A hátsó rugóstag alsó rögzítésénél valahol, már, ha látszódik még, mivel az enyémen szinte már teljesen sima a felület, csak foszlányok láthatóak belőle.
Semmi gáz, nem bántottál meg. Én pont azért regeltem erre az oldalra, hogy tanuljak Tőletek, mivel, ahogy meg is írtam az elején, a motor téma eddig kimaradt az életemből.
Remélem nincs harag és továbbra is jó pádávánotok leszek!
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyunk egyformák!
Nem tudom, hogy mi abban a vicc, hogy le akarok vágni róla egy olyan valamit, ami "csak a szemem szúrja", funkcióját tekintve viszont teljesen felesleges.
Hátsó sárvédő? Szerintem iszonyatosan csúnya, szóval az is repül! A vágás téma csak egy kérdés volt, hogy meg lehet-e szépen csinálni! Mivel a válasz NEM volt, ezért idom lesz helyette, ha meg bejön a rendszám téma, majd megy vissza!
Nekem az autómról is minden repült, ami csap repülhetett, mivel nekem a letisztult formák jönnek be és!
Én már kinőttem a cannabis leveles, mindenhol LED-es, kínai betűs, agyon ragasztgatós témából. Sőt, nem is emlékszem, hogy valaha is bejött volna!
ENNYI!
Most rákerestem, megnéztem, szép sisak, bár nem tudom neked milyen színben van... 200 eur....
Jah, hogy 170-nél nyomja az orrodat... Nekem nem is megy annyit a szekér.. Én gatyát lehet nem veszek. Szándékozok elmenni egy két tesztnapra. (Ami a közelben lenne). Próbálnék egy két motort.
Van de 170-nél nyomja az orromat.Igazából egy nyitott sisak nulla arcpárnával.És elég zajos.Jó drága volt és nem ismertem a korlátait.
Marushin 777-daisho.Nem is nagyon akartam venni de annyira akciós volt hogy most volt érdemes.Üvegszálas sisak 28k-ért nem rossz.Gatya majd tavasszal.Kerülni nem tok mert hihihihideg van.Gyak a pincében mozgattam meg.
Várjál. Most olvasom, hogy sisakot is vettél. Milyet is? Pedig neked drága sisakod van. Tudom, hogy az árral nincs arányban a hangtalanság, de akkor is.
Kerültél egyet vagy csak melegítetted? Csak a gatya hiányzik a felszereléshez?
A múlt héten én is beindítottam. Nekem a dzseki és a csizma megvan. Kesztyű van egy bőr igaz nem protektoros, de szeretem. Gatyát egyenlőre nem veszek.
Én ma pöfögzettem míg 80-ig felment a vízhőfok.Rájöttem hogy még mindíg jó a hangja.És beújítottam egy remélhetőleg kényelmesebb meg haljkabb sityakot.Még egy protis farmer és tán egy bőrgatyó van hátra.
Tél van, ráérünk fűrészeljünk le valamit a motorról. Másnem lecsapjuk a sárvédőt, utána meg aranyat fizetünk érte ha mégis behozzák a rendszámot, mert nem lesz mihez fogatni.
De motoroznék már. Ha lesz 10 fok, veszek ki szabit és megyek kört. Már nagyon mennék.
Nekem is van rajta...(csak mellékesen én úgy gondoltam nem vágom le, mert ha csúszol pont megvédi a vízpumpa házat...gondolom a mérnökök nem véletlen rakták oda....)
és nem vágtam le...
Előre is köszi!
Várom a választ!
Olyan 35-40körül láttam már azt hiszem a scootershop-on.
Remélem nincs harag és továbbra is jó pádávánotok leszek!
Nem tudom, hogy mi abban a vicc, hogy le akarok vágni róla egy olyan valamit, ami "csak a szemem szúrja", funkcióját tekintve viszont teljesen felesleges.
Hátsó sárvédő? Szerintem iszonyatosan csúnya, szóval az is repül! A vágás téma csak egy kérdés volt, hogy meg lehet-e szépen csinálni! Mivel a válasz NEM volt, ezért idom lesz helyette, ha meg bejön a rendszám téma, majd megy vissza!
Nekem az autómról is minden repült, ami csap repülhetett, mivel nekem a letisztult formák jönnek be és!
Én már kinőttem a cannabis leveles, mindenhol LED-es, kínai betűs, agyon ragasztgatós témából. Sőt, nem is emlékszem, hogy valaha is bejött volna!
ENNYI!
Amit kínálunk:
- Aprilia motorkerékpárok és robogók értékesítése
- Aprilia motorkerékpárok és robogók gyári alkatrészek értékesítése
- Aprilia motorkerékpárok és robogók szervizelése és teljeskörű kárrendezése
- Aprilia motorkerékpárok és robogók garanciáis hibák kijavítása
Várunk szeretettel minden kedves meglévő és leendő Aprilia tulajdonost!
Aprilia Karsai
4400, Nyíregyháza Bocskai u 13
Email: karsaimotor@gmail.com
Tel: 42/406877
http://www.boese-preise.de/pro...
Motorprubat meg csak tamogatni tom.
Jah, hogy 170-nél nyomja az orrodat... Nekem nem is megy annyit a szekér.. Én gatyát lehet nem veszek. Szándékozok elmenni egy két tesztnapra. (Ami a közelben lenne). Próbálnék egy két motort.
Marushin 777-daisho.Nem is nagyon akartam venni de annyira akciós volt hogy most volt érdemes.Üvegszálas sisak 28k-ért nem rossz.Gatya majd tavasszal.Kerülni nem tok mert hihihihideg van.Gyak a pincében mozgattam meg.
A múlt héten én is beindítottam. Nekem a dzseki és a csizma megvan. Kesztyű van egy bőr igaz nem protektoros, de szeretem. Gatyát egyenlőre nem veszek.
De motoroznék már. Ha lesz 10 fok, veszek ki szabit és megyek kört. Már nagyon mennék.
Bazz iszok egy két sört még aztán megyek feküdni. Én biztosan nem bántanám. Egy vicc, hogy kinek mi bántja a szemét.
A sorsa megpecsételődött, holnap "amputáljuk".
és nem vágtam le...