Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

azt szeretném kérdezni , hogy most kaptam egy olyan ajánlatot, hogy tudnék szerezni egy 2005 ös aprilia sr 50 ditech et , annyi a baja hogy injektor rossz benne. Az mennyibe lenne nekem ? honnan tudnám beszerezni ?
és mennyi a max ,már csak hogy tisztába legyek vele ,hogy mennyi a gyári érték,ezt a 4-bárt húsz másodperces önindítózással érte el
Elvileg bár kezdhet már kukaérett lenni a minimum a 4 bar.
az szerintetek jó vagy nem?
megmértem ,4-bártól egy kicsivel többet nyomott,de annyi a max és azt tartja
4 csavar+ a sárvédő.
na és a kiszerelés?
Az 1-es ajtó a jó válasz.
hali compressor nyomást hogy mérjek?vegyem le a befecskendezőről a csövet és tegyek egy órát a végére és pörgessem meg önindítóval vagy tegyek egy T elágazót és üzemközben? mennyi nyomásnak kell lennie üzemközben? úgy mondta a manus az italmondóba hogy 4 bártól több, le is informáltam van nekik javító készletük ,de remélem nem lesz vele gond, ja és a kiszereléshez szét kell húzni a blokkot, vagy csak az a négy csavar fogja fölülről?köszi a segítséget
Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, h nem megy fel a hőfok csak nagyon kicsit. Szerintetek mi a hiba? Lehet, h kiszedték belőle a termosztátot?
Esetleg, ha valakinek kell felni, van eladó!
Stimmel.15 fok alat köhög prüszköl morog nem megy felette meg mint atom anti.
Télen és tavasszal én is téptem a hajam, ment mindig a full aksi, befecsi, káromkodás, gyertyacsere, a faszom eladom duma, aztán megjött a jóidő és go. Ennyi.
köszi de nálatok is fordult ilyen elő,vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen van egy csávó itt nálunk van egy runere ditech basszus az mindig nyomúl,hóba ,jégbe
Meghajtó bordásszíjat valakinek?
5.500 pízért.... Nem lett beépítve és gyári cucc
10 fok alatt csak köhög a legtöbb ditech. Mire 10 fok felett nem lesz bajod. Ilyenkor csak az idegrendszereden zongorázik.
Hideg van.Nem kéne menni vele.Első körben utána kompresszor és a többi.
kész a telóm frankó lett,ennek örömére mondom megyek egy kört , meg le mosom a motort mert elég trutyis,be indítottam járattam egy kicsit mire indultam volna be lucskolta úgy a gyertyát csak pufogott pöfögött ,gyertya ki nitróba be asztattam ,visszaraktam de ugyan az az ideg majd szét baszott ,zoli szerinted a sportprogram miatt kap ez ennyit vagy ez ditech betegség?vagy mi okozhatja a nehézkes beindulást ?indításkor mindig gázzal indul akkor meg olyan mintha keveset kapna
Mondjuk menni kell vele pár km-ert mire jó lesz mert a csőbe még marad a régi olajból
Inkább pucold ki lehet benne zsuva rendesen.Bele egy kis foltbenzint és mint az üveget kilötybölöd.
köszönöm ,és ha maradt még a régiből benne, az gond szerinted ,vagy nem számít ha egy kicsivel több van benne?
köszönöm szépen!
főleg a normális választ!
ritka sajnos!

üdv:Zoli
130 ml és felül.
sziasztok sr első telóba mennyi olaj kel ?és milyen módon tudom beleönteni?
Üdv mindenkinek!
Nincs valakinek egy feleslegessé vált 17.5 ös Dellortója?
Manuális szivatós
Igazából nekem Rs-re kellene nem Sr-re
Kicsit kicsi a gyári phbn 12
A Floriol sem rossz választás.Kevés benne a koleszterin.