Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MIlyen apriliára váltanál? Hanyas évjáratra? Mert ugyanolyan blokk van jónéhányban minta a tiédben. Csak az optika változna.
Az összes fékkart meghúzom mikor indítok ja és a hátsólámpa is ég húzásra
Menyire megbízható típus az sr 50 ? F 12 es Malagutiról váltanék Áprilliára ! És egy gyári 50 es hány körül fogyaszt ?
Sziasztok!
Tegnap kicseréltem a variátor szíjat+görgőket+légszűrő, aztán azt tapasztaltam h 0-15ig erőlködik a motor, aztán 20tól kb normális fordulaton egészen a végsebességig húz a motor. Érdeklődnék hogy hol lehet alapjáratot állítani(merre van az alapjárati motor), hogy magasabb fordulatról induljon, vagy vknek van vm ötlete, hogy mi lehet a baj? (Másik h tegnap amikor kipróbáltam, tök jó volt, aztán este alig akart menni, majd utánna hazafelé ismét jó volt, szóval egyszer megy mint az állat utána meg nem. Nem értem)
2003 SR, Di-tech (Morini blokk)
Sziasztok
most vettem a hét közepén egy ditechet azt szeretném megkérdezni hogy milyen olajjal szokták feltölteni mert azt hallottam hogy valami spéci olajat szoktak használni
Sziasztok!rég jártam erre...
Az önindító meg a bendix problémám megoldódott...most az a bajom h akármit csinálok nincs szikra....Már az össze létező csatlakozót széthuzta, befujtam...és minden érintkezési pontot megcsiszolgattam,a gyertyakábel végéből is vágtam le egy darabot...de semmi eredményt nem hozott..
Tanácstalan vagyok
egyszerű!
Ha világít a féklámpa, amikor behúzod a fékkart, akkor nem az a baj
Próbáld meg a másik fékkarra is.
13400.-Ft
Szia!
Nézd meg a fékkar által működtetett mikrokapcsolót esetleg az lehet kontakthibás, Nekem is előfordult ilyen jelenség már, befújtam WD-40-l és azóta jól működik. Ez egy hibalehetőség de majd más ír mást.
Hali

Azt történt az Sr-emmel hogy szépen beindítom (önindítóval) majd mentem vele egy 10 km-t leállítom.- Akarom indítani: féket behúz + önindítógomb nyom = semmi (Végül rugásra beindult)(Önindítóval azóta nem indul). Mikor megnyomom a gombot kattan eggyet vmi de csak ha megnyomom. Akksi jó. Szerintetek mi a baja? Előre köszi
Köszi, sajna erre tippeltem én is . Ilyenkor mi van ? Cseréljek szabályzót , aminek amúgy semmi baja vagy valahogy varázsoljak bele relét ? A szabályzó amúgy mi pénz ?
ennél a típusnál együtt van a fesz szabályzóval az index relé, külön nem fogsz találni
Szia!
Egy henger alakú tárgyat keress, általában a fejidom alatt szokott elhelyezkedni. Valahogy így néz ki:

http://scootershop.unas.hu/spd...
Ádykáé a gyári.Ez is az lehet.Bár mintha kicsit gyengébbnek látszana képről mint a másik.
Ránézésre nyilván nem bír annyit mint a gyári, de azért remélem 2-4 kg-ot elbír a kis givike.
Egy linket tudnál adni?
És az is pont rávaló?
Köki
vegyél rá GIVI-t 12990.-Ft
Én is régóta keresek csomagtartó konzolt a 2008-as Sr50 streetre.
Bolti 26 rugót nem ér nekem. Karácsonykor 22-ért adta volna a szalon, de annyit sem ér pár hegeszett hajlított vasdarab.
így van ez a gyári tartó 97-2001-ig gyártott SR50-hez
Na figyi: -ez az eredeti APRILIA OEM konzoltartó, nem utángyártott !, de szerintem ilyet még itt nem látott a kis társaság.... Modjuk, nem is csodálom, ritka cucc.
Merre keressem ?
akkor mitől villog? van relé.
Ha jól tudom nincs benne relé , ha tévedek akkor merre keressem . köszi