Sziasztok végre két hét után megcsinálták a ditechtet injektor tömítés membránt és benzinpumpát cseréltek mikor elhoztam a szervizből tök jól működött de hazafelé negáltam vele egy közinél és a következő történt kulcs betesz elfordít de semmit nem csinált magyarul nincs injektor hang vagy nem is tudom indítás előtt mi az a hang amire várni kel szóval teljesen tanácstalan vagyok aksit megnéztem fúl jó biz tik is jók én a benzinpumpára gyanakszom mert az egy használt amit beletettek szóval passz esetleg valami ötlet mit nem néztem meg rajta?
Nem is olyan régen, valaki árulta a cuccait, miután átalakította karbisra a motorját. De elég sok bontott alkatrész is van a neten. Bár injektorosat nem igen láttam.
a bendix szépen a helyén van az nem nyekereghet. Vízpumba jó 5let holnap leszedem, bár ha igazad van akkor főtengelycsapágy lesz. Picit kogyog nekem is :-(
Kapd még le a vízpumpát a jobb oldalról,a szélén,abban is van két csapágy....ha meglazítod a csavarokat,a középső 3at nem bántod akkor nem fog a víz folyni belőle.Ja és még a bendixet kéne megnézned a variátor alatti résznél van,két csavar fogja.
Ha ezek után is csúnya hangja van,akkor sajnos a főtengelynél lesz valami,muszáj lesz a blokkot kiszedni
Próbáld a főtengely végét a variátor felőli oldalon megmozgatni a henger illetve a hátsó kerék irányába,előre hátra.Ha kotyog akkor ugyanaz lesz mint nekem is.megszorult a csapágy és a főtengely elkezd forogni az álló csapágyban...
helló, szétkaptam a gépet kompit kivettem leszedtem az első varit. Halk éles nyekergő hang jön ki a motorból :-( csapágy? Tűgörgő? Csak bontás lesz belőle :-( szerintetek?
A legegyszerűbb,hogy mielőtt kiszeded a komprit,megforgatod a főtengelyt,mondjuk a variátornál és miután kiszedted utána is,ha kiszedve nincs hangja akkor ott lesz a bibi.
A gyertyát előtte vedd ki
szedd ki a kompresszort és nézd meg,lehet ott van valami disznóság.Nekem ís úgy kezdte,hogy először fütyült ,utána csúnya hangja volt,majd a legvégén széthullott a kis tűgörgő a kompresszor hajtókerekében.eldobós lett az egész ,mert teljesen szétnyomta a főtengely.
A lényeg,hogy még most derítsd ki mi adja a rendellenes hangot,mert később tuti csak rosszabb lesz és többe fog kerülni.Magától elég kicsi a valószínűsége,hogy megjavul
folyni nem folyt, esni nem láttam semmit, de elég csúnya hangja volt. Félek ha megyek vele jobban szétmegy valszinü bontás lesz belőle, de hát pont most hogy jó idő lenne? :-(((((
szakik, ma hazafelé leállt a mocit egy fura hang kiséretében, ujrainditottam elindult de a moci hásó részéből fura rezegő, zizegő hang hallatszik mi lehet a baj? Esetleg membrán tört?
Üdv.
Van nekem egy 2002-es sr50 ditechem és benzín injektorra vadászok már régóta,nem tudom tud-e valaki segíteni?
Van benne,de kb 80km után szaggat a motor és gyertya annyi...
ugytom ez lehet a baja..az injektor.
köszönöm válaszotok előre is!
Ha ezek után is csúnya hangja van,akkor sajnos a főtengelynél lesz valami,muszáj lesz a blokkot kiszedni
Próbáld a főtengely végét a variátor felőli oldalon megmozgatni a henger illetve a hátsó kerék irányába,előre hátra.Ha kotyog akkor ugyanaz lesz mint nekem is.megszorult a csapágy és a főtengely elkezd forogni az álló csapágyban...
A gyertyát előtte vedd ki
A lényeg,hogy még most derítsd ki mi adja a rendellenes hangot,mert később tuti csak rosszabb lesz és többe fog kerülni.Magától elég kicsi a valószínűsége,hogy megjavul
Koszi hogy atkuldted.
Udv.
Nincs esetleg valakinek elfekvőben 70-es öntöttvas Polini hengerhez való hengerfeje?
Üdv.