*** szia le tudnad pontoson irni hogy miket kel változtatni hogy be tugyam szerelni a motorvel oninditót ez bisztos jo tudsz valakit aki ki próbálta elore is kősz pászol a fogak az őninditón az erdetivel és pászol a hejére az őninditó
Injektor tistítót énis raktam bele, de nemvettem észre változást ugyanúgy indul mint előtte. Azzal nincsis gond. Ma megint kicseréltem az összes létező benyacsövet, de a tankmérő még mindig szarakodik. meg mikor levettem azt a csövet ami hátratólja a benzint a pórlasztóhoz vagy mihez, ilyen fehér trutyisvólt mintkét fémcső amire a gumicső rámagy nemtom az milehet, meg nemtom elkezdtem így indíttózni befogtam az injektornál a cső nyílását nagy nomás ott nincs, vagy ott nemiskell akkorának lennie?
*** sziasztok segitsetek ha tutok aprilia sr 50 em van, hetvenes henger van rajta , sehogy sem akar gomról gyuladni , aksi jo onindito jo szabadon futó jo és mégis csak alig forgatja nem tudja anyira meg forgatni hogy be induljon előre is kősz....
Nem látom milyen az a ditech amit venni akarsz,de látatlanba is azt mondom,hogy aerox.Vagyis azt mondom,hogy SR,csak minarelli blokkos legyen.(ha ilyen összegű vételárban gondolkozol)
Ami tekergetve van az már eleve gyanús ki tudja mennyi lehet benne...17-27000?Mert 7000 az elég kizárt egy ilyen idős motornál.Az évjáratot,meg meg tudod nézni bármelyik műanyag idomon,bele van ütve,vagy tegyél fel egy képet róla,milyen szín összeállítású a motor.Nehéz jó ditech-et kifogni.Nem lehetetlen,de nehéz.
sziasztok!
most szeretnék venni egy sr-t, 2006-os évjárattól és nem tudom eldonteni h ditech-eset v sima karb.osat vegyek.. segitsetek lecci ervek es ellenervekkel.. koszonom elore is!
sziasztok,most állok egy morini blokkos sr vásárlása előtt 2004 185.000 az ára,7000 km van benne(szerintem több,össze-vissza állnak a számok).Ez injektoros és igazából ezért nem tudom megvenni nyugodt szivvel,ezért kiváncsi lennék mi a tapasztalatotok,szervizigénye,tipushibák,alkatrészár.mondjuk a 2 literes fogyi tetszene.mi az a morinis blokk?probakörnél mire figyeljek?vagy vegyek inkább yamaha aeroxot,vagy nyugodtan megvehetem,ha beszarik valami az injektornál nem megy rá a gatyám?köszönöm a válaszokat elöre is.
Érdeklődnék, hogy 2003as SR Ditechem (morini blokkos) megy szépen egyszer gondol egyet és leáll, majd kisvártatva újra beindul.
Szerintetek mi lehet a hiba?
karbis a gép!
és nem tom mi leheht vele!csutkán huzoma gázt és nem indul el ha tartom ráülök és 10nél megáll csutkán!
kuplung nyit!variátor fasza szíjj fasza midnen stimmel!nem tom mileheht vele!
Nekem is volt ilyen problémám!
Nekem azt okozta h ki volt repedve a benzincső közvetlenül az injektor felett....Amikor nyélt huztam akkor nekem is lement a mutató!
Nézd körbe a csöveket!
Sziasztok, olyan gondom van a robcimmal(ditech) hogy az üzemanyg mérő szórakozik velem, féligvan a tankom kb annyit is mutat de ha hírtelen nyél gázthúzok neki akkor lassan lemegy teljesen a mutató és utána lassan visszaáll középre. Mi lehet ennek az oka? Valami kontakt hiba? Köszi
Conair!
Most éppen a """BENDIX""" szar.... vagyis nem bendix hanem az kisfogaskerék amit forgatja főtengelyen lévő nagy kereket....
Mind1...majd cserés lesz aztán elméletileg mennie kéne...
De most a jogsi a fontosabb....
A ditech típusnál hogy van megoldva az injektor 2 ütem mellett? Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy hogy van megoldva...
Előre kösz a választ!
Lenne 1 Mina blokkom eladó.
Akit érdekel írjon itt v. az emailomra.
http://kepesmotor.hu/motorblok...
Motowell önindító kell bele, némi átalakítással, meg egy 7Ah-s akksi.
Ez 16.000.- Huf.
Inkább rugdosd..
Ami tekergetve van az már eleve gyanús ki tudja mennyi lehet benne...17-27000?Mert 7000 az elég kizárt egy ilyen idős motornál.Az évjáratot,meg meg tudod nézni bármelyik műanyag idomon,bele van ütve,vagy tegyél fel egy képet róla,milyen szín összeállítású a motor.Nehéz jó ditech-et kifogni.Nem lehetetlen,de nehéz.
most szeretnék venni egy sr-t, 2006-os évjárattól és nem tudom eldonteni h ditech-eset v sima karb.osat vegyek.. segitsetek lecci ervek es ellenervekkel.. koszonom elore is!
Szerintetek mi lehet a hiba?
és nem tom mi leheht vele!csutkán huzoma gázt és nem indul el ha tartom ráülök és 10nél megáll csutkán!
kuplung nyit!variátor fasza szíjj fasza midnen stimmel!nem tom mileheht vele!
Nekem azt okozta h ki volt repedve a benzincső közvetlenül az injektor felett....Amikor nyélt huztam akkor nekem is lement a mutató!
Nézd körbe a csöveket!
Talán a benzin lötyögése is okozhatja.
Most éppen a """BENDIX""" szar.... vagyis nem bendix hanem az kisfogaskerék amit forgatja főtengelyen lévő nagy kereket....
Mind1...majd cserés lesz aztán elméletileg mennie kéne...
De most a jogsi a fontosabb....
Ezek szerint 30*40*8/9