más a görgők pályája, ezért máshogy vált, de 50 ccm-esnél nem nagyon veszed észre.
A variócsúszkánál kell tudni, hogy milyen varió van rajta, vagy minta alapján.
oké veszek lehet hogy kiesett amikor szétszedtem és nem vettem észre? Hol lehet csak ilyet venni? Vagy akkor inkább már cseréljem kompletten az egészet?
Hello szimat 1977, ami neked hiányzik az a variátor hátsó lemezének rögzítésére szolgál és folytásként is használható,többféle méretben létezik.Ha nincs ott nem gond ,szétesni nem tud csak a gyári variátorhoz van. Én vettem Malo multivart ahoz nem jár és nem is kell
az az U vagy V alakú izé, az a nyomólapot vezeti meg a varión, ha az nincs benne, attól kerreghet rendesen.
A zázólemez, amit bejelöltél, valamelyik varión rajta van, valamelyiken nincs. Ha megvan a varión a csavar helye, akkor hiányzik róla, ha nincs csavar hely akkor nem kell hozzá.
Dobj bele 20-al nagyobb főfuvit minimum.
Előtte is azért olvadt meg a dugattyú....keveselt fent!
Bár szerintem vehetsz egy csomó görgőt meg kontrasztot, akkor sem fog a végére leforogni....ha nincs nyál.
Ha betétet veszel, elvileg nem kell.
Ha direktszűrőt, (amit nem ajánlok, mert f@s, és szétszívod az agyad mire beállítod a karbit) akkor igen, de lehet a 10-15% is kevés lesz..
Nem feltétlenül.Új a cucc teljesen?
Ez egy gyári rajz de nem mindben van.Jelesül variátortól függ.Maloban de az én gyárimban nincs de a suzuki hi-upomban volt ilyen.
A variócsúszkánál kell tudni, hogy milyen varió van rajta, vagy minta alapján.
aruhaz@robogotuning.hu
Variócsúszkát mindenképp végyél,mert így hamar gallyra megy a variód!(és ezek hiányától kerreg)
A zázólemez, amit bejelöltél, valamelyik varión rajta van, valamelyiken nincs. Ha megvan a varión a csavar helye, akkor hiányzik róla, ha nincs csavar hely akkor nem kell hozzá.
Előtte is azért olvadt meg a dugattyú....keveselt fent!
Bár szerintem vehetsz egy csomó görgőt meg kontrasztot, akkor sem fog a végére leforogni....ha nincs nyál.
Ha direktszűrőt, (amit nem ajánlok, mert f@s, és szétszívod az agyad mire beállítod a karbit) akkor igen, de lehet a 10-15% is kevés lesz..
Ez egy gyári rajz de nem mindben van.Jelesül variátortól függ.Maloban de az én gyárimban nincs de a suzuki hi-upomban volt ilyen.