Melegen megy normálisan?
Ha igen akkor a gyertyával lesz a baj (szerintem), kissebb hőértékű kell bele ilyen hidegbe.
Ha melegen is fullad akkor még karbi is lehet, de nagy az esélye, hogy gyertya baja lessz!
Van egy 93-as sr-em és annyi gond lenne vele, hogy ha beindítom járatnom kell vagy 4-5 percet mire el tudok vele indulni.... ha húzom a gázt akkor le akar fulladni és néha le is áll... ez mitől lehet ? ugyan ezt csinálja ha áll 1-2 órát... és csak szivatóval indul és akkor se tud menni...! várom a válaszokat! előre is kösz...!
Így van Zoli bácsi. Nincs hozzá gyárilag de én adok hozzá ebben az árban.Eggyet vettem én is zsír ujat átalakítót és az még nem elég a kivitelezéshez kell + karbi.
Üdv valóban jó áron árulod a blokkot kompletten.De álltalában nem karbis blokkot adnak el az emberek mi történt?Vagy sérült moci olaszból amit kiárulsz?Mert ilyen nekem is akadt már.
Ez az elektronika amit árulok is onnét való egy alkatrész di-tech -en volt,igy most 2 ilyen cumóm van egyik fölös.
Szia!Azért nem működik mert nem sorosan,hanem párhuzamosan kell bekötni az ellenállást a lámpa elé.Ha úgy csináltad,akkor meg nem jó értékűt adtak hozzá...
Sziasztok.
Felmerült egy problémám a lámpával. Ugye indexes tehát az indexeket oldalról le szeretném szedni. Vettem ellenállást amit scootershopon írtak. Bekötöttem a két zsinór közé de nem jó, ha berakom akkor csak világít nem tudom mi a baj. Most rá van kötve az index is így működik mind a 2 villog. Plz help
Ez ugyan a karbit nem tartalmazza.Meg ha már belemászik az ember érdemes egy karbis hengerfejet is rárakni.Megy a nélkül is csk akkor az inyektorfejet benn kell hagyni.
Üdv szinte az összes injektoros robogóra használlható digitronic krm (karbis átalakító szett ami teljes egy átüzemelésre) eladó.Jelenlegi ára €-ból átszámolva 70 ezer forint.
Ajánlott tuningokhoz,és üzemzavaros di-tech,pure-jet,jetforce -okhoz!
Az elektronika gyártója MALOSSI .
további MALOSSI tuningok eladók komplett variátorszettek,hengerek,kipuk,végáttételek,stb.
Az elektronika ára 50 ezer egyben mindennel.Utánvéttel is.
Ha igen akkor a gyertyával lesz a baj (szerintem), kissebb hőértékű kell bele ilyen hidegbe.
Ha melegen is fullad akkor még karbi is lehet, de nagy az esélye, hogy gyertya baja lessz!
Van egy 93-as sr-em és annyi gond lenne vele, hogy ha beindítom járatnom kell vagy 4-5 percet mire el tudok vele indulni.... ha húzom a gázt akkor le akar fulladni és néha le is áll... ez mitől lehet ? ugyan ezt csinálja ha áll 1-2 órát... és csak szivatóval indul és akkor se tud menni...! várom a válaszokat! előre is kösz...!
gondoltam lehet érdekel valakit...
directinjection.uw.hu
Ez az elektronika amit árulok is onnét való egy alkatrész di-tech -en volt,igy most 2 ilyen cumóm van egyik fölös.
üdv busi
De csak a karbi beszerelése után is mükszik.
http://scootershop.unas.hu/sho...
http://www.easyparts.nl/choose...
Felmerült egy problémám a lámpával. Ugye indexes tehát az indexeket oldalról le szeretném szedni. Vettem ellenállást amit scootershopon írtak. Bekötöttem a két zsinór közé de nem jó, ha berakom akkor csak világít nem tudom mi a baj. Most rá van kötve az index is így működik mind a 2 villog. Plz help
Ajánlott tuningokhoz,és üzemzavaros di-tech,pure-jet,jetforce -okhoz!
Az elektronika gyártója MALOSSI .
további MALOSSI tuningok eladók komplett variátorszettek,hengerek,kipuk,végáttételek,stb.
Az elektronika ára 50 ezer egyben mindennel.Utánvéttel is.