lehet igazad van. Mivel a motort mikor megvettem csak felültem rá és mentem nem néztem meg milyen olaj van benne, lassan kifogy ,de szerintem kiöntöm belőle és valami jó minőségűt töltök bele.
milyen árban vannak ezek a racing olajak amiknek jó illatuk van(verseny cross szerű)?
sziasztok szerintetek az lehetséges hogy Motoforce evo főtengellyel és motoforce racing Alu 70 es henger a 17.5 es karbival igényelné a 120 as főfúvókát?
Nem tudjátok mi a jó Castrolnak meg a Motulnak finom 2t illata van Ha a rendes olajat köpte akkor az olaj minőségével volt gond mert nem égett el rendesen.
hát igen a kipufogó elhelyezés elég gáz, mivel egy Gilera MX1-ről van szó. A hátulsó ülés alatt van a kipufogó és a hátulsó lámpa fölött jön ki a 2db cső ami elég rövid. Még nem tudtam megoldani hogy jó legyen.
Volt nálam javításra egy Mala gyerekmotor.
Mikor elindultam vele, hmmm tök jó eperillata volt az olajnak...
3 km után felkavarodott a gyomrom...bár lehet ez csak rám van ilyen hatással, de a robogósok körében sem népszerű.
A turbolenciával kapcsolatban pedig valószínű a kipu cső végének elhelyezése nem a legoptimálisabb. Vagy kéne rá egy darab csutka, vagy máshogy kéne fordítani. (ez kiputól függ)
.....és nem leszel büdös...
nem olyan hülyeség az. nekem tetszik ez az illat.
és az is mellette szól hogy nem "köpi" tőle az olajat, mivel elég kellemetlen volt már hogy a turbolencia miatt tiszta olaj volt a dzsekóm.
illatosított 2t olaj mi a véleményetek róla?
illetve keresek ettől függetlenül illatosított 2t olajat ami nem eper hanem inkább vaniliás szerű illatú(létezik kb 3dl van is csak nemtalálok sehol ilyet)
Igen eredetileg injektoros volt.Most szeretném gyárira megcsinálni.Lenne is egy kérdésem rögtön :a benzin pumpát avagy a tartógumiját mi fogja a vázhoz?
Ezeket a lopásvédelmi cuccokat érdemes kombinálni...A tárcsaféktár mellé mindenképpen raknék egy olyan láncot ami fix helyre
(pl. lámpaoszlop) rögzíti a motort, +kormányzár bekapcs.Magában semmit nem ér.
Persze ez is csak nehezítés a tolvajoknak,tökéletes megoldás nincsen...csak az ,ha nem hagyod ott sehol a mocit őrizetlenül...
Hát végülis én most télen tuningoltam a moccot mer már gyári hengerbe 25ezer volt és alig ment. Én csak az alkatrészeket intéztem és haverom faterja csinálta a szerelési dolgokat de majd attól tudok segíteni. Látom hogy te karbisból akarod vissza injektorosba, de aza motor eleve is injektoros volt nem?
Hello SRforever
Ne vedd tolakodásnak ,de néztem az adatlapodon hogy,alapossan szétszedted a mocidat ,megkérdezhetem hogy felujítás?Átalakítás?
Csak azért kérem mert nem sokára én is vissza alakítom az enyémet,és lehet hogy fogok kérdezni ha nem gond.
már nem azért de ha annyira elszántan elakarom vinni a motort akkor agyonvágom 3kg os kalapáccsal amúgy meg ha valakinek jó kedve van és elkezdi tolni és izomból nekicsapja a féknyeregnek akkor nem megy tönkre töle az egész?
márkát mit ajánlotok? vagy példát egy jó minőségű, bevált olajra.
milyen árban vannak ezek a racing olajak amiknek jó illatuk van(verseny cross szerű)?
Mikor elindultam vele, hmmm tök jó eperillata volt az olajnak...
3 km után felkavarodott a gyomrom...bár lehet ez csak rám van ilyen hatással, de a robogósok körében sem népszerű.
A turbolenciával kapcsolatban pedig valószínű a kipu cső végének elhelyezése nem a legoptimálisabb. Vagy kéne rá egy darab csutka, vagy máshogy kéne fordítani. (ez kiputól függ)
.....és nem leszel büdös...
és az is mellette szól hogy nem "köpi" tőle az olajat, mivel elég kellemetlen volt már hogy a turbolencia miatt tiszta olaj volt a dzsekóm.
Azért mert van otthon 3 dl nyugodtan vehetsz más fajtát és keverheted. A modern olajok már nem érzékenyek erre.
illatosított 2t olaj mi a véleményetek róla?
illetve keresek ettől függetlenül illatosított 2t olajat ami nem eper hanem inkább vaniliás szerű illatú(létezik kb 3dl van is csak nemtalálok sehol ilyet)
előre is köszönöm!
(pl. lámpaoszlop) rögzíti a motort, +kormányzár bekapcs.Magában semmit nem ér.
Persze ez is csak nehezítés a tolvajoknak,tökéletes megoldás nincsen...csak az ,ha nem hagyod ott sehol a mocit őrizetlenül...
de szerintem, ez egy olcsó, motor megbontás nélkül, egyszerűen használható eszköz.
Ne vedd tolakodásnak ,de néztem az adatlapodon hogy,alapossan szétszedted a mocidat ,megkérdezhetem hogy felujítás?Átalakítás?
Csak azért kérem mert nem sokára én is vissza alakítom az enyémet,és lehet hogy fogok kérdezni ha nem gond.