Sziasztok!
Eladó egy vadonatúj pigi blokk,ha esetleg érdekes valakinek!
Azt hiszem Typhoon,NRG,stb.Malossi 70-es henger,hozzávaló Malossi főtengely,variátor és kuplung.Szimmeringek,csapágyak,stb. szintén újak.Még beindítva volt csak egyszer,egy métert nem ment eddig.Egy barátom project-je volt,de félbemaradt.
sziasztok
használt, vagy új légtömegmérőt keresek ditech-emhez 2003-04 (piaggio), illetve champion, vagy ngk gyertyát (CR7EK)
előre is köszi a segítséget.
jó robogást, én sajna még mindgi nem tudok.
Én a helyedbe tudod mit csinálnék? Ebből a pénzből leraknám a jogsit és vennék egy motort később ami nem 1-3 lóerő változást hoz, hanem 30-50-et. Azt legalább megérzed. Kár önteni bele pénzt. Utólag majd belátod. Ha nekem mondta volna ezt valaki... (mondtam volna, hogy fasz... , persze mostmár belátom....)
Ha meg most is 70-es mit akarsz javítani? Akarsz bele polini evot? Mhr-t? akarsz 6-8 literes fogyasztást, meg 1000 km-renként dugót cserélni? Basztatni örökké?
Én ha csinálnám 17,5 karbi, leo zx, malossi vas henger, könnyebb görgő, és go. Mást nem költenék. Már ez is rettenetesen sok.
Hali!Szeretném "kicsit" tuningolni a motorom,ötleteket várnék hogy Ti milyen cuccokat raknátok bele?!Egy olyan 100-120ezer forintig!
Mindent cserélnék amit csak lehet hogy egy komoly kis motorom legyen! :)
Egy 2003 Aprilia sr 70ről van szó!Blok,henger,karbi,hajtás stb..
Előre is köszi a válaszokat!Üdv
Sziasztok 50esek!
Ha valaki mostanában akarna 125ccm-re váltani, bátran ajánlom neki a motorom! itt a hirdetés
Keressetek bizalommal!
tyt001@freemail.hu
Passz pedig sztem jó ha van. Jártam már úgy hogy reggel mentem volna suliba és az aksit kicsit megszívta a hideg elég is volt hogy ne induljon be. Berúgóval meg 4-5 rúgásra indul.
Nem szoktam,befecskendezős motoroknál tilos .Talán kevés a kompresszióm,mert mióta nálam van 14ezret raktam bele és sajna nem tudom az előző tulaj vagy tulajok mennyit.A dugója a gyűrűk alatt is rendesen kormos,és a henger is alapméret,valszeg még nem volt szétbontva,úgyhogy megérett a dugattyúcserére.Talán ettől megjavul
Nekem pont fordítva van,pár fordulat után szépen beindul,hidegen is.Viszont az alapjárat nem korrekt,néha le is áll.
ugye nem szoktál gázt húzni,mikor indítózol?
Hali!Nem vok nagy motoros,még nemrég lett meg az első motorom és segítség kellene!
Van egy aprilia sr 70 motorom és olyan gondom van vele h menet közben gondol 1et és elmegy az ereje és megfullad,leáll...berúgom utána megint megy egyből...mi lehet vele?
A hajtása nem gyári hanem 50es van benne?az lehet gond?meg a karbi tetején e kis pipa ami a gázbowdent vezeti bele a karbiba az el van törve vagy ez lenne a gond!Előre is köszi a válaszokat!Üdv
Eladó egy vadonatúj pigi blokk,ha esetleg érdekes valakinek!
Azt hiszem Typhoon,NRG,stb.Malossi 70-es henger,hozzávaló Malossi főtengely,variátor és kuplung.Szimmeringek,csapágyak,stb. szintén újak.Még beindítva volt csak egyszer,egy métert nem ment eddig.Egy barátom project-je volt,de félbemaradt.