Szia.
Lehet most hülyeséget írok...
Gondolom ezen is, mint egyes robogókon vákumos benzincsap van elhelyezve. Mivel 1-2 hét után indul nehezen valszeg kiszárad a karbi.
Hideg indításkor, először vákumot kell csinálnod hogy a benzincsap kinyisson. Én a helyedben megnézném azt a csövet, ami a karbitól megy a benzincsaphoz (vákumcső) hogy nem e repedezett...
3-4 rúgás teligázzal szívató nélkül, aztán szívatóval gáz nélkül...
Mennie kell...
köszönöm! Igazából egy 2005 -ös ditech re cserélném a simomat 15 e ráfizetéssel , csak kell bele injektor, elvileg csak a teflongyűrű égett le az injektorról. Nemtudom hogy mit csináljak.
Szevasztok!Régi motoros vagyok Rigával,Simsonnal kezdtem,most nagy Banditám van és városban egy Sr 50.Nagyon meg vagyok elégedve vele de van egy problémám és a véleményeteket kérném,mert tanácstalan vagyok.2-3 hét állás után megérem "beimádkozni" a robogót.A szivato jó mert melegen a motor lefullad,mivel 70-es henger van rajt csak melegen forgatja az öninditó tehát jön a "rugás".Azt mondják 15-20 rugás után beindul.Az enyém még 100 után sem.A légszürőt nem tudom befogni mert nagyon el van dugva,betolni meg persze nem lehet.Jön a tavasz már előre cidrizek az elinditástól.Marad:gyertya ki,pár ccm keverék a hengerbe és nehezen elindul.Ha használom akkor ez a probléma nem áll fent 3-4 nap után is simán indul.Ha van valakinek ötlete és megosztaná nagyon megköszönném vagy nyugodjak bele és rugdaljam ész nélkül.A válaszokat előre is köszönöm.Az erő legyen veletek!
Sziasztok!
Akkor nincs senkinek eladó computere?
Akkor tudna valaki abba segíteni hogy hol tudok külön csak computert kapni(ujjonan) és mennyiért?!
Válszt elöre is köszi!
Sziasztok!
Emlékszem hogy valki régebben említette hogy lenne aprilia sr 50 ditech-hez computere!
Érdeklödnék felőle hogy mennyibe kerül?(persze ha még megvan)
(még nem biztos hogy az kell a motorhoz de egyre jobban ugy néz ki és azért megkérdem már hogy mennyiért van computer)
Választ elöre is köszi!
Nem biztos hogy az inyektor a rossz de KB újonan 40e körüli az összeg.Viszont én inkább elvinném felmérésre Apromotorhoz mielőtt megvenném.Sok bosszúságtól megkímél.
Most vettem egy SR robogót, de műszaki paramétereiről nem tudok semmit, az is érdekelne, hogy milyen évjáratú?