Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyhogy milyen? Szerintem gyári.
fotó nem jó, kell hozzá a minta, de ha tudni lehetne, hogy milyen varió van rajta, akkor tudnám egyből.
minta? küldjek fotót róla?
akkor 1xübb ha veszek 1et kompletten? Lehet ennek hiánya a rángatás?
más a görgők pályája, ezért máshogy vált, de 50 ccm-esnél nem nagyon veszed észre.
A variócsúszkánál kell tudni, hogy milyen varió van rajta, vagy minta alapján.
a sport tuning vario változat mivel tud többet?
sr 50 ditekk 2003as morini
pontosan milyen motor ez
és mitől lehet a rángatás, lehet ettől? Vagy esetleg az elektronikám ment gallyá?
oké veszek lehet hogy kiesett amikor szétszedtem és nem vettem észre? Hol lehet csak ilyet venni? Vagy akkor inkább már cseréljem kompletten az egészet?
nincs csavarhely, ok akkor nem kell ez jó hír
Amúgy meg szerintem egy gyárilag hangolt rendszerbe találomra belenyúlni.... Dehát szíved joga.
Aprilia-hoz minden van, mi kell? írd meg e-mailban.
aruhaz@robogotuning.hu
szimat1977!
Variócsúszkát mindenképp végyél,mert így hamar gallyra megy a variód!(és ezek hiányától kerreg)
SR 150 új alkatrészeket tud valaki. Teljes felújítás lenne.
Hello szimat 1977, ami neked hiányzik az a variátor hátsó lemezének rögzítésére szolgál és folytásként is használható,többféle méretben létezik.Ha nincs ott nem gond ,szétesni nem tud csak a gyári variátorhoz van. Én vettem Malo multivart ahoz nem jár és nem is kell
ja azt az U vagy v alakú izét varió csúszkának hívják
az az U vagy V alakú izé, az a nyomólapot vezeti meg a varión, ha az nincs benne, attól kerreghet rendesen.
A zázólemez, amit bejelöltél, valamelyik varión rajta van, valamelyiken nincs. Ha megvan a varión a csavar helye, akkor hiányzik róla, ha nincs csavar hely akkor nem kell hozzá.
oké de akkor miért kerreg?
Dobj bele 20-al nagyobb főfuvit minimum.
Előtte is azért olvadt meg a dugattyú....keveselt fent!
Bár szerintem vehetsz egy csomó görgőt meg kontrasztot, akkor sem fog a végére leforogni....ha nincs nyál.
Van egy RMS féltéglaszűrőm.Olcsón odaadom ha ez a vágyad.Olyan mint a HEBO csak a szine más.
Ha betétet veszel, elvileg nem kell.
Ha direktszűrőt, (amit nem ajánlok, mert f@s, és szétszívod az agyad mire beállítod a karbit) akkor igen, de lehet a 10-15% is kevés lesz..
Nöm.Semmi baja.
eddig működött így, akkor most mit tegyek, vegyem meg, hátha jó lesz?
Nem feltétlenül.Új a cucc teljesen?
Ez egy gyári rajz de nem mindben van.Jelesül variátortól függ.Maloban de az én gyárimban nincs de a suzuki hi-upomban volt ilyen.