Sziasztok mágusok. Tegnap vettem, "jól bevásároltam" egy 2003-as ditechet. Sajna nem akar menni. Láttam vagytok itt szép számmal hozzáértők. Szeretném, ha segítenétek. Kellene egy kompresszor felújító klt. előre megköszönöm a segítségeteket. Petya. Ja. Dunakeszi-Fót a lakhelyem. Környékről valaki?
Akkor lehet meg is szabadulok tőle...hátha vki beleszeret... hülye voltam, hogy nem érdeklődtem többet. Volt aki azt mondta, hogy ezt vegyem mert ez a jó...
Csak az a nem mindegy, hogy 10 szerelőből 8 megjavítja a karbist, de lehet egyik sem látja át a ditech lényegét....
Az hogy Te otthon vagy a ditechben, az annak köszönhető, hogy végigjártad a sajátodon.....
A karbissal is ugyanez lesz a szitu.
Majd rájössz annak is a fortélyaira, és univerzális leszel....
Na meg mit össze szoptam egy redva F-12-es karbijával azt kottázni lehetne.
Ez az ellenpélda.Egyenértékű volt a ditekkével mind pénzben mind idegben.
És még jól kilihegtem magam mert félnapokat rugdostam.
Jobban jártál volna ha nem injektorosat veszel. A karburátoros egyszerűbb szerkezet, és otthon is javítható. Ez csak az én véleményem (és sajnos tapasztalatom).
Nagy baja lehet? elhamarkodottan vettem lehet... injektoros.. kicsit elkeserítettek vele, hogy jobban jártam volna ha nem injektorosat veszek. Mert ha ennek vmi baja lesz akkor nagyon sokba kerül.
Szerintetek? nektek mi a véleményetek az injektoros sr-ekről?
És mennyi a kompresszor nyomása gyárilag? Nekem is jövő héten lesz mérve.
Milyen színű kuplung rugó kell a gyári morini blokkos SR Ditechbe? Piros kontraszt rugó van benne.
Szóval a motorom amit sikerült vennem a héten (amit már picit bánok) 2003 évjárat, injektoros. Többet ne kérdezzetek mert hü... vagyok hozzá :) 60 ig szépen megy, gyorsul... de 70 körül van hogy rángat és hiába húzom neki nem csinál semmit...
Sziasztok!
Egy problémám jelentkezett hogy a benya szívattyúnak nagyon szar hangja van és a motor is csak "szivatással" gáz huzással bírja elkapni a fordulatot majd utánna rendesen indul. Viszont fulladozik néha meg is áll. Ha megy akkor egy picit szaggatottan visszafogottan megy! Gyertyát próbáltam nem az a baja. én a pumpára gyanakszom. Vélemény?
Még a morrinis blokk van benn!
Szia.
A fórumba ha belépsz, minimum hogy köszönsz.
Szerintem.
Elmondod mi a problémád, milyen típusú motorod van, hányas évjárat, karburátoros, vagy injektoros.
-Hidd el, akkor fognak válaszolni....
Ha nem értesz hozzá, add meg hogy hol laksz, és valaki közeledben lakó Guru megpróbál segíteni....
Ennyi röviden a problem.
Itt van a kezemben a számla tegnap lett cserélve és 2200 Ft az NGK gyertya. Champion talán olcsóbb valamivel. Nekem előtte az volt benne és semmi különbséget nem érzek a kettő között. Pedig ha a szám a hőértéket jelöli akkor nem is egyformák, de ennyire ezek szerint nem számít.
azt honnan tudnám megnézni hogy milyen blokk van a motorban, mármint márkára. az biztos hogy még az eredeti van benne és 96-os évjáratú.