bocsesz nem írtam még fórumon nem tom h hogy mükszik:S :D
nekem egy aprilia rs50-esem van 1993-as kiadás
és szeretnék rá venni 1 új plexit de nem sok jót hallok róla,úgy hallom h nagyon rideg anyagbol van és mikor fúrom ki a jukakat a felfogatásnál eltörik :S
ezzel kapcsolatba szeretnék segítséget kérni
előre is köszönöm :D
gondolkozom rajta h eladom bár nagyon a szívemhez nőtt a kicsike de 1x muszáj váltani :S
Nem neked szólt hanem tomeewap-nak.
Kivétel eccerű.Nagy fekete műanyag karika lenyom csap kitol és az egész szétjön.Vigyázni a vékony hézagoló alátétekre ami a dugó belső fala és a görgő csapágya közt van hajlamos leesni.Vissza ugyanúgy csak fordítva.Alátétet picit nehezebb visszajátszani de nem lehetetlen.Hézagot meg egyértelmű bedugod a hengerbe és addig csiszolod a két végét míg bent a hengerben csücsülve megfelelő lesz a hézag amit mérővel ellenőrzöl.
Hát a festés az tuti biztos hogy gyári...bár ha jól látom van az oldalán 1 karc..meg necces h az első sárvédő nem - e repedt....
A kipuff is gyári így gondolom h nincs berhelve...
Szerintem nem ez nem egy agyonütött szar...ennyi pénzért el kell menni ki kell próbálni...
Van egy használt motor a neten: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr50_di
-tech-3650928, amit lehet hogy megvennék, csak sajnos a ditech-hez és ehhez az évjárathoz sajnos nem értek. Akinek volt dolga hasonló paraméterű motorral, és aki ismeri a ditech ügyeit-bajait, az mondjon kérem pár szót erről a mociról hogy érdemes e megvenni, hogy azért jó 2-3 évet gondmentesen kiszolgáljon. előre is köszönöm!
Igen megkaptam....átraktam minden amit jobb állapotú tehát most müködik minden rendesen!
De most nem arról van szó hanem arról hogy ha indítózok az öndindító meg se nyekken csak kattog a relé....Ha direktbe kötöm az akksira az önindítót akkor pörög mint állat....csak ha berakom a helyére akkor nem csinál semmit...
Valószínű h test hiba vagy valami kábel szar?
Megkaptad a cuccot és átraktad a forgórészt a saját önindítódba?(szerintem nem....lustaság fél egészség )Amit küldtem neked,mondtam,hogy nem az igazi,szorulása van neki,már nálam is nyekergett.Ha azt raktad úgy bele ahogy volt,akkor azért nem indul.Rakd át a te állórészedbe amit küldtem annak a forgórészét.
A kefét meg amelyik jobb állapotú azt rakd rá.
Sziasztok!
Olyan problémám vna h mikor ráadom a gyujtás feltölt az AC és utána mikor indítozni akarok nem csinál semmi csak kattog a relé...
Az akksi meg az önindító tuti jó....
mi lehet erre a megoldás?
nekem egy aprilia rs50-esem van 1993-as kiadás
és szeretnék rá venni 1 új plexit de nem sok jót hallok róla,úgy hallom h nagyon rideg anyagbol van és mikor fúrom ki a jukakat a felfogatásnál eltörik :S
ezzel kapcsolatba szeretnék segítséget kérni
előre is köszönöm :D
gondolkozom rajta h eladom bár nagyon a szívemhez nőtt a kicsike de 1x muszáj váltani :S