Valamiért nem tudom átküldeni!
Próbáld meg innen letölteni, én is innen töltöttem le. Írd be a kért kódot, utána várd meg míg lejár a visszaszámlálás és utána katt a regular download-ra. http://www.megaupload.com/?d=H...
de azok, de némelyben már benzinpumpa is van, bár azt én sem értem hogy minek. de szó mi szó, én a helyedben a szivató működését ellenőrizném, az lehet a gond. azt igy hirtelen nem tudom hogy lehetne tesztelni hogy működik-e de ha veszel egy újat és kicseréled kiderül, bár így azt sem tudom mennyibe van egy. ja és hogy cserélni kell-e az egészet vagy nem az se mindegy.
és a legfontosabbat felejtettem ki: a gyertya. meg kell próbálni, kicseréled aztán ha jó akkor az volt a baja ha nem akkor meg vettél egy gyertyát, előbb-utóbb úgyis cserélni kell. ha esetleg a tied benzinpumpás, ha az rossz ilyet csinálhat. de elméletileg benzint fecskendezve a légszűrőházba beindul és aztán le is áll ha a benzinpumpa a rossz.
pedig ennek a szivatónak szerintem érdemes volna utánajárni. mert én is próbáltam hidegen beindítani, be is indult de éreztem hogy nincs alapjárat és le is állt. aztán ha már egyszer elkapta akkor nem volt vele baj. aztán jöttem rá h manuális a szivató teljesen rányomtam és indult is gyönyörüen. hagyod egy picit járni és érzed h mikor kapta el a ritmust aztán először visszahúzod félig utána pedig ha jó minden akkor teljesen. és lehet indulni. amúgy attól hogy a szivatókart teljesen lenyomod attól még nem lehetsz benne biztos hogy az működik is. ha pedig nem indul akkor vagy szikra nincs (ehhez kell ugye az akksi) vagy benzin vagy levegő(levegőszűrő).
ez a dolog nagyon szivató-szagú. nem tudom hogy a tieden manuális-e a szivató vagy automata(ha kézi akkor a bal markolatnál kell lenni egy lefelé-előrefelé nyomható karnak. elég észrevehetetlen, nekem se tűnt fel először hogy van ilyen rajta). ha manuális akkor ugye hidegindításnál kell használni, de utána még 6-8 óra után is indul szivató nélkül. ha automata akkor meg kell nézni hogy működik-e, ha nem akkor csere.
az also a vakumcso,a benzintartalybol jon ki egy csap abbol jon ki a benzincso felul es alatta a vakumcso a karburatorhoz megy.
szerinted azt a csapot kene megnezzem a benzintartaly alatt?
Letöltöttem a szerelési könyvét. Az alsó cső a vákuum cső, ugye? Az hová megy? Úgy értem, hogy honnan kapja a vákuumot? Ennek gondolom ott van jelentősége, hogy ne kelljen manuális nyit-zár csapot beépíteni a robogóba, ez nyitja a csapot, ha jól gondolom. Ha lehúzod a benzincsövet és ráindítózol, akkor jön a benzin?
Ha nem, akkor húzd le a vákumm csövet, nem a csapról, hanem a másik végét, és egy fecskendő segítségével ellenőrizd le a csap helyes működését.
Tudnátok nekem ajánlani egy viszonylag olcsó,egy hetvenes Polini hengert is elbíró,lehetőleg elősűritéses főtengelyt?Egyelőre összerakom a gyárival,mert tökéletes állapotú,a csapágyak is újak benne,de a későbbiek folyamán cserélném!(Minarelli fekvő,vizes)
Próbáld meg innen letölteni, én is innen töltöttem le. Írd be a kért kódot, utána várd meg míg lejár a visszaszámlálás és utána katt a regular download-ra.
http://www.megaupload.com/?d=H...
Üdv.
Üdv.
varga_zsolt2003@yahoo.com
szerinted azt a csapot kene megnezzem a benzintartaly alatt?
Ha nem, akkor húzd le a vákumm csövet, nem a csapról, hanem a másik végét, és egy fecskendő segítségével ellenőrizd le a csap helyes működését.
Üdv.
Sorry!
aztan gond nelkul indul majd ha tobb orat all akor mar megint nem indul
Tudnátok nekem ajánlani egy viszonylag olcsó,egy hetvenes Polini hengert is elbíró,lehetőleg elősűritéses főtengelyt?Egyelőre összerakom a gyárival,mert tökéletes állapotú,a csapágyak is újak benne,de a későbbiek folyamán cserélném!(Minarelli fekvő,vizes)
Esetleg tapasztalat?
Köszönöm!
Üdv.