Conair!
Nem tudom pontosan mi volt a szar!Rendeltem 5 rongyba egy komplett gyújtást ( lendkerék,alaplap,jeladó)
Kompletten felraktam és van szikra.Amugy csak tippelés szinten a jeladóra gondoltam!
Mind1 az a lényeg hogy most már müködik!
Állapot:Nem tudom működött nekem jónak tűnik nem csattog a hajtókar csapágya.Nekem ment bár nem sokáig ment vele.Nem mintha rossz lett volna csak erősebbre alakítottam anno.
Én a két csapágyat a biztonság kedvért cserélném.
Üdv!
Egy féklámpa kapcsolóra lenne szükségem, ha valakinek esetleg lenne egy felesleges, vagy tud olcsón az írjon már legyen szíves!
Köszöntem . Old SR-be
Sziasztok!
Sikerült életet lehelni a motorba....van szikra...
Csak most a gyertyákkal vagyok szarba. Eddig NGK CPRE volt benne de ez nem a legjobb mert mindenhol áthúz csak ott nem ahol kéne...
Megpróbálkoznék a Championnal..Meg tudná valaki mondani hogy mi a pontos típusa annak ami jó bele!?!?!
Inkább rendszámosat vennék! Az éves kötelezője nem a 250 cc alatti motoroknak. Igaz egyszer át kell íratni, de hát ez van. Viszont nem ráz az ideg, ha meglátok egy rendőrt! Az egyik ismerősöm azt szokta mondani, ha inni kér a motor, akkor igyon!
Szia!
Szoktunk hozni be motorokat,meg szervízelünk is.Ma konzultálok azzal,akivel csináljuk,hogy mikorra lenne kész,bár szerintem a max. 2 hétbe belefér.Szeged,de a szállítást esetleg meg tudom oldani.
Persze,értem mit mondasz.Csak arra gondoltam,hogy a darál a karbis minarellisem általában könnyebben orvosolható,mint amit lejjeb olvastam,hogy a 2007-es DiTech-em nem indul.Szart mindkettőből ki lehet fogni,de egy szar injektorossal oriási cumizás lehet a végére.(Ami jórészt köszönhető a feketén behozott,lelakott xaroknak is...)
Mondjuk ez a fórumon hozzászólós dolog kicsit sántít.
Ha működik és megy a fene fog beírni a fórumra hogy na ma megy a gépem és tegnap is ment.Ergo csak olyan hozzászólás van ami a gondokról szól.És a "darál a karbis minarelisem" meg a "fullad a bizgerém segítsetek" ugyanúgy ott van.
Eddig ha b ármilyen autószerelőt kérdeztem adott márkánál mind aszondta na olyant ne vegyek.Mert jönnek vissza.
Na mért?
Mert az adott márka képviselője.
Diesel adagolószervizes meg minden dieselt szid mert hozzá viszik a bajos gépeket.
Nem tudom pontosan mi volt a szar!Rendeltem 5 rongyba egy komplett gyújtást ( lendkerék,alaplap,jeladó)
Kompletten felraktam és van szikra.Amugy csak tippelés szinten a jeladóra gondoltam!
Mind1 az a lényeg hogy most már müködik!
Én a két csapágyat a biztonság kedvért cserélném.
üdv
A sampion márkája:
Champion RG6YCA
Egy féklámpa kapcsolóra lenne szükségem, ha valakinek esetleg lenne egy felesleges, vagy tud olcsón az írjon már legyen szíves!
Köszöntem . Old SR-be
Sikerült életet lehelni a motorba....van szikra...
Csak most a gyertyákkal vagyok szarba. Eddig NGK CPRE volt benne de ez nem a legjobb mert mindenhol áthúz csak ott nem ahol kéne...
Megpróbálkoznék a Championnal..Meg tudná valaki mondani hogy mi a pontos típusa annak ami jó bele!?!?!
Küldtem egy mail-t.
Üdv.: Keenets
Üdv.
Sikerült a kipufogót feladni?
ittvan ha 150 körül akarsz venni :)
Szoktunk hozni be motorokat,meg szervízelünk is.Ma konzultálok azzal,akivel csináljuk,hogy mikorra lenne kész,bár szerintem a max. 2 hétbe belefér.Szeged,de a szállítást esetleg meg tudom oldani.
Van valakinek SR50-hez szervizkönyve? 97-es évjárat ha minden igaz, léghűtéses, állóhengeres! Előre is köszi!
Ha működik és megy a fene fog beírni a fórumra hogy na ma megy a gépem és tegnap is ment.Ergo csak olyan hozzászólás van ami a gondokról szól.És a "darál a karbis minarelisem" meg a "fullad a bizgerém segítsetek" ugyanúgy ott van.
Eddig ha b ármilyen autószerelőt kérdeztem adott márkánál mind aszondta na olyant ne vegyek.Mert jönnek vissza.
Na mért?
Mert az adott márka képviselője.
Diesel adagolószervizes meg minden dieselt szid mert hozzá viszik a bajos gépeket.