ja és azért szedtem szét ma motoroztam és egyszer megtorpant és le is állt utána meg csak kapogatta de nem indult be,de szerintem ez üzemanyag problem sokan panaszkodnak a benzin kutunkra lehet hogy víz került bele
A főtengelyen az gáz ha a kompresszor csapja az nem annyira mert a csap mellékelve van a felujítószettben.Viszont a görgő csapágyát is kéne ellenőrizni mert a hézagoló alátét nem okozhat kopást.A 0,5 sok picit a felújító 0,2-0,3 közt írja.
igazából csak arra lettem volna kíváncsi le vettem a kompresszort a ditech-ről és észrevettem hogy a főtengelyen ahol fut a csapágy olyan sorjásra van kopva a főtengely sonka de csak az egyik széle,mintha nem derékszögben állna a csapágy,vagy elvan kopva a csap azért ilyen?a gyűrű hézag meg olyan 0,5mm körül van így szemre és a csapba is bele vágott az egyik hézagoló alátét ezeket így összegezve szerinted felújításra szorul ?ja és a gyűrű hézag akkor menyi legyen ?mert mondanak ezt is aztis
Sziasztok!
Tudom,már írtam ezzel kapcsolatban,és nem itt van a helye,de még egyszer megpróbálom: 97-es vízhűtéses Sr50-hez keresek első idomot.Ha esetleg van valakinek,vagy tudja,hol lehetne venni,akkor ...megköszönném.Kb 3 felé tört,a csavarhelyekről nem is beszélve:(
Köszi előre is!
Üdv
Na barátom, ha lesz időd, akkor kellene a segítséged!
Ez a pöcs gyerek azóta sem nyúlt hozzá a gépemhez, engem meg már az őrület kerülget.
Ha még mindig áll az ajánlatod egy kis buherálásra, elvinném hozzád, mert már nagyon unom, nem várok rá tovább, mert lassan már vége is a nyárnak.
A hiba kiolvasásához nem kell semmilyen eszköz, csak a diagnosztikai kód. (45256 a gyári)
A hibakódokat kiovasom, de nincs hiba. Bár szétszedésnél áramtalanítás alkalmával valószínüleg törlődik.
A görgőd nehéz. Kisebbet vegyél bele nyugodtan, 5-5,5 gramm körűl.
Az alacsony fordulaton a kopogás.: le van lazulva a szíjtárcsa anyája, szedd szét minél előbb.
ha csak kontaktos,akkor szerintem nem...ha teljesen behal,akkor elvileg a műszerfalon kinyom valami hibakódot...
A fellépő (elektronikus)hibákból meg valamennyit tárol a computer,lehet érdemes lenne kiolvastatnod egy gameboyos szakival,hátha van benne valami.
gyári méret 17x12.7.3gramm.a görgők miatt nem kopoghat,főleg,ha nem is rég volt cserélve,lehet a csúszkák vannak kikopva,az (is)okozhat alapjáraton zörgést.kisebb gőrgők,erősebb nyomórugó,esetleg kevés már benne a kompresszió azért erőtlen...
Tudom,már írtam ezzel kapcsolatban,és nem itt van a helye,de még egyszer megpróbálom: 97-es vízhűtéses Sr50-hez keresek első idomot.Ha esetleg van valakinek,vagy tudja,hol lehetne venni,akkor ...megköszönném.Kb 3 felé tört,a csavarhelyekről nem is beszélve:(
Köszi előre is!
Üdv
Ez a pöcs gyerek azóta sem nyúlt hozzá a gépemhez, engem meg már az őrület kerülget.
Ha még mindig áll az ajánlatod egy kis buherálásra, elvinném hozzád, mert már nagyon unom, nem várok rá tovább, mert lassan már vége is a nyárnak.
A hibakódokat kiovasom, de nincs hiba. Bár szétszedésnél áramtalanítás alkalmával valószínüleg törlődik.
Az alacsony fordulaton a kopogás.: le van lazulva a szíjtárcsa anyája, szedd szét minél előbb.
A fellépő (elektronikus)hibákból meg valamennyit tárol a computer,lehet érdemes lenne kiolvastatnod egy gameboyos szakival,hátha van benne valami.
A valószínű görgő problémámban!
[11262] ma 19:05