Szerintem megy a sima ditekk pigi deklibe is mert nem változtatott semmit a pigi.Csak egy dugó ment a szerkezet helyébe osz csá.Komplett szerkezet és bele kell szerelni.
Igaz ez csak a tényleg pigis deklikre igaz.
hiába csinálod meg, mert ha nem jó az aksi akkor úgysem fog elindulni és szerintem is deklit kell cserélni, bár fogalmam sincs, mert ez még sohasem merült fel bennem.
Kikombinaltam a VIN szamombol es ebbol: ZD4MZ**** SR 50 H2O 1997-2000 516V, hogy apumnak egy 98-as ilyene van, de en hasznalom.
Ket dolgot szeretnek megkerdezni, remelem tudtok segiteni:
a) Az akksi eleg rossz, ezert mindig be kell rugni, de nem mindig sikerul. Az a jelenseg, hogy ha a szivatot nem huzom ra es a gazt sem huzom es ugy rugom be, akkor rugdoshatom barmeddig, nem fog beindulni. Ha huzom a gazt, mikozben berugom, akkor neha-neha beindul. Ha szivaton van, nem huzom a gazt, kicsit surubben indul be. Ha szivaton van, huzom a gazt, akkor pl. 5-bol 2 alkalommal beindul egy rugasra, maradek 3 alkalommal pedig 10 perc (kb. 15-20 rugas utani) szenvedes utan indul csak be, aztan elegge fustol es neha le is fullad (ja, ha beindult utana visszatolom a szivatot). Valamit nagyon rosszul csinalhatok... lennetek szivesek elmondani, hogy mit es azt is, hogy miert, erdekel a tema! :)
b) Azt mondta apu, hogy volt olyan regebben is, amikor nem gyorsult olyan jol, ezert elvitte szervizbe, ahol 15 perc alatt 1 000 Ft-ert valamit butykoltek rajta jobb oldalt, kozepen alul es ujra jol ment, de nem mondtak el neki, hogy micsodat... Van valakinek otlete, hogy mit csinalhattak es hogy ezt itthon meg lehet-e csinalni, ill. hogyan? :P
Helo Morinis ditechkem van, és most vettembele új gyertyát. Kb 200km et mentem vele megnéztem és elég kórmos, nem benzines de az őzbarnától nagyon messze van. Milehet ennek az oka, vagy mitlehetne ezzel kezdeni? Köszi
Nem csak görgő készletet vettem, hanem szíjat, légszűrőt, hajtómű olajat. Kuplung rugókat milyen gyakran kell cserélni? 14ezer km után mi az amit még ki kell cserélni?
nézz szét jobban,több helyen.több gyártó van,a malossinak pl van 7.2gr-os,meg a stage6-nak is a precíziósból.Számolj a postaköltséggel is,általában 1500pénz,egy görgőszettet nem igazán éri meg megrendelni...
szija a ditecheset nem javaslon egy imserősömnek volt és hamar megvált tőle mindig van vlaami baj vele inkább a karbisat vegyed az többet eszik de jobb
sziasztok érdeklődnék hogy milyen görgőt meg variátor rugót érdemes venni (erősség,súly) gyári srhez 2003 as évjáratú nem ditech, és csak egy sport dob van rajta!
ja és gyári légszűrő ház érdekelne még mert nekem valami oknál fogva alul vana légszűrő írjatok köszi :)
Igaz ez csak a tényleg pigis deklikre igaz.