Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon köszi. Viszont ott a porvédő gumit nem is látom, az nincs a csomagban? Külön kapható?
feltettem a WEBÁRUHÁZBA, ott meg tudod nézni a méreteket
Ok, köszi a választ, hamarosan szétszedem, megmérem és jelentkezem.
Még egyszer köszi!
értem. köszi szépen az infót. szét nézek itt a környékünkön van e ha nincs akkor majd rendelek egyet tőletek. na helló
éles hangon sípol, ha megmozdítják a motort, ha hozzáérnek akkor nem, de nem tudják feltenni teherautóra sem.
Motor már megvan bontva de amúgyse akarok iet, de viszont a tárcsás dolog az teccik. De a mozgásérzékelő mit takar? Ha hozzáérnak akor sípol?
itt a tárcsazár
itt a kép.
ezeket be kell kötni indítástiltásra, aztán gyújtás tiltásra stb...
van hozzá bekötési leírás.
de jobb, ha hozzáértő köti be.
de én tudok jobbat.
Van risztós tárcsazáram, ami mozgásérzékelős, és így egyben le is zártad és le is riasztottad anélkül, hogy meg kéne bontani a motort
Valami képet tudsz mutatni. Meg hogy hogy működnek ezek?
ha kell akkor van minden.
8900.-Ft ért tudok hozni
Helló robogotuning! Az a kérdésem lenne hogy van e nálatok riasztó?
vashenger, és karbis,léghűtéses. fekvő minarellire való.
szerintem van, de kell a dugattyú mérete, 5680.-Ft
két dugattyú és két tömítőgyűrű.
De ne ide írj, mert nem mindíg vagyok itt, hanem az
aruhaz@robogotuning.hu e-mail címre
Véletlen sem akarok beleszólni, de legalább odaírhatnád milyen, alu vagy vas, illetve, hogy milyen blokkra való.
Hello! Van egy eladó hibátlan 70-es hengerem dugó nélkül, ha érdekel vkit szóljon!
ok, előre is köszi!
Elvileg február második fele már nem lesz hideg.
Csak egy xenon van benne felesleges a kettő.Így se tuti hogy birja a generátor.
A balos projektort komplett cseréltem egy bontott alura.Szét lett faragva a lámpa rendesen.De nem lett rossz.Akksira rá kell kötni van hozzá biztosíték meg minden.Majd kihalászom csinálok képet és felteszem.
Akkor semmi alakítást nem kell eszközölnöm a gépen, csak beledobom a régi helyett és kész?
Az aksinál nem okoz gondot a nagyobb teljesítmény miatt?
Tényleg, mind a két projektorba be van építve a xenon?
(bocs a sok kérdésért!)
Remélem hamarabb ráülhetünk. Bár félek, hogy nem.
Nincs hova berakni.
Tudsz róla képet felrakni?
Miért adod el?
Egyébként szimpatikus az ár.
má ay xenon szettel együtt.
xenont is barkácsoltam bele.meg kéne keresni a darabjait.15e nél többet nem akarok kérni.
Azt csak be kellene szerelnem és kész, vagy igényel még egyéb átalakítást is? Mekkora teljesítményű izzót bír? Mehetne bele simán a xenon is?
És a lényeg, mi az ára?