Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hátsó rugóstag alsó rögzítésénél valahol, már, ha látszódik még, mivel az enyémen szinte már teljesen sima a felület, csak foszlányok láthatóak belőle.
Sziasztok!Megtudná nekem valaki mondani hogy az Aprilia sr 50 97-es hogy hol találom a motorszámot?
Előre is köszi!
Várom a választ!
A motorhoz volt.
Olyan 35-40körül láttam már azt hiszem a scootershop-on.
Jó ez a krómos zx,te vetted rá,vagy a motorral együtt volt?ha az előbbi,akkor hol és mennyiért?
Semmi gáz, nem bántottál meg. Én pont azért regeltem erre az oldalra, hogy tanuljak Tőletek, mivel, ahogy meg is írtam az elején, a motor téma eddig kimaradt az életemből.
Remélem nincs harag és továbbra is jó pádávánotok leszek!
Nem akartalak megbántani. Természetesen mindenki úgy alakítja a motorját ahogy neki tetszik. Így van nem vagyunk egyformák.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyunk egyformák!
Nem tudom, hogy mi abban a vicc, hogy le akarok vágni róla egy olyan valamit, ami "csak a szemem szúrja", funkcióját tekintve viszont teljesen felesleges.
Hátsó sárvédő? Szerintem iszonyatosan csúnya, szóval az is repül! A vágás téma csak egy kérdés volt, hogy meg lehet-e szépen csinálni! Mivel a válasz NEM volt, ezért idom lesz helyette, ha meg bejön a rendszám téma, majd megy vissza!
Nekem az autómról is minden repült, ami csap repülhetett, mivel nekem a letisztult formák jönnek be és!
Én már kinőttem a cannabis leveles, mindenhol LED-es, kínai betűs, agyon ragasztgatós témából. Sőt, nem is emlékszem, hogy valaha is bejött volna!
ENNYI!
2010.01.01.-től a Karsai Kft az Aprilia Hivatalos márkakereskedése és szervíze.

Amit kínálunk:

- Aprilia motorkerékpárok és robogók értékesítése

- Aprilia motorkerékpárok és robogók gyári alkatrészek értékesítése

- Aprilia motorkerékpárok és robogók szervizelése és teljeskörű kárrendezése

- Aprilia motorkerékpárok és robogók garanciáis hibák kijavítása

Várunk szeretettel minden kedves meglévő és leendő Aprilia tulajdonost!

Aprilia Karsai
4400, Nyíregyháza Bocskai u 13
Email: karsaimotor@gmail.com
Tel: 42/406877
Ja.eccer csak lesz jo ido.marciusra szerintem mar 10 fok felett lesz igy atulok a kocsibol es novemberig nem is ulok vissza.
Megérte. Most 1 teli és egy félig nyitott sisakod van? Soha nem jön el a jóidő.
Akcio van a louisnal.Bar en a yamaha worldnel vettem.777_daisho black.
Annyit azért nem ittam. Na jó nem 200 csak 199...

http://www.boese-preise.de/pro...
Dehogy 200 annyim most nincs.Ez olyan 80 korul van.Az a 200 as az carbonos Rs1ez meg a 777-es.
Motorprubat meg csak tamogatni tom.
Most rákerestem, megnéztem, szép sisak, bár nem tudom neked milyen színben van... 200 eur....

Jah, hogy 170-nél nyomja az orrodat... Nekem nem is megy annyit a szekér.. Én gatyát lehet nem veszek. Szándékozok elmenni egy két tesztnapra. (Ami a közelben lenne). Próbálnék egy két motort.
Van de 170-nél nyomja az orromat.Igazából egy nyitott sisak nulla arcpárnával.És elég zajos.Jó drága volt és nem ismertem a korlátait.
Marushin 777-daisho.Nem is nagyon akartam venni de annyira akciós volt hogy most volt érdemes.Üvegszálas sisak 28k-ért nem rossz.Gatya majd tavasszal.Kerülni nem tok mert hihihihideg van.Gyak a pincében mozgattam meg.
Várjál. Most olvasom, hogy sisakot is vettél. Milyet is? Pedig neked drága sisakod van. Tudom, hogy az árral nincs arányban a hangtalanság, de akkor is.
Kerültél egyet vagy csak melegítetted? Csak a gatya hiányzik a felszereléshez?

A múlt héten én is beindítottam. Nekem a dzseki és a csizma megvan. Kesztyű van egy bőr igaz nem protektoros, de szeretem. Gatyát egyenlőre nem veszek.
Én ma pöfögzettem míg 80-ig felment a vízhőfok.Rájöttem hogy még mindíg jó a hangja.És beújítottam egy remélhetőleg kényelmesebb meg haljkabb sityakot.Még egy protis farmer és tán egy bőrgatyó van hátra.
Tél van, ráérünk fűrészeljünk le valamit a motorról. Másnem lecsapjuk a sárvédőt, utána meg aranyat fizetünk érte ha mégis behozzák a rendszámot, mert nem lesz mihez fogatni.

De motoroznék már. Ha lesz 10 fok, veszek ki szabit és megyek kört. Már nagyon mennék.
A baxott hátát szét kell szedni miatta.Szenvedne a hétszünyű fakopáncs emiatt.
Nem a fenét. A szemed a szúrja.
Bazz iszok egy két sört még aztán megyek feküdni. Én biztosan nem bántanám. Egy vicc, hogy kinek mi bántja a szemét.
Hülyeség.Nem veszélyeztet semmit az a szar ott.
A lábad? Végül is... úgyis kettő van.
Vagy épp az fog tövig beleállni a vádlimba! A műéáb drágább, mint a vízpumpa!

A sorsa megpecsételődött, holnap "amputáljuk".
Nekem is van rajta...(csak mellékesen én úgy gondoltam nem vágom le, mert ha csúszol pont megvédi a vízpumpa házat...gondolom a mérnökök nem véletlen rakták oda....)
és nem vágtam le...