Ha úgy van, mint az autóknál, akkor a műanyag alkatrészeken rajta van a gyártás éve és hónapja. Innen lehet következtetni a gyártás feltételezett időpontjára. Persze egy full műanyag cserés motornál ez bezavar. No meg a vázszámból, de tudni kell, hogy mi mit jelent. A motorszám is árulkodónak kell, hogy legyen. Minarelli, Morini, Piaggio, biztos, hogy egyediek a motorszámok.
akkor ezek szerint bele estem ebbe a hibába hogy, 3-4 évet lehazudnak mert nem értettem akkor hozzá mikor vettem most se tudom mi különbség van köztük:) mind1 kössz
en azert mondtam hogy 2000 es mert az enyem is 2000 es evjaratu es annak is pont ugyan olyan az eleje,de igazad van mert az ember olyat rak bele amit lyet akar:P
olyan fajta és olyan színű rácsot tesz bele magának az ember amilyet akar. talán attól is függ hogy ez nem-e valami replica. de egy vizes eleje sem ugyanolyan mint egy levegősé.
hat nezz utanna a googleben hogy mijen a 2003 as kiadas de en ahogy tudom annak az a piros racsok az elejen mint amijenek vannak a tieden azok mashogy neznek ki
hat szedszettem a szivatot megneztem aprolekosan aval nem volt gond rendesen mukodott,egy keves piszkot talaltama benzintank allatti csapban asztan most meglatom hogy fog menni,aprolekosabban nem volt idom meg megnezni me holnap matek dogat irok aztan meg kellene abbbol is valamit nezegetni.
asztan most mar hatha fog mkodni.
Szia!
Mit lehet tudni a kipufogódról,milyen típus,illetve fekvő Minarelli-re való?Nekem van gyárim,jó állapotú,lehet hogy érdekelne a dolog.Légyszíves küldj képet,és pontos infót a Tiédről!
na skacok nem kell senkinek gyári kipufért cserébe a sport dobom? ucso lehetőség mert akkor eladom nagyon szép hangja van! ott a képen látható valamennyire de komolyabb érdeklődőknek küldök közelebbi élesebb jobban látható képet
asztan most mar hatha fog mkodni.
Mit lehet tudni a kipufogódról,milyen típus,illetve fekvő Minarelli-re való?Nekem van gyárim,jó állapotú,lehet hogy érdekelne a dolog.Légyszíves küldj képet,és pontos infót a Tiédről!
(harrows001@hotmail.com)