Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van rajta karbi,akkor ez most hogy van?
ha jól tudom ez nem ditech
Ja és karbi nem kell rá,mert injektoros.
Suzuki(morini) fekvő blokkos aprilia sr ditech,max 2001-es kiadású lehet....
http://www.easyparts.nl/choose...

Ha tényleg 70es henger van rajta, akkor Champion rg6yc,vagy rg6yca gyertyát vegyél bele.
Ez:)
Egyébként ugyanez...találtam képet netem:)
Színre is csak az enyém 70es:)
Köszi a választ,akkor fekvő motoros:)
Nemsokára megyek kicsit motorozni,csinálok róla képet és feldobom mert nemrég vettem és még nincs kéznél kép róla:)
hali
ha fekvő motoros, akkor a gyertya menetiránnyal megegyező állású(vizszintes), ha álló motoros, akkor függőleges
Hát ha ennyire nem értesz hozzá,az sem biztos,hogy 2003-as....Sajnos vannak tréfás eladók, láttam már ugyanazt a motort ami nekem is van 2000es évjáratút,2006os ként árulni
Ha felraksz pár képet sokkal gyorsabban és biztosan meg lehetne mondani,így csak találgatni lehet.
Hali!
Aprilia 2003 sr70-be milyen gyertya való,vagy melyiket ajánljátok?
Honnan tudom meg hogy a henger/blokk álló vagy fekvő,és hogy minarelli vagy piaggio,vagy lehet e suzuki?
Karbi a 17,5 mm elég rá?Bocsi a sok kérdésért de még elég kezdő vagyok és érdeklődök :)
Előre is köszi a válaszokat!Üdv
hello/szia!

A vízhőfok mérő órát hogy lehetne kipróbálni, mert szerintem nem 100-as, valami ötlet?
Hát most vettem nemrégen a motort és most lett átnézegetve.17.5-ös karbi van rajta,pilini variátor.Végülis ennyi ami tuning rajta.Köszi a választ:)
Ha tuningmentes, akkor NGK BR6HS a gyárilag ajánlott a levegőshöz.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van 1 sr50-em minarelli 99-es évjárat karbis,levegős,és h ebbe milyen gyertyát kellene vennem,melyik a jó bele?a segítséget előre is köszönöm.
szia
köszööm a választ, és a segítséget, közben találtam pesten egyet, nekem az közelebb van, de nagyono köszönöm a segítséget.
jó robogást:)
Az (sportmotor)apró rovatban beírod a keresőbe,hogy ditech,lesz egy ápr.19.-én feladott békéscsabai hirdetés kép nélkül 1000Ft-ért.Felhívod a srácot,Rolandnak hívják,nagyon sok cucca van ditech-hez Nemrég beszéltem vele 8e Ft a gázállás szenzor.
Villaolaj kell bele 5 vagy 10w-s attól függ milyen keményre akarod 130 ml száranként de szimeringet csak párban cserélünk.
Sziasztok!

Egy problémám akadt...szétszedtem az első villát, mert az egyik szárában szimeringcsere lesz, de az olaj alig maradt benne-ezért cserés-, és nem tudom, hogy milyen olajat kéne tenni bele, de a legfontosabb, hogy mennyit?

Előre is köszönöm minden segítséget!
Szia!

Sajnos elkelt ma délután,bocs!
Szia!Mennyiért válnál meg a blokktól és a többi cucctól?Lehet érdekelne:)üdv
esetleg sportlégszürő? vagy törödjek bele , hogy ennyi és kész?
Mennyit érhet egy 2008-as SR 50 talma karbis kivitelben 3000km és sérülés mentes 2 szervíz dunakeszin végeztetve a márkaszervízbe?
Ha tuningolni kezdesz onnantól ne is írj fogyasztási értékeket. A sportdob, csak nagyobb hangot és hajszállal nagyobb teljesítmény érzel, de nem ér ez a hajszál 30 rongyot. (kipuff, görgő, hangolás) A nagyobb karbi meg felesleges.
Szia

Egy sportdob se segít rajta?Ha igen akkor melyik?Érdemes nagyobb karbit rá rakni?
Mennyi ennek a fogyasztása , mert az enyém 3l/100.
Nem segít a kevlar szíj, ha az eredeti nem kopott. Gyárilag 17,5-ös karbi van rajta. A 75-80 az jó. Ne nyúlj hozzá ha nem elég ahogy megy vegyél nagyobbat, nem vagy gyerek sulyú.
sziasztok !

Van egy 50-es karbis Talma motorom. 3000 km van benne és a gyári folytás ki lett véve már belöle. Mit tudtok rá javasolni , hogy jobban menjen? Alattam 75-80 között megy óra szerint igaz 100kg vagyok. Azt tényleg segít ha kicserélem a hajtás szíját egy kevlárra?
Honnan tudom , hogy jelenleg milyen karbi van rajta?