Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma meghúztam a hengerfejcsavarokat de nem történt változás. Ugyanúgy hidegen ok, de amint melegszik fehér füst vagy vízgőz a kipufogóból. Még abban bízom, hogy csak a hengerfejtömítés rossz. Ha az sem akkor az gáz.
Koszi hogy elkuldted a szerelesi konyvet de nekem csak olasz es angol nyelven van irva az egesz,ez nem magyar kene legyen?
Udv.
Én láttam valami olajszűrő leszedős megoldást valahol. Leszedőről kép lent. Viszont ha az sincs kéznél akkor passz.
Sziasztok
Lenne egy kerdesem,a variatorrol az anyat hogy lehet konnyen eltavolitani ha nincs legkulcs a kozelben,ha mondanatok valami tippeket, otleteket megkoszonnem
Udv.
Ez nem az én motor, de nekem is ilyen van, és abban viszont van fék folyadék Azért köszi hogy szóltál.
Megpróbálom újra átküldeni. Valamiért 95%-os feltöltöttségnél megállt a feltöltés.

Üdv.
Ez a te motorod? Van fékfolyadék a tartályban? (A kép jobb oldalán lévő tartályra gondolok).

Üdv.
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne szekunder tárcsát venni (fekvő minarelli), kompletten, külső-belső, és nem horribilis összegért... a bontós cuccban nem nagyon bízom, de neten hiába keresgélek, jobb áron
akkor jól jártál vele.
elvileg az,
Az nem kevlar szerintem A kevlar 8 rugó körül van. De az is jó lesz, és bírja majd.
Próbáld meg az RS topicban hátha. Mondjuk én inkább bontóban érdeklődnék. Polcon nem hiszem, hogy sok mindenkinek akad.
sajnos nem
egy csomot probalkoztam de vegul nem sikerult
de azert meg probalkozok mert sokszor jol fogna
Esetleg van valakinek olyan ami a képen van? A kilóméteróra peremét takaró dísz műanyag Az enyém megrepedt sajnos

Kezdem sejteni!

Üdv.
Majd személyesen elmondom. Közalkalmazott vagyok...
ja és ócsó ahogy irtad 4.900 ért megkaptam
Semmi gond! Milyen vizsgád lesz?
Conair, köszi a tippet, vettem egy mali kevlar sepciált (vagymit ):D
bevált a próbán, sokkal egyenletesebben és gyorsabban gyorsul,mint eddig, végre is talán kicsivel jobb THX
eladó az rs em robogóbeszámtással ,sziasztok
Sikerült. Hát ha nem gond, egy hét türelmedet kérem. Vizsgára készülök. :-(
Amúgy nyugodtan kipróbálhatod majd.
Hétvégén megnézhetném a motorodat valamikor, ha nem zavarlak? És ha van rá mód, akkor mehetnék egyet vele? Nem mentem még ezzel a típussal, és hát nem tudom, hogy elférek-e rajta (193 cm magas vagyok). Cserébe kipróbálhatod az enyémet, ha akarod persze.

Üdv.
Szervízkönyvet sikerült letölteni?
Tudnátok ajánlani elfogadható árban Aprilia sr 50 ditech (morini blokk) kipufogót?
Lehet használt is.
Üdv.: Keenets
hat megneztem kitakaritottam az egesz uzemanyagrendszeret,a karburatortszedszettem darabokba de ott nem talaltam semmi gazt,a szivato az mukodott,kaptam egy kis piszkot a tank alatti csapban,azt kitakaritottam ,azota indul rendesen