Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

senki ditech je nem csinálja hogy elsőre nem reagál a gázkarra, vagy csak gondolkodás után?
jah, és az átmérője 39. 60-65 körül van
Sziasztok. Nekem egy scarabeom van, de gondolom ti tudtok segíteni, szétszedtem ma megnéztem a dugót és egy G betű volt rajta. Van ilyen méret is, mert én még nem hallotam róla KÖszi a választ
Azért is ennyi,mert ha meg akarnám csinálni akkor nekem meg kéne az állórész a kis csapággyal.Majd szólsz ha aktuális lesz.
uhhh Zsolo nagy király vagy
Jövőhét közepén lenne aktuális mert még nincs itthon a gép... lusta voltam előásni az műhelyből...de most már egyre több a jóidő
Majd még írok pü-t neked!
Elöre is köszike!
postaköltséggel együtt 1500Ftra gondoltam...
helló zsolo!
Hát nekem a csapágy jó benne...de viszont az egész forgórész kuka...
szerintem nem nagy tudomány a 2ből 1et csinálni, mert ahogy néztem elég könnyen szétjön...
Mi lenne az a kicsi pénz?
Na mit ér szerintetek?
Van egy elfekvőben a műhelyben,viszont nyekereg a csapágy benne,de a tekercs jó,a kettőből össze lehet rakni egyet nem kell hozzá nagy tudás,csak türelem és kicsi pénzé odaadom.Vagy itt is találsz:http://www.vatera.hu/aprilia_s...
Bocsi nem tudtam lefényképezni de ilyen igy néz ki ahogy a képen is !
Sziasztok Srácok! Van egy SR50-FACTORY robogom elado ha vkit érdekel esetleg. 2007-es citromsárga elsö tulajtol magyarországi leinformálhato Kecskeméten lett vásárolva,ÖSSZES GYÁRI PAPIRJA MEGVAN TERMÉSZETESEN 2000km van benne. 'éve áll a barátnöm kapta ajándékba de nem használta mert kocsit vett inkább .2007-2008ban használta iskolába meg haza járásra. 500-Ezerért lett véve ,de feleslegesen csak bukik az árábol évröl évre és nincs használva semmit mint az uj TERMÉSZETESEN KARC ÉS FESTÉSMENTES! Normális áron odaadnám AKCIOSAN ha még a héten vki rámozdul kp-ban?
Nézegetem a LEO ZX pufókat,sr 50r tipusra jó a Piaggio blokkosra való,vagy kimondottan csak ami erre a tipusra van?Az EGÜn csak gianellik vannak erre a tipusra.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h nincs -e valakinek elfekvőben egy eladó morini önindítója "' pici pénzért "" !?!?!
Sajnos az enyémbe leégett a tekercs...
sziasztok
napokban vásárolok 97-es fekvő vizes sr 50 gyári állapotban lévő gépet
kérdésem az lenne gyári henger mellé milyen kipufogót javasoltok inkább a teljesítmény a lényeg mint a hangja.
Illetve hogy direkt szűrőt vagy betétet ajánlotok.
persze ezeket még össze kell hangolni ....
segítségeteket előre is köszike....
széles utat mindenkinek
helló, az lenne még a kérdésem hogy van hogy nem reagál a ditech gázadásra mi lehet a probléma? (másik harmadik ráhúzásra ugrik)
Tegnap este elvittem megtankolni a verdát és gondoltam bepróbálom a V-Power Racingot.
Számomra botrányosan nagy flash-t dobott.
Írtam a múltkor, hogy mostanában ingadozik valami miatt a teljesítménye a gépnek, szóval úgy gondoltam, ennek tudható be a dolog, de aztán ez a kis plusz megmaradt.
Valakinek hasonló tapasztalat? Vélemények?
Sziasztok
Még mindig a motor összeépítési projekt.Szerintetek ha veszek használtan egy műszerfalat +immobos gyujutáskapcsolót kulcsal,és beillesztem a rendszerbe egyből működik ,vagy még igy is össze kell "tanítani" egyébb aklatrészekkel pl vezértő egység?Ha valaki cserélt már ilyent vagy, aki tud kérdezni gyári szerelőtöl légyszi!Kíváncsi lennék!Előre is köszi
busi
Rommá fagyva, de hazaértem!
Hát ez a 4-es nem egy főnyeremény!
Úgy néz ki, hogy jó a csütörtök délután, majd hívlak, hogy mikor és hova.
relé csere megoldotta köszi :-)
Csütörtökön ha ráérsz,délután jó lenne.Majd dobok egy mailt a telefonszámommal és hívjál fel.Rendeltem magamnak pár cuccot,ha idejében hozzácsapjuk a tiédet ,akkor lehet egyben kihozzák.A múltkori rendelésemből kimaradt 1-2 dolog ezért elvileg most nem számolják fel a postaköltséget
Na ma hozom haza a gépet.
Ha gondolod és lesz időd a héten, akkor elvinném, hogy megnézzük, mire kell gyűjtenem.
köszi akkor ha jó idő lesz lekapom ma.
köszi a választ
KB ja.Minnél fiatalabb legyen.