Ma meghúztam a hengerfejcsavarokat de nem történt változás. Ugyanúgy hidegen ok, de amint melegszik fehér füst vagy vízgőz a kipufogóból. Még abban bízom, hogy csak a hengerfejtömítés rossz. Ha az sem akkor az gáz.
Sziasztok
Lenne egy kerdesem,a variatorrol az anyat hogy lehet konnyen eltavolitani ha nincs legkulcs a kozelben,ha mondanatok valami tippeket, otleteket megkoszonnem
Udv.
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne szekunder tárcsát venni (fekvő minarelli), kompletten, külső-belső, és nem horribilis összegért... a bontós cuccban nem nagyon bízom, de neten hiába keresgélek, jobb áron
Conair, köszi a tippet, vettem egy mali kevlar sepciált (vagymit ):D
bevált a próbán, sokkal egyenletesebben és gyorsabban gyorsul,mint eddig, végre is talán kicsivel jobb THX
Hétvégén megnézhetném a motorodat valamikor, ha nem zavarlak? És ha van rá mód, akkor mehetnék egyet vele? Nem mentem még ezzel a típussal, és hát nem tudom, hogy elférek-e rajta (193 cm magas vagyok). Cserébe kipróbálhatod az enyémet, ha akarod persze.
hat megneztem kitakaritottam az egesz uzemanyagrendszeret,a karburatortszedszettem darabokba de ott nem talaltam semmi gazt,a szivato az mukodott,kaptam egy kis piszkot a tank alatti csapban,azt kitakaritottam ,azota indul rendesen
Udv.
Lenne egy kerdesem,a variatorrol az anyat hogy lehet konnyen eltavolitani ha nincs legkulcs a kozelben,ha mondanatok valami tippeket, otleteket megkoszonnem
Udv.
Üdv.
Üdv.
egy csomot probalkoztam de vegul nem sikerult
de azert meg probalkozok mert sokszor jol fogna
Üdv.
bevált a próbán, sokkal egyenletesebben és gyorsabban gyorsul,mint eddig, végre is talán kicsivel jobb THX
Amúgy nyugodtan kipróbálhatod majd.
Üdv.
Lehet használt is.
Üdv.: Keenets