Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg igen, mert több levegőhöz több benzin is kell.
Ha ez is hiányzik, akkor mi az ami benne van? Viccet félretéve, kell bele minden, nem véletlenül rakták oda...
és ez is hiányzik, ez baj?
sziasztok

Lenne egy kérdésem! Ha egy aprilia sr 50 street-re veszek a gyári légszűrő helyett egy másikat (pl hebo). Akkor tényleg meg kell növelni a fúvókát 10-15%-al?

Légyszives segítsetek. Előre is köszönöm.
most nézem hogy az új variátorhoz van 3 db olyan "u vagy v" alaku valami, ami hiályzik az enyiméből, az micsoda?
a másik kérdésem, még amikor nem szedtük szét és most is elég hangos a moci ezzel lehet valamit kezdeni? Új kipufogó, vagy fel lehet ezt újítani valahogy. Én nem szeretem hogy hangos.
most beindul szépen jár alapjáraton, de amikor húzom neki fura kerregő hang hallatszik a variátorból (szerintem onnan) és gyorsításnál folyamatosan megtorpan de már nem áll le csak torpangat, de gyorsul. Lehet valamit elcsesztünk a variátoron? :-(
igen, bár most úgy néz ki mégsincs semmi baja
természetesen
az olajcsövet lelégtelenítetted?
Ha annyira le van merülve, be sem indulna. Egyébként is ha már beindult akkor van töltés. (Ha van persze...)
Szerintem megégett a kommutátorod, azért nem forgatja minden állásban. Szét kellene szedni és megnézni. Persze, lehet hogy egy használt olcsóbb lenne, mint ezzel bíbelődni. Én minden esetre szétszedném, már csak kíváncsiságból is. Az is lehet, hogy pár forintból fel tudod éleszteni.
Morini Di-Tech-re kellene ugye?
oké
Holnapra megnézem,hogy jó e,ha jó,akkor megdumáljuk.
Szerintem könnyebb görgő,erősebb rugóval.Ha újat vettél,ahhoz adtak kis rugókat is,azokat is cserélheted.
Az enyémben piros Malossi rugó,és ha jól emlékszem 3,3-as görgővel lett jó.17,5-ös karbival jobb,de a gyárihoz is lehet hangolni a Leo-t.
érdekelne mit kérsz érte?
előző hozzáoszlásomhoz írnám hogy az aksi eléggé lemerült, lehet ez az ok?
Szia!

Szerintem nekem van.
beindul a moci, de ha elindulunk vele 20-50 m után ledadog és leáll:-( szerintetek? Kompresszornyomás 6 bar.
Egen.Kisebb az esélye hogy megakad a gyűrű az éles peremben.Nekem azt mondották.
Hello! Kéne egy kis segítség! Most raktuk fel a Sr50 Racingemre leo vince TT kiput és egyszerűen szarabbul megy mint gyári kipuval! Nem tudom mért? görgő vagy kuplung rugó? Nem tom nagyon rossz így mocizni!(60Km/h a vége) Nagyon kéne ötlet!Köszi

Dugó cserélteünk mert az előző megolvadt:(
azt nem
mesterek megoldodott a probléma, egy enyhe koppintást igényelt a főtengő a vízpumpa felől és már szalad is :-)))
Bár most fizethetem a tanulópénzt, nem minden állásban forgat az önindító, kicsit széterőltettük :-((( van valakinek használt eladó?