Dani! Most etikai kérdésekbe ne menjünk bele, hogy mit keres itt a hirdetésed... de az a "litánia", amit írtál a hirdetéshez! "Mindenféle fény és irányjelző berendezés kiválóan működik rajta, e-h lámpa, féklámpa, tompított fényszóró, helyzetjelző, távolsági fényszóró is tökéletes..." És a kormány fordítható balra is és jobbra is az uticélnak megfelelően...
Én is csatlakozom az eddig elégedettek táborához. Túl vagyok az első 1000km-en problémamentesen (2006-os Morini blokkos ditech), most lesz 12.000km(nagyszervíz) benne. Napi 100km munkábajárás. Szándékosan ditechet kerestem a fogyasztás miatt. Gyakorlatilag rárakom a fordszámmérőt 8000-re és 70-el jövök-megyek végig! Fogyasztás 2,3l. Kiváncsi leszek meddig bírja ezt a fajta nyüstölést. Csak mondanátok már egy jó szerelőt Veszprém környékén. Vagy vágjam be egy puttonyba aztán irány Dunakeszi?
sziasztok, nagy lett az én szomorúságom a 11638 as hozzászólásom volt az alap hiba. 2 hete használtam ezen kívül semmi baja nem volt ment mint az állat de: a hétvégén nem volt használva, ma reggel beindítom ölök rá mennék melózni és nem megy hörög puffog néha de nem pörög fel vagy csak elég kicsit. ja és folyt belőle a nafta, nem tudom hol mert mire ránéztem nem folyt, de biztos ami biztos az összes csövet kicseréltem, kicsit töredezettek voltak. Alapjárat van pár nem szépen pörög de ez bizti a 3 báros nyomás miatt van. MI A BAJ? Membrán krepált be vagy mifene?
Nem tudom, hogy én mikor kezdem el szidni a ditechet, de eddig még semmi gondom vele. Ma tankoltam először, és a fogyasztása (városi csutka gáz-satu fék munkábajárás, max 3-4 km adagokban) 2,5l ! Ez azért nem rossz. Az előző - tuning mentes - motorom 4,5-et evett...
Én kifejezetten ezért vettem ditechet, a javítási költségeket meg majd meglátjuk.
Sziasztok! Nem tudom hogy jó e az észrevételem, de eléggé melegszik az Sr-em berúgókar felőli borítása, már 10 km után is. Eddig nem vettem észre. Plusz nagyon csattog ugyanitt, amikor beindítom a motort (bendix lehet). Sőt valamikor be sem indul, berugókarral se.
hello
látom te is benne vagy már akkor (4-szer szedted ki a blokkot)
én a jelenlegi Rs-emből eddig 3szor,és 3-szor is hútam szét,hát mit ne mondjak? elegem van már az egész motorból,már utálattal nyúlok hozzá ha valami baja van,már szinte utálattal fogok ráülni motorozni is
üdv
YAMAHA FLY ONE R TÍPUSÚ ROBOGÓ NÉZD MEG JUTÁNYOS ÁRON MEGKAPOD
Én gyál
Én kifejezetten ezért vettem ditechet, a javítási költségeket meg majd meglátjuk.
Így kell ennek lennie?
Lenne egy motorom amit elcserélnék egy piaggio blokkos Sr-re
Aprilia leonardó 125
látom te is benne vagy már akkor (4-szer szedted ki a blokkot)
én a jelenlegi Rs-emből eddig 3szor,és 3-szor is hútam szét,hát mit ne mondjak? elegem van már az egész motorból,már utálattal nyúlok hozzá ha valami baja van,már szinte utálattal fogok ráülni motorozni is