás után ez elég valószínűtlen.Ha ráadod a gyújtást és berreg akkor ok.Kompresszor,esetleg gázállásszenzor körül kéne nézelődni.
Olajszűrő csere 2t-ben? Ilyenről még nem hallottam...
Na eddig csupa jó hát én se szeretnék újat bele akkor majd marad a felújító szett. amúgy én se szívesen viszem oda, bátyám intézte ezt de ha jól megcsinálják inkább télleg legyen jó a motor, nem szerelgetni tanulni vettem
Azt nem tudom hogy mennyibe fog kerülni, mert nem járok márkaszervizbe, de gyanítom hogy nem lesz olcsó. A kompresszorod ha nincs teljesen szétkopva, akkor lehet hozzá kapni felújító készletet. Lényegesen olcsóbb.
Hát jó köszi a tanácsokat mindenesetre holnap megy a márkaszervízbe ahol kap majd új filtert a légszűrőbe meg akkor mondom hogy egy új gyertyát rakjanak bele meg mérjék be a kompresszort meg van még pár apróság amit amúgy is meg kell csinálni pl akkor ha már ott vagyunk benzin meg olajszűrő hajtómű olajcsere ilyenek, szerintetek mennyire lesz ez drága nekem remélem azért egy 20ezer alatt marad ha nem kell cserélni a kompreszort mert ha az szar az nem olcsó mulatság...