Szaisztok.Segítségeteket szeretném kérni,van egy 2002-es sr ditech robogóm egy pár napja hidegen és üzemi hőfokon is kicsit nehezen indul miután beindul az alapjárat nagyon alacsony majd kb 5mp után kicsit dadog de nem áll le,ha gázt huzok neki míg alacsony akkor leáll de ha megvárom a kb 5mp-et akkor gázhúzásra felpörög normálisan.Menetközben szépen húz nem torpan meg csak folyamatosan villog az injektor chek lámpa és huzamosabb ideig megyek 60 fölött akkor nyomja a vizet a tágulási kupakjánál.Előre is kösz a ségítséget.
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy újrafestettem a kipufogómat, de lepattogzódik róla a festék, pedig az volt ráírva, hogy 700°-ig jó. Volt alapozó is és utána 2x átfújtam még rendes festékkel. Mentem 13km-t és egyszerűen pattogzódik le róla. Hogyan tudnám ezt orvosolni?
Sziasztok!Sajnos nekem is problémám van.A motor egy 2008-as sr,karbis.A könyv szerint hidegen gáz nélkül kell indulnia.Nekem sajnos ritkán sikerül.Vagy gázt kell közben adnom,vagy csak berugásra megy.Melegen jól indul.Akksi,önindító jó.Ha van ötletetek,légyszi írjatok Köszi!
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 2001-es 70-es sr-em és eggyik pillanatról a másikra megált Malossi CDI "TC Unit" gyújtás van rajta és azt szeretném kérdezni hogy hol tudom azt megnézni hogy attól van e ez a probléma?Mert ugye ez kapcsolós elvileg de kapcsolót én nem találtam rajta hogy azt hova lehetne rákötni hátha ez megoldaná a problémát?
Előre is kössz a segítséget!
Sziasztok.....lenne egy kérdésem.....gyári puff van a mocimon ami egy 2009 es sr (karbis) és van egy elágazás a kipun ami valamilyen müanyag valamibe vezet és abba van egy szivacs szűrő ish és az egy csővel megy a blokkba.....nahmost vettem hozzá egy leo vince tt kiput....rá akarom tenni de hogy kell ki iktatni azt a valamit?ha tudtok vmi okosságot erre kérlek írjatok......köszi
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Vettem egy 2001es aprilia sr50-es karbis motort alapnak és szeretném teljesen rendbe rakni!Miket vegyek bele?milyen blokkot milyen hengert,milyen karbit stb..minden apróság érdekelne ami kellhet bele és jobbá teszi a motort!Nem szeretnék semmi 70es cuccot bele...csak egy jó kis 50es moccit!
Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek aki válaszol vagy egy kicsit részletesebben leírja nekem a dolgokat!
Hali
nekem még 2.5Bar-nál szépen ment,annyi baja volt,hogy alapjáraton nem járt egyenletesen és leállt,de ha gázt adtam akkor vette a lapot és menet közben sem volt gond vele.Az oké,hogy felújítod,de lehet lesz ott valami más disznóság is...pl a throttle szenzor,de csak tipp
helló, ma megmértem a ditech kompresszor nyomását, ami 3 bárt mutatott azt is úgy hogy elég sokat pörgetem az önindítót. Ez elég vagy már kevés? A hibajelenséget leírom hátha nem emlékeztek már: amikor megyek vele és mondjuk piros lámpához érek akkor gázadásra dadog nem gyorsít ki fel sem pörög csak 3-4 másodperc múlva vagy ha ráhúzok párat a gázra. Vagy folyamatos haladásnál eldobja a fordulatot mintha elengedném a gázt. Melegen nehezebben indul. Szerintetek, kompresszor felújítás?
Nah van képem a sajátról,am nincs olyan kis lámpa
De már őszintén fogalmam sincs milyen a moccim,mert állítólag a motor hasidoma is már mindnek..abból lehet tudni hogy racing vagy más..
Hát ha vki tudja a pontos típust meg hogy ditech-e vagy nem akkor most ez milyen blokkos akkor az segítsen
Előre is köszi,Üdv
Lehúzod a sarut a jeladóról és egy 25Ohm-os ellenállást teszel közé és a test közé. Gyújtást adsz rá és ki kell mennie a mutatónak az osztás végére. Van egy jeladóm, ha kell.
Hát a képet amit feltettél azon ditech van.Ha karbis a blokk akkor is suzuki fekvő,viszont abba nem tudom milyen gyertyát kell rakni,majd a karbis szakik megmondják
Köszi előre is.
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 2001-es 70-es sr-em és eggyik pillanatról a másikra megált Malossi CDI "TC Unit" gyújtás van rajta és azt szeretném kérdezni hogy hol tudom azt megnézni hogy attól van e ez a probléma?Mert ugye ez kapcsolós elvileg de kapcsolót én nem találtam rajta hogy azt hova lehetne rákötni hátha ez megoldaná a problémát?
Előre is kössz a segítséget!
Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek aki válaszol vagy egy kicsit részletesebben leírja nekem a dolgokat!
Hali
köszi szépen a segitséget
üdv
segítséget szeretnék kérni 2003 ditechre szeretnék venni sport kipuffot milyen jó rá és melyik a bevált
üdv
De már őszintén fogalmam sincs milyen a moccim,mert állítólag a motor hasidoma is már mindnek..abból lehet tudni hogy racing vagy más..
Hát ha vki tudja a pontos típust meg hogy ditech-e vagy nem akkor most ez milyen blokkos akkor az segítsen
Előre is köszi,Üdv