Alátétezés semmit nem változtat rajta nekem... Majd most még veszek bele egy új gyertyát mert már lassan 4ezer km van benne és még amikor 2ezer km es volt ennyire nem csinálta. Meg ha akkor is ezt fogja csinálni csinálja. Úgyse járok vele sűrűn 40-50el.
hoppá,elnéztem... a morinis a rövidebb
konyhabútort építek már második hete és kicsit oda vagyok agyilag
Ha a pigis szíj van benne véletlenül, akkor viszont azért pörög annyira mert csúszik...Az a biztos,ha szétszeded,vagy a szerelő és megnézed mi az ami bele lett rakva.
Ezt a leírást kaptam a hengerszetthez.Nagy extrák nincsenek benne,de gondoltam felteszem.Ha 7000 körüli fordulaton nem megy normálisan a motor, csökkenteni kell a rugó alatt az alátétezést 0.5mm-el.Nekem mikor már csak egy volt alatta ,akkor is xar volt
Vettem használtan egy malossi elektronikát,azóta kulturáltan lehet minden fordulatszám tartományban menni vele
Áh az SR-t kéne összekalapálni működővé.Egy pigis féktárcsa egy karbi meg egy gyári 50-es kipuff kéne.Bótbajárni jó lesz.
Talán még a kormányt és a fejidomot is visszaraknám.
Nem olyan fos az. Én faterom Keeway-ébe vettem a gyárit kiváltani vele, mert beszart az automata szivató és 8 ezer lett volna bele ami megint ki tudja meddig bírja. Tapasztalatom az vele, hogy egy jól összerakott pofás kis karbi. Nincsenek rajta csúnya sorják stb, mint hinné az ember. Ennyi pénzért tényleg jó. Ja és nem utolsó szempont az sem, hogy az összes dellorto alkatrész jó ebbe is. Fúvóka, úszó, tűszelep, súber minden. Ja és még fűthető is, persze ha nem levegős motorra rakod
Köszi a segítségeket!
Akkor most már összeállt, ami nekem kell:
780x18,5 szíj és 7,x-es görgők
Már csak azon gondolkodom, hogy ha a hosszabb Piaggos szíjat (816x18,5) rakta bele a szerelő tévedésből, akkor a rövidebb hozzávaló szíjjal (780x18,5) a mostani könnyebb görgők hogyan viselkednének?
Mivel morini blokk van benne,ezért természetesen minden alkatrész,a hajtás rész is,az ahhoz való alkatrészekkel van szerelve.Piaggio-s cucc semmi nem jó bele.A gyári görgőméret 17x12mm és 7.3-7-5 gramm körüli.Mérd le az összeset egyszerre és oszd el 6-tal,kicsit pontosabb eredményt lehet így kapni a konyhai digi mérleggel.Mivel új kasznis a gép,lehet,hogy pigis szíjat raktak bele a szerelők, ami rövidebb és azért nem tud szerencsétlen feljebb váltani...
a rakétalámpás az aminek 2 kerek lámpája van hátul, az enyém old sr. csak nem ugrott be hogy ezt cápa sr-nek is szokták nevezni . talán a múltkor 2.99 litert számoltam ha jól emlékszem. de az is olyan körülbelüli érték volt mert nem jó a benzin szint mutatója de ha sikerül rendbehozni megmondom. az enyém fel van újítva nem csak egy teljes fényezést kapott hanem görgőket meg szíjat is, légszűrőt, tükröket plusz át lett nézve de úgy tűnik más nem kell bele.
hogyan feszítve rugóval? egy egyszerű kis léptetőmotor mozgatja digitálisan a mutatót. Közben találtam egy leírást, itt is csak annyit ír, hogy le kell húzni, de nem mertem feszegetni...
egyszerűen lehúzod a mutatót. én is most cseréltem mutatót mert nem volt jó benne és csak egyszerűen le a régit fel az újat és működik rendesen. és pontos is. bár az enyém old sr :)
Nincs mög a régi?