Üdv
Segítséget szeretnék kérni van egy Malossi Variátorom és a gyári nem tudom miért de jobban megy a gyárival mint a Malossival 8g görgő van a Malossiba 7,g a gyáriban a Malossi gyorsul mint állat de 70 a vége viszont a gyárinak közel 90km azt szeretném megkérdezni hogy rakjak nagyobbat a Malossiba 9-10g viszont a gyáriban van egy torpanás 40-60km között nehéz a görgő a gyáriban a malossiban meg kicsi?
Látom azért sokan rányalnak erre a robogó kérdésre......
FOS AZ ÖSSZES!
Adja el mindenki......hiszen azért van ennyi eladó.....
Ezt én már kijártam....
Nemhiába Zoli32, conair, és mások, akik itt segítenek már nem robogóznak....
köszönöm a választ.
igen, használtam a szivatót. próbáltam húzni neki de semmi hatás. ma kb 50-szer kellett rugdosni mire elindult. a szomszédok már hülyének néznek mert vettem sok pénzért egy motort most meg szétrúgom :D
tud ajánlani valaki olyan szerelőt aki megbízható? többen mondták hogy a karbit kell beállítani de én ennek nem merek nekiállni. budapest, xi ker környékén :)
üdv: karesz
Berugáskor használod a benzin szivatot? Mert lehet h azért áll le az elején még nem melegszik be mert nem kap annyi benzint... Próbáld meg ugy hogy berugod és huzod neki pár másodpercig utánna talán jobb lesz:D
Hali!Kis probléma...megy a mocim 30ig húz utána olyan mintha elmenne az ereje...ha bemelegszik üzemire beáll akkor elkezd fulladozni,olyan mintha fékeznék folyamatosan és esik az alapjárat,ha megállok kereszteződésben majdhogynem leáll..PLS HELP!
Jah dugulás kizárva most volt kitakarítva..
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Vettem egy 2001es aprilia sr50-es karbis motort alapnak és szeretném teljesen rendbe rakni!Miket vegyek bele?milyen blokkot milyen hengert,milyen karbit stb..minden apróság érdekelne ami kellhet bele és jobbá teszi a motort!Nem szeretnék semmi 70es cuccot bele...csak egy jó kis 50es moccit!
Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek aki válaszol vagy egy kicsit részletesebben leírja nekem a dolgokat!
Hali
Talán kilyukadt a dugód, vagy a gyűrű szállt el. Tipikusan ezt csinálja. Nincs kompresszió, mert lefúj. Sztenderen működik, mert nincs terhelés, de keréken már hiányoznak a lovak.
Karburátor hiba. Vagy nem elég dús a keverék, vagy az úszóházban nincs elég benzin. Próbáld meg befogni a légszűrő nyilását, és úgy rugdosd. Jobban indul úgy?
Sziasztok. A hozzáértő segítségeteket kérném valamiért megadta magát ez sr ditechtem a jelenség a következö jöttem haazafelé a városbol és elkezdet ingadozni a teljasitmény hol ment hol nem
cseréltem benne ma gyertyát de a helyzet csak rosszab let.
Sztenderdre felállítva kipróbáltam pöcre indul és gázadásra pörög mint állat de ha meni akarok vele már 30-at se megy mintha a motor erőt nem vinné át a kerekekre meg erőlködik is a motor.
Szerintetek mi lehet a gond?
Helló mindenkinek! A minap vettem egy Aprilia sr50-et (LC, '96). Ha már elindult akkor nagyon szépen megy, gyors, elég erősnek is tűnik. De amig az elindulásig eljutok... :( Önindító esélytelen, kettőt kerreg de semmi hatás. Első berúgásra bíztató de aztán 2-3 másodperc múlva szép lassan megáll. Ezután olyan 20-30 rúgás kell mire beindul. Ezenkívül indulásnál csinál még olyat hogy mikor húzom a gázt nem indul azonnal csak amikor már eléggé "felpörgött". Sajnos nem értek a motorokhoz, csupán használom, igy ha valaki válaszol kezeljen laikusként. :) köszi: Karesz
Szia!
Szerintem ez nem igazán probléma,nekem is kell egy kicsi gázt húznom mikor indítom.Gondolom hamár elindult,akkor jár szépen alapjáraton,gáz nélkül is.Ha így van,akkor nem kell vele foglalkozni,ha nem jár ilyenkor sem alapjáraton,akkor esetleg karbi beállítás,légszűrő csere;ill. tisztítás,stb.
A vizpumpa csapágyai lettek cserélve és utána légtelenítve lett a rendszer a vízpumpa fedélen a kis csavarnál és a hengerfej fölfele nézö részén lévö csavarnál.
Szokása sajnos.Ez darab függő.Van amelyik nem mér n amelyik igen.A tágulásin ha nyomja ki a vizet és letilt az elektronika ha túlmelegszik az már gyanus.Volt szerelve nemrég a hűtőrendszer?
Köszönöm a gyors választ zoli32,még annyit ,hogy a vízhőfokmérö mutatója menet közbe csak kicsit mozdul ki, közepre csak akkor áll be,ha dombon megyek fölfele kb 20-al középnél feljebb még sose volt.
Segítséget szeretnék kérni van egy Malossi Variátorom és a gyári nem tudom miért de jobban megy a gyárival mint a Malossival 8g görgő van a Malossiba 7,g a gyáriban a Malossi gyorsul mint állat de 70 a vége viszont a gyárinak közel 90km azt szeretném megkérdezni hogy rakjak nagyobbat a Malossiba 9-10g viszont a gyáriban van egy torpanás 40-60km között nehéz a görgő a gyáriban a malossiban meg kicsi?