a DiTech amúgy is kényes a hidegindításra is és másra is, és az egyik legfontosabb jelforrás az üzemanyag megfelelő adagolásához a vízhőmérséklet, ezért nem igazán ajánlom egyéb vízhőfok jeladó beszerelését.
A karbisnál mindegy, max nem mutat tökéletesen a hőfokmérő, de ez Befecskendezős motor, ami nem enged meg barkácsolást.
Hát szerintem ezzel az a baj, hogy hiába a méret és a csatlakozó azonosság, az ellenállásnak is stimmelnie kellene különböző hőmérséklet tartományokban.
Aha.....nekem is kellett.
5-7000 körül van a Webshopokban. Ami sz.tem rablás.
Bementem az Unixba, hozzákell tegyem kedvezmény nélkül vettem személyautóét 1500.- jó magyar forintért.
Kell a menetátmérő, meg a menetemelkedés.
Ha ügyes vagy, még olyan csatlakozójút is találsz.
Beledobtam a malossi elektronikát a mociba,amitől tartottam bekövetkezett
A check lámpa folyamatosan világít Már több helyen is olvastam ilyen problémát.Elvileg nincs gond,lehet használni,csak idegesítő...
Gyertya ügybe tudtok tanácsot adni?Az rg6yca-val kicsit dadogós az alapjárat.
Ez a vízhőfok jeladó amit néztél karbis motorokhoz való.
A pigis és a morinis Di-Tech vízhőfok jeladója azonos mostmár.
Régebben két féle cikkszámon volt nyilvántartva, de most már csak egyfélét lehet venni hozzá.
itt a hozzá való jeladó. http://robogotuning.hu/spd/AP8...
Sziasztok, sos be kéne egy kis tanács, tegnap este mentem a mocival (ditech) semmi gond ma elindítom megyekvele 500m és érzem hogy valami nemokvele nemakar menni, hazaérve kapunyitásnál már leált. Elindul pöc röffre de ha nemhuzok neki gázt egyből leáll nehezen akar kipörögni és a gyertyát egyből elrendezi totál egy korom az egész hiába takarítottam le visszateszem elindít megáll kiveszem ugyan olyan. szóval milehetvele a gond hova kellene belerúgni válaszokat előreis köszi. heló
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Vízhőfok jeladót kell cserélnem.
Az sr és az sr ditech jeladó között van különbség?
Illetve a morini és a piaggio blokkos ditech jeladója között van különbség?
Láttam egy internetes webáruházba sr jeladót. De nincs feltüntetve, hogy pontosan melyik sr-hez jó. Kérdésemre azt válaszolták, hogy az enyémhez jó (2002 morini ditech), de vannak fenntartásaim...
Üdv.: Keenets
Én nem.Ha jól tévedek a srácnak ditechje van.Ha te kevered sima karbis szinten az olajat lazán hazavágja a cuccot.És még szerencse hogyha csak az AC döglik meg.
Megjött a malossi elektronika
Egy olyanban kellene segítség,hogy milyen gyertya kéne hozzá?egy oldalt sem találok,ahol fenn lenne,pedig ez elég fontos..Régebben láttam,csak fene tudja hol.3 tipus rémlik :
denso ,ngk cr8(vagy 10)ek
A karbisnál mindegy, max nem mutat tökéletesen a hőfokmérő, de ez Befecskendezős motor, ami nem enged meg barkácsolást.
5-7000 körül van a Webshopokban. Ami sz.tem rablás.
Bementem az Unixba, hozzákell tegyem kedvezmény nélkül vettem személyautóét 1500.- jó magyar forintért.
Kell a menetátmérő, meg a menetemelkedés.
Ha ügyes vagy, még olyan csatlakozójút is találsz.
A membrán nem zárt tökéletesen. Kitisztítottam. Tökéletesen indul és megy!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
link
A check lámpa folyamatosan világít Már több helyen is olvastam ilyen problémát.Elvileg nincs gond,lehet használni,csak idegesítő...
Gyertya ügybe tudtok tanácsot adni?Az rg6yca-val kicsit dadogós az alapjárat.
A pigis és a morinis Di-Tech vízhőfok jeladója azonos mostmár.
Régebben két féle cikkszámon volt nyilvántartva, de most már csak egyfélét lehet venni hozzá.
itt a hozzá való jeladó.
http://robogotuning.hu/spd/AP8...
http://www.e-motorparts.addel....
Sajnos ebből nem sok minden derül ki...
A segítségeteket szeretném kérni.
Vízhőfok jeladót kell cserélnem.
Az sr és az sr ditech jeladó között van különbség?
Illetve a morini és a piaggio blokkos ditech jeladója között van különbség?
Láttam egy internetes webáruházba sr jeladót. De nincs feltüntetve, hogy pontosan melyik sr-hez jó. Kérdésemre azt válaszolták, hogy az enyémhez jó (2002 morini ditech), de vannak fenntartásaim...
Üdv.: Keenets
Üdv.
Egy olyanban kellene segítség,hogy milyen gyertya kéne hozzá?egy oldalt sem találok,ahol fenn lenne,pedig ez elég fontos..Régebben láttam,csak fene tudja hol.3 tipus rémlik :
denso ,ngk cr8(vagy 10)ek
SR 50 SUZUKI MOTOR 2000 - 2003 17x12 7.0g