Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és a zörgés és a rángatás is ezért van.A nyomólap annyira elcsavarodik,hogy a görgők nem tudnak szépen a pályájukon gördülni.
Elég szépen el van kopva,érdemes lenne cserélni.a föl le csúszkálástól kopik.A másik oldala is oda van szerintem,ahol a szíj fut.Húzd végig a körmöd belülről sugárirányban a széle felé,ha megakad a peremben akkor az is hello.Bár szerintem szemmel is látható lesz.
megnézem köszi
Oké új a kompresszor, de a csöve is tömített? Nincs kirepedve, nem engedi el a nyomást a bilincs mellett?
szerintetek ezek a kopások mitől lehetnek? Nem jöttünk rá, mert nincs ott semmi mozgó alkatrész.
helló, megnéztem a variómat gyári van benne, rajta van a három furat. Az u alakú műanyag is rajta van csak nem vettem észre mert annyira koszos volt. Kérdés: ha összeillesztem a két elemet akkor ezeknél a műanyagoknál mennyire kell passzentosnak lennie? Mert nekem eléggé nagy a holtjáték, lehet hogy ezért zörög annyira? És ezért rángat? Ki tud nekem új műanyagokat venni vagy inkább cseréljem az egészet?
az új benne, de köszi a válaszod
Nehéz de nem lehetetlen.Nőgyógyászkezek kellenek hozzá.Talán a láb közötti ajtót le a műanyag tálcát ki és ott benyúlva.
Kompresszor
Old sr-en tudok állítani alapjáratot a karbin (és hol) anélkül, hogy szétborítanám a kasztnit? Kicsit alacsony az alapjárat, melegen is épp hogy pötyög.

Thnx előre is!
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van h a DiTechem bekormozza a gyertyát.Ma vettem bele egy új gyertyát, szép volt az alapjárat és jól húzott.Mentem vele egy kilómétert és elkezdett dadogni és az alapjárat rossz lett.Kivettem a gyertyát és kormos.Mi az ördög baja lehet?
A válaszokat előre is köszönöm
Ha beindul, akkor kicsi az esélye hogy az elektronika(ECU) rossz....
nekem van egy morinis ,de még nem tudom eladjam e,vagy sem...
Ez a szíj a hozzá való
ez egy MORINI-s DiTechre való elektronika , az új ár (Csak érdekesség képpen) 90000.-Ft
Álltalában nem ez szokott elromlani, hanem a szerelő
Szerintem ezt nem feltétlenül az elektronika okozza. Általában (főleg szervizekben) rávágják, hogy az elektronika rossz.
Amúgy nekem ugyanez a hibajelenség áll fent mint neked, annyi különbséggel, hogy nekem az alapjárat (aránylag) jónak mondható.
Van két vezérlőelektronikám és mind a 2-vel ugyanezt produkálja, tehát az én esetemben nem az elektronika hibás. Azt viszont idő hiányában még nem tudtam megállapítani, hogy miért csinálja ezt.
na mind1, azért köszönöm a segítséged! Mostmár legalább tudom, hogy mit is keresek... Esetleg nem tudsz, akinek lehet ilyen alkatrésze? Vagy Te nem tudnál szerezni?
Peched van.Morinis.Nekem meg Piaggios van.Én 15e ért adtam el a morinist.
Nézd meg vaterán is.
2002-es. Arra a deklire gondolsz, amire a Di-Tech felirat van írva? Mert az műanyag. Ezek alapján már lehet tudni? Ha kell még valami infó az azonosításhoz, akkor mondd! Egyébként mennyibe kerül egy ilyen elektronika? Neked van?
Egyébként a hibajelenség a következő: Hidegen nehezen indul, melegen már pöcc-röff. Hidegen az alapjárat eléggé bizonytalan.
Új kasznis vagy régi?
Mennyi idős?
Fém deklis vagy műanyag?
Húú, ez jó kérdés... Esetleg valami, ami alapján azonosítható? Vázszám, motorszám, vagy valami más?
Morinis vagy piaggios?
Sziasztok!
Szükségem lenne a következő alkatrészre (aminek a nevével bajban vagyok ). Valakinek eladó? S.O.S!

Morinis di-tech. 2002-es évjárat.
Ennyi van rajta: 1MA-AP