Szét kell szedni,ki kell takarítani,zárt a háza és a felgyülemlett szén-bronz kefe por összegyűlik benne és az miatt nyekereg valószínűleg,nekem ez volt a baja.Egy idő után akár meg is szorulhat teljesen._Belül az alsó részén van egy kis csapágy oda meg cseppentesz egy kis műszerolajat és egy darabig jó lesz.
Ok!
Estére felrakom a képet ha úgy jó neked...
Nemrég vettem ma írtuk meg az adásvételit és nem tudták mikori pontosan... Na majd töltöm a képet.
Köszönöm
Nem tudjátok esetleg, hogy lehet kitörölni a műszerfalról a villáskulcs logót! Ami a szervit jelzi, mert azért nem fogom bevinni megint hogy leszedjenek rólam 5-10e ft-ot!
Ha valaki tud rá megoldást az írja meg nekem!
Sajnos nekem ezek a tpusok nem tetszenek, inkább a burkoltabb, sport-túrákat kedvelem. ZZR ZXR GPZ FZR VFR GSXR GSXF CBF
És anyagiak terén is korlátozva vagyok most, kb 400-450 ezerben jó lenne megállni.
Ha rám hallgatsz inkább gyűjtesz kicsit és egy ER-5,Gs-500 kategóriát célzol meg.Ki lehet fogni 25Kw-os példányt is.Nem kéne agyonhajtott belpiacos cuccokkal foglalkozni.De ez csak vélemény.
SR 50 H2O IE. SBK 2003
alv.szám:zd4rld1003s026056
köszi
Estére felrakom a képet ha úgy jó neked...
Nemrég vettem ma írtuk meg az adásvételit és nem tudták mikori pontosan... Na majd töltöm a képet.
Köszönöm
Csak kiváncsiságból fényképezd le, ha van kedved(közelről olvashatóan)hátha észre veszek valamit
Pedig jó számot írtam be, megnéztem... Ez hogyan lehetséges szerinted?
SR50 H2O FD kat. NERO HARADA 1999
Segítségre lenne szükségem... Alvázszám alapján meg tudja valaki mondani mikori a Rally-m?
A szám : ZD4MZL100XS011045
Nem tudjátok esetleg, hogy lehet kitörölni a műszerfalról a villáskulcs logót! Ami a szervit jelzi, mert azért nem fogom bevinni megint hogy leszedjenek rólam 5-10e ft-ot!
Ha valaki tud rá megoldást az írja meg nekem!
Köszi
http://robogotuning.hu/shop_ar...
És anyagiak terén is korlátozva vagyok most, kb 400-450 ezerben jó lenne megállni.