Elég szépen el van kopva,érdemes lenne cserélni.a föl le csúszkálástól kopik.A másik oldala is oda van szerintem,ahol a szíj fut.Húzd végig a körmöd belülről sugárirányban a széle felé,ha megakad a peremben akkor az is hello.Bár szerintem szemmel is látható lesz.
helló, megnéztem a variómat gyári van benne, rajta van a három furat. Az u alakú műanyag is rajta van csak nem vettem észre mert annyira koszos volt. Kérdés: ha összeillesztem a két elemet akkor ezeknél a műanyagoknál mennyire kell passzentosnak lennie? Mert nekem eléggé nagy a holtjáték, lehet hogy ezért zörög annyira? És ezért rángat? Ki tud nekem új műanyagokat venni vagy inkább cseréljem az egészet?
Old sr-en tudok állítani alapjáratot a karbin (és hol) anélkül, hogy szétborítanám a kasztnit? Kicsit alacsony az alapjárat, melegen is épp hogy pötyög.
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van h a DiTechem bekormozza a gyertyát.Ma vettem bele egy új gyertyát, szép volt az alapjárat és jól húzott.Mentem vele egy kilómétert és elkezdett dadogni és az alapjárat rossz lett.Kivettem a gyertyát és kormos.Mi az ördög baja lehet?
A válaszokat előre is köszönöm
Szerintem ezt nem feltétlenül az elektronika okozza. Általában (főleg szervizekben) rávágják, hogy az elektronika rossz.
Amúgy nekem ugyanez a hibajelenség áll fent mint neked, annyi különbséggel, hogy nekem az alapjárat (aránylag) jónak mondható.
Van két vezérlőelektronikám és mind a 2-vel ugyanezt produkálja, tehát az én esetemben nem az elektronika hibás. Azt viszont idő hiányában még nem tudtam megállapítani, hogy miért csinálja ezt.
na mind1, azért köszönöm a segítséged! Mostmár legalább tudom, hogy mit is keresek... Esetleg nem tudsz, akinek lehet ilyen alkatrésze? Vagy Te nem tudnál szerezni?
2002-es. Arra a deklire gondolsz, amire a Di-Tech felirat van írva? Mert az műanyag. Ezek alapján már lehet tudni? Ha kell még valami infó az azonosításhoz, akkor mondd! Egyébként mennyibe kerül egy ilyen elektronika? Neked van?
Egyébként a hibajelenség a következő: Hidegen nehezen indul, melegen már pöcc-röff. Hidegen az alapjárat eléggé bizonytalan.
Thnx előre is!
Olyan problémám van h a DiTechem bekormozza a gyertyát.Ma vettem bele egy új gyertyát, szép volt az alapjárat és jól húzott.Mentem vele egy kilómétert és elkezdett dadogni és az alapjárat rossz lett.Kivettem a gyertyát és kormos.Mi az ördög baja lehet?
A válaszokat előre is köszönöm
Álltalában nem ez szokott elromlani, hanem a szerelő
Amúgy nekem ugyanez a hibajelenség áll fent mint neked, annyi különbséggel, hogy nekem az alapjárat (aránylag) jónak mondható.
Van két vezérlőelektronikám és mind a 2-vel ugyanezt produkálja, tehát az én esetemben nem az elektronika hibás. Azt viszont idő hiányában még nem tudtam megállapítani, hogy miért csinálja ezt.
Nézd meg vaterán is.
Egyébként a hibajelenség a következő: Hidegen nehezen indul, melegen már pöcc-röff. Hidegen az alapjárat eléggé bizonytalan.
Mennyi idős?
Fém deklis vagy műanyag?
Szükségem lenne a következő alkatrészre (aminek a nevével bajban vagyok ). Valakinek eladó? S.O.S!