Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17x12 7.2-7.3gramm
Estét!
Érdeklődnék, hogy 2003as SR Ditechembe (morini blokkos) milyen a gyári görgő méret és milyen súlyú?
Köszi szépen a segítséget!
Dekli,berúgókar,szerencse,jó ditekk.
Helló. Ditechre berúgókart meglehet oldani nem? Mi szükséges hozzá és mennyibe lenne összesen?
bazz ez az oldal szivat engem:D:D
vmi miatt nem tudok képet feltenni, igy akkor mutatok egy linket
El.Minden el tud romolni.Még a térdem is.Bár az már romolgat.
Ilyen alkatrész van vkinek?
Jah még semmi baja hala istenek csak érdekelne hogy eltud e romlani
Köze nincs az inyektorhoz.Az az AC.Biztos hogy rosz nem a bizti ment ki?Leellenőriztétek hogy kap e áramot?
hát a pumpa ami zümmög
Melyik része?
vagy is hogy meg halt !( az előzőt kicsit rosszul írtam )
Üdv mindenki nekem egy olyan kérdésem lenne hogy valakinek adta már magát az injektor a mociba?
hello
nincs vkinek eladó feszültség szabályozó sr-hez?
A te szekered hogy áll? Meggyógyult az önindító probléma?
Mcomp: Ha jól emlékszem NGK -ból a CPR8E kell bele...de nem biztos..Championt meg nem tudom...majd többség megmondja
Mennyi idő után fehér a kipuff?
Ha sokat mész vele és csak után fehért azt nem azt jelenti h szar a hűtés...ha szar volna akkor már régen megragadt volna a hengered...A kiegyenlítőnél nézd meg folyadék szintet...ha hiányzik a MAX. jelzésig tölts utána!
helló! tiszta fehér a kipufogómnak a könyöke a melegtöl ,hogyan tudom megállapitani,hogy müködik a hütés? .én arra gyanakszom,hogy az nem mükszik,ez kb 5 km után már ilyen.97 vizes a vas.köszi.szebb jövöt!
Nemrég vettem egy 2001-es Di-Tech-et segítsetek légyszi milyen gyertyát kel vennem hozzá.
Karbis vagy ditech?
Jaja, a fényezés abszolút baráti ár, láttam milyen minőség, sztem szépen dolgozik. Volt 30ezres festés is de a különbség nekem szemmel nem látható. Térdidomot nem fényezik, hanem állítólag van vmi spéci színfelújító paszta. Már várom hogy kész legyen Mostanában nem adom el az tuti.
Ha mindent beleszámolt amit írtál nem sok.Nekem a fényezés volt 40e az előző suzuki robcsimon.
Sziasztok!
A tavasz közeledtével gondoltam, rendberakatom az SR-t normálisan, mert faterom elcsúszott vele. Repedt az első idom, lámpa törött. Emellett aktuális a görgő és szíjcsere, valamint lehet hogy kuka a kuplungban a kisrugók is. Elvittem szerelőhöz, aki mindent kompletten megcsinál(tat), kb 2hét múlva kész is lesz. Szerez egy bontott első nagy idomot, fényezi az egész mocit, tisztítja és beállítja a karbit, cseréli a kopó alkatrészeket, lefújja a kipufogót stb. Azt mondta, az idom és a fényezés dobja meg és így alaphangon is 40-50ezer lesz... Mennyire reális szerintetek?
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy a ditech kemre raktam 2 benzinszűrőt, és szerintem nem megy úgy mint előtte. lehet nemkap elég anyagotígy? Köszi