Hát ha ennyire nem értesz hozzá,az sem biztos,hogy 2003-as....Sajnos vannak tréfás eladók, láttam már ugyanazt a motort ami nekem is van 2000es évjáratút,2006os ként árulni
Ha felraksz pár képet sokkal gyorsabban és biztosan meg lehetne mondani,így csak találgatni lehet.
Hali!
Aprilia 2003 sr70-be milyen gyertya való,vagy melyiket ajánljátok?
Honnan tudom meg hogy a henger/blokk álló vagy fekvő,és hogy minarelli vagy piaggio,vagy lehet e suzuki?
Karbi a 17,5 mm elég rá?Bocsi a sok kérdésért de még elég kezdő vagyok és érdeklődök :)
Előre is köszi a válaszokat!Üdv
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van 1 sr50-em minarelli 99-es évjárat karbis,levegős,és h ebbe milyen gyertyát kellene vennem,melyik a jó bele?a segítséget előre is köszönöm.
Az (sportmotor)apró rovatban beírod a keresőbe,hogy ditech,lesz egy ápr.19.-én feladott békéscsabai hirdetés kép nélkül 1000Ft-ért.Felhívod a srácot,Rolandnak hívják,nagyon sok cucca van ditech-hez Nemrég beszéltem vele 8e Ft a gázállás szenzor.
Egy problémám akadt...szétszedtem az első villát, mert az egyik szárában szimeringcsere lesz, de az olaj alig maradt benne-ezért cserés-, és nem tudom, hogy milyen olajat kéne tenni bele, de a legfontosabb, hogy mennyit?
esetleg sportlégszürő? vagy törödjek bele , hogy ennyi és kész?
Mennyit érhet egy 2008-as SR 50 talma karbis kivitelben 3000km és sérülés mentes 2 szervíz dunakeszin végeztetve a márkaszervízbe?
Ha tuningolni kezdesz onnantól ne is írj fogyasztási értékeket. A sportdob, csak nagyobb hangot és hajszállal nagyobb teljesítmény érzel, de nem ér ez a hajszál 30 rongyot. (kipuff, görgő, hangolás) A nagyobb karbi meg felesleges.
Nem segít a kevlar szíj, ha az eredeti nem kopott. Gyárilag 17,5-ös karbi van rajta. A 75-80 az jó. Ne nyúlj hozzá ha nem elég ahogy megy vegyél nagyobbat, nem vagy gyerek sulyú.
Van egy 50-es karbis Talma motorom. 3000 km van benne és a gyári folytás ki lett véve már belöle. Mit tudtok rá javasolni , hogy jobban menjen? Alattam 75-80 között megy óra szerint igaz 100kg vagyok. Azt tényleg segít ha kicserélem a hajtás szíját egy kevlárra?
Honnan tudom , hogy jelenleg milyen karbi van rajta?
ha jól tudom ez nem ditech