Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2002 néro diablo
ZD4RLD1002S002241
alvázszám kell és megmondom
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét kérném. Tegnap vettem egy aprilia sr ditech-et. Állítólag 2002-es évjárat. (ennek hol tudnék utánanézni, hogy valóban így van?)
A hűtővíz hőfokának visszajelzője nem működik. Hogy tudnám kimérni, hogy a gomba ment-e tönkre, vagy a műszer rossz?
Előre is köszönöm, ha valaki segít.
Sziasztok. Lenne 2 kérdésem hozzátok. Pár hónapja szétszett az sr-m (vizes) csak már baromira nem emlékszem hogy kell rákötni a vizet a karbira,(karbimelegítés) melyik cső hova megy honnan jön. Mert amint beinditom, csöpög belőle a viz. Másik kérdés. A karbi alján van egy csonk amiből folyamatosan csöpög a benzin. mellete lévő csavart már meghúztam de úgy is....viszont ha kijjebb lazitom a casvart akkor nem csöpög. Ez normális?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat :):) Remélem jó lesz...
Szia!
Én is így jártam,nekem az akku volt a bűnös már nem adta le a kellő indítóáramot,és a CPR8E össze vissza szórta a szikrát meg rettenet kormos volt,kicseréltem RG6YCA-ra.Azóta pöcc-röff
Továbbra is eladó, Aprilia SR50 Ditech (morini 2003) pár bontott alkatrészét, karburátorosra alakítás miatt.

Vezérlő számítógép (ECU) 12.000,-
Komplett injektorfej + injektorok 12.000,-
Elektromos benzinpumpa (valószínűleg rossz) 0,-
Gyújtótrafó 4.000,-
Olajszivattyú 4.000,-
Olajtartály 3.000,-

e-mail/MSN: kinter@freemail.hu
aprilia sr hátsó lengéscsillapító 2ezer ft
Nem tudom hogy ez segít-e:

http://www.motoros.gportal.hu/...
semmi gond, van ilyen. valami ötlet még?
Jah, bocsi. :)
köszi, de az enyém nem liquid cooled hanem levegős, tehát nem egyezik egyikkel se...
Itt tudod azonosítani a blokkod típusát:

http://www.apriliaforum.com/fo...
Köszönöm szépen mindenkinek hogy próbált segíteni. Különös köszönet Zoli32-- nek.
Nöm.Gálya.Sajnos.
A 10 elfogadható számomra,Kösz. Holnap nem lehetne kipróbálni?
Nekem a jövő hét végig gálya.
10e.Mivel dunakeszi lehet kipróbálni.Jövő héten.
tuda = tudja
Tuda fene, ha nem adod drágán, megpróbálnám.
Kipróbáltam, 60 ig gyönyörűen megy. Semmi baja, gyorsul rendesen. Többel nem mentem vele...gondoltam én, ha így megy akkor jó..
Próba nélkül venni.Ehhhhh.
Hogy nem akar menni? vagy csak egy bizonyos sebesség után? enyém 60 után akar "megálni" utánna meg jó.
Én is a héten vettem, de nagyon bánom :(
Morinisem van egy.Használt.Tudja fene milyen állapotban.Elvileg jó.
Esetleg valakinek egy használható,nem szétkopott komplett kompresszor, vagy csak gyűrű?